Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם  הבנתי שיש לי נזילה בפלאנג' המים של הרכב שלי הונדה סיוויק 2007 מישהו יכול להסביר לי איך מחליפים אותו לבד והאם זה מורכב.

נ.ב. אמרו לי שזה קורה הרבה בדגם שלי (המחלה שלו) האם זה נכון?

פורסם

ראית את הנזילה בעיניים?

אם כן, אז ראית את הפלאנג' מים, ואם יש לך חוש טכני בסיסי אז תמצא מה מחזיק אותו לראש המנוע ותחליף. 

לאחר ההחלפה יש להשלים נוזל קירור ולעשות ניקוז אויר.

אם אין לך מושג במה מדובר, כדאי לקחת למי שיש.  לראות מה הוא עושה, כדי לדעת איך לעשות לבד בפעם הבאה.

כי אם עושים משהו לא נכון, יכול לקרות נזק יקר בהרבה. (התחממות מנוע).

להקפיד לעבוד על מנוע קר. כי נדרש ניתוק צינורות מים רותחים.

פורסם
לפני 8 דקות, IsraCar כתב:

ראית את הנזילה בעיניים?

אם כן, אז ראית את הפלאנג' מים, ואם יש לך חוש טכני בסיסי אז תמצא מה מחזיק אותו לראש המנוע ותחליף. 

אם אין לך מושג במה מדובר, כדאי לקחת למי שיש.  לראות מה הוא עושה, כדי לדעת איך לעשות לבד בפעם הבאה.

תודה על ההסבר האם תוכל הסביר לי ג"כ איל עושים את הניקוז אוויר.

ואולי כבר עדיף לי להחליף את כל המים ברדיאטור?

וא"כ איזה סוג מים עדיף לשים (מתנצל על הבורות אני חדש בעולם הרכב) ירוק או אדום ואמרו לי שיש כחול?

תודה רבה 

פורסם

זה סרטונים של ההחלפה של התירמוסטת הפלנץ' זה אותו דבר רק מחליפים גם אותו

לפני שעתיים, ZRIM כתב:

והאם זה מורכב

אם יש לך רקע טכני וידיים טובות לא אמור להיות מסובך

פורסם
לפני 11 דקות, IsraCar כתב:

ראית את הנזילה בעיניים?

ואם אני לוקח למישהו שיעשה את זה מה הוא סדר גודל של המחירים?

פורסם
לפני 1 דקה, ZRIM כתב:

תודה על ההסבר האם תוכל הסביר לי ג"כ איל עושים את הניקוז אוויר.

לאחר מילוי המים (לגבי החלפה תלוי איזה מים יש לך ומה מצבם אם יש לך מים איכותיים לא הייתי מחליף רק קח בחשבו שיצא לך הרבה מים )

תשאיר מכסה רדיאטור פתוח תניע את הרכב תן לכל הבועות לצאת עד שהמים באים להתחיל לעלות(שהתרמוסטת מתחיל להפתח) ומיד תסגור ותחכה שתדלק הוונטה ולמחרת בבוקר תפתח את הפקק תראה אם חסר מים ותמלא

פורסם
לפני 16 דקות, של כתב:

זה סרטונים של ההחלפה של התירמוסטת הפלנץ' זה אותו דבר רק מחליפים גם אותו

אם יש לך רקע טכני וידיים טובות לא אמור להיות מסובך

לפי איך שאני מבין מהסרטון הפלאנג' מחובר לצינור התחתון של הרדיאטור אבל אצלי הנזילה היא בחלק שמתחבר אל הצינור העליון של הרדיאטור האם זה גם נקרא פלאנג' או שיש לזה שם אחר? וזה גם אותו רעיון של הפירוק? ואולי יש לזה גם איזה סרטון הדרכה?

פורסם

אז צריך להחליף את הפלאנץ' העליון זה ברעיון אותו עבודה תעשה חיפוש ביוטיוב באנגלית החלפת פלאץ' עליון להונה סיוויק מן הסתם תמצא עוד סרטונים 

פורסם
לפני שעתיים, של כתב:

אז צריך להחליף את הפלאנץ' העליון זה ברעיון אותו עבודה תעשה חיפוש ביוטיוב באנגלית החלפת פלאץ' עליון להונה סיוויק מן הסתם תמצא עוד סרטונים 

תודה רבה לך על כל היחס והעזרה אתה ממש אדיב.

ניסיתי לחפש סרטונים לפלאץ' עליון ולא מצאתי אם תוכל להעלות סרטונים טובים זה מאוד יעזור ושוב תודה רבה לך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...