Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב משומש יד בתקציב של 120 אש"ח. 

האופציה המובילה מבחינתי הייתה לקנות מאנשים פרטיים. לצערי נתקלתי ברכבים לא מספיק טובים או במחיר גבוה משמעותית מהמחירון. 

בנוסף, זה דרש ממני לא מעט זמן. 

בחברות הליסינג הציעו לי רכב מעולה (22 אלף ק"מ) אבל המחיר לא מגלם ליסינג בכלל - משמע אני סופג 10-15 אש"ח שהחברה מגלגלת עליי. 

שמעתי על אופציות לרכוש מטרייד אין של היבואן שמקבל רכבים פרטיים יד 1 ממי שמשדרג את הרכב. כלמוביל כדוגמא. 

מה היתרונות והחסרונות של אופציה זו ? חבר שעשה את זה אמר שיש עלות של 5-7 אש"ח. נמוך משמעותית מחברות הליסינג. 

שמעתי גם שיש אנשי מקצוע שגובים 4000 שקל ומחפשים לך את הרכב המתאים בשוק קצה לקצה. מישהו נעזר?

אשמח לשמוע את חוות דעתכם. 

פורסם

בסופו של דבר, אתה צריך לבחור אם להשקיע זמן ומאמץ לחפש רכב טוב מפרטי או לשלם תוספת לחברה על זה שיש לך מגוון לבחור ממנו ועל זה שגם החברה/ליסינג/מגרש צריך להרוויח.

יש רכבים טובים גם ביד 2, הבעיה העיקרית היא שצריך להשקיע בלמצוא אותם וצריך להיות החלטי כי הם נחטפים די מהר.

תקציב של 120k הוא מספיק לרכב יחסית חדש עם יד נמוכה ככה שיותר קל לברר את ההיסטוריה שלו לעומק ולדעת שאתה לא קונה חתול בשק.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...