Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סורק תקלות לabs

מעבר לפיתרון נפתר ע"י 4646475457,

פוסטים מומלצים

פורסם

לסריקת תקלות ABS אתה צריך סורק שמיועד ליצרן הרכב שלך וכולל את שנת הייצור המתאימה.

סורקים אוניברסליים זולים נותנים רק תקלות מנוע/זיהום אויר.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לא הבנתי איך המוסך שהלכתי אליו פעם כן איפס לי תקלה כזאת לא יתכן שיש לו סורק מיוחד לרכב שלי כנראה שיש סורק שמתאים לכמה רכבים לא?.

זה עולה יקר לקנות דבר כזה?

פורסם

כן. סורק שמדבר עם כל סוגי הרכבים הוא יקר.

הדרך הנכונה מבחינתך כבעל רכב הוא לרכוש סורק שמתאים לרכב או שניים שיש לך.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
לפני 9 שעות, 4646475457 כתב:

מאיפה אפשר לקנות כזה סורק אנ מחפש משהו זול עד 100 - 150 שקל

בטווח מחירים הזה - אני בכלל לא בטוח שתמצא את מבוקשך. הסורקים הזולים הינם לקריאת נתונים, איפוס "בדוק מנוע" ואולי עוד כמה פרמטרים.

סורק כזה, זה כבר על טווח מחירים כפול לפחות + ,  ממה שציינת.

(חיפשתי בעבר. אשמח להתבדות גם. ברצינות)

alfa 156 2.5.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

מצאתי משהו אחד מחכה לחוות דעת מכם .

55$ משלוח חינם

https://www.amazon.com/-/he/gp/aw/d/B0CZ8TZCQS/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3TEG5IXEZJBK0&psc=1

מה שטוב בזה שיש עידכון חינם ללא דמי מנוי בכלל יש גם משהו של foxwell אבל עולה יותר יקר לא כ"כ בדקתי.

ערב שבת שלום

עריכה אחרונה על ידי 4646475457

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...