Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין בעיה לשים סטים שונים קדימה/אחורה.

השיפור קדימה יהיה יותר משמעותי מאשר לשים את הסט מאחורה.

סליחה אם אני מבאס - זה POTENZA SPORT שהם אחלה לא באמת ישנו לך באמת הרבה כמו שאולי אתה חושב, אני בספק גדול אם תרגיש את זה בכביש ציבורי, וגם אם כן זה בפניות מהירות תחת עומס (כאלו שתכלס מסוכנות בכביש ציבורי). איביזה אחלה אבל לא רכב ספורט/ספורטיבי ולכן לדעתי חבל על הכסף (ואני מאוד מאוד מתחבר לרצון לשדרג דברים, גם אני מוציא על זה הרבה כסף, אבל זה לא שאתה מתלבט בין סיני ב 200 ש"ח לבין מישלן PS שם ההבדל יהיה באמת יותר מורגש, אתה כבר מתלבט על הקצה וזה קצת מיותר ברכב כזה). 

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אני אגיד לך מה, אני כן חושב שאני ארגיש בהבדל, כי לא מעט אנשים גם אמרו לי שהם חווים את הבעיות האלה עם הPS5, שהוא באמת צמיג טוב, אבל מבחינת אחיזה הרמה ירדה לעומת הPS4.

ותשמע, גם אם בסוף זה לא יהווה לי שדרוג, לפחות ניסיתי. נכון, סט עולה סביבות ה-3000 ש"ח, אבל אני לא מרגיש בטוח עם הPS5 כמו שהייתי מרגיש בטוח עם הPS4. ולדעתי קודם כל ההרגשה של הביטחון עם הרכב. אחר כך נוחות כיף בנהיגה וכל הדברים האלה. 

אעדכן בהקדם בהתפתחויות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

אז עדכון לגבי הצמיגים, היום הגיעה רביעייה של הפוטנזה ספורט..

בגדול אני אחרי משהו כמו 300 ק"מ, הייתה לי גם נסיעה ארוכה לכיוון ירושלים, נכנסתי לנס הרים כדי לבדוק את הצמיגים בעיקר בסיבובים חדים\פניות..

מה שאני יכול להגיד זה שהם אוחזים ממש טוב, קשים, לא נמרחים כמו המישלן.  החיסרון הוא שהתאוצה קצת נפגעה והם מרגישים גם קצת "שמנמנים" כאלה.. לא יודע איך להסביר מעבר..

ואז התייעצתי עם חבר.. אמרתי כזה בצחוק.. חבל שאי אפשר לקחת את האחיזה של הפוטנזה ואת התאוצה הטובה של הPS5.. ואז חשבתי על לקחת 2 צמיגים של המישלין ו-2 של הפוטנזה ולשלב ביניהם.

אז בהתחשב בזה שהרכב הנעה קדמית, לשים את הצמיגיים האוחזים יותר מאחורה, ואת המישלין היותר רכים מקדימה?

מה דעתכם?

פורסם (נערך)

טוב עדכון נוסף להשתלשלות העניינים...

אחרי פחות משבוע ומשהו כמו 500 ק"מ.. בכל מיני תנאי נסיעה .. החלטתי לחזור לPS5.

הייתי מאוד מאוד מאוד מרוצה מהאחיזה והקשיחות של הפוטנזה ספורט, אבל המנוע ליטר המכובד שלי לא כ"כ אהב את ההתנגדות לגלגול של הפוטנזה..

מזה חששתי וזה למה במשך כמה חודשים טובים עשיתי בדיקות מחקרים קראתי וראיתי ביקורות ושאלתי אנשים, אבל במבחן התוצאה, הצמיג הזה פשוט "כבד" מידי למנוע ליטר. התאוצה שלי נפגעה משמעותית.

עוד הבדלים ששמתי לב אליהם זה שהמישלין בולמים הרבה הרבה יותר טוב מהפוטנזה.. ברכב הבא שלי עם מנוע יותר גדול וחזק, אין ספק שאחזור לצמיג הזה.

(אם מישהו מעוניין לרכוש ממני את הצמיג יד 2 - אפשר לשלוח הודעה, הצמיגים עם פחות מ-500 ק"מ חדשים חדשים).

עריכה אחרונה על ידי hondacivic02es
  • מבאס 1
פורסם

אני דווקא חושב שוהא צודק פה, וזו הוכחה חותכת לכך שאין שום צורך בצמיג אוחז מדי, בטח ובטח לרכב כזה, זה אוברקיל גם לרכבים עם 200 כ״ס. אפשר להגיע לקצב מקסימלי עם ps5 במנוע 1.0t, הצמיג לא מהווה מכשול, אלא המנוע (וכמובן הנהג, אבל בהנחה ואני שם נהג מרוצים ברכב הזה, כנראה שהוא יסתדר עם ה ps5)

• אהבתי 1

Miata ND2

פורסם

אני הכי מתבאס שאין יותר PILOT SPORT 4.. הצמיג הזה היה פשוט מושלם בשבילי... אמנם הוא היה קצת קשה אבל אין לי בעייה עם זה, האחיזה שלו הייתה ממש מעולה. אפילו שהוא נגמר לי אחרי 35K עדיין אחד הצמיגים הכי טובים שנסעתי עליהם.

פורסם (נערך)

וואלה, מעניין שאתה מתאכזב מהפוטנזה ספורט הרגיל, הוא לא אמור לפגוע לך ממש בביצועים, זה לא סמי עכשיו. זה 215/45/17?

הייתי קונה ממך את הצמיגים אם לא הייתי עם פיילוט 5 חדשים יחסית. 

יכול להיות שמכיר אנשים שירצו לקנות ממך אותם, מה המחיר? 

בתאריך 19.12.2024 בשעה 22:38, hondacivic02es כתב:

אז בהתחשב בזה שהרכב הנעה קדמית, לשים את הצמיגיים האוחזים יותר מאחורה, ואת המישלין היותר רכים מקדימה?

זה יכול להיות סבבה לגמרי ואז התאוצה גם לא ממש נפגעת כי אתה עם הפיילוט מקדימה.

עריכה אחרונה על ידי BRAVO30
פורסם
לפני 20 דקות, BRAVO30 כתב:

וואלה, מעניין שאתה מתאכזב מהפוטנזה ספורט הרגיל, הוא לא אמור לפגוע לך ממש בביצועים, זה לא סמי עכשיו. זה 215/45/17?

הייתי קונה ממך את הצמיגים אם לא הייתי עם פיילוט 5 חדשים יחסית. 

יכול להיות שמכיר אנשים שירצו לקנות ממך אותם, מה המחיר? 

זה יכול להיות סבבה לגמרי ואז התאוצה גם לא ממש נפגעת כי אתה עם הפיילוט מקדימה.

היי,

כבר חזרתי לPS5 בכל הגלגלים אז הכל טוב עכשיו. ברכב הבא שלי שיהיה בווודאות חזק יותר - אוכל להרכיב צמיגים כאלה ולהנות גם מאחיזה וגם מתאוצה טובה, אני מיד שם לב להבדלים, מרגיש כל דבר קטן ברכב ...

תשלח לי הודעה בפרטי ונדבר על המחיר אחי.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...