Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני טס לטיול באיטליה של עשרה ימים בתחילת ספטמבר,

רציתי לדעת האם אני יכול לקחת עימי מהארץ לאיטליה גלאי רדאר (ולנטיין v1)

האם ישנה בעייה בשדה בארץ?

ישנה בעייה להשתמש בגלאי באיטליה עצמה?

אני נחוש לקחת אותו איתי היות והשוטרים שם לא כלכך אוהבים תיירים.. 

תודה למשיבים!

פורסם

זה לא יעזור לך, בי באיטליה משתמשים לא מעט בשיטת המהירות הממוצעת. שתי מצלמות במרחק כמה קילומטרים זו מזו שמצלמות את מספר הרישוי ומחשבות את המהירות בקטע לפי הפרש הזמן.

אגב, אני לא יודע לגבי איטליה, אבל יש באירופה מדינות שבהן אם יימצא גלאי מכ״ם ברכב, אפילו בבגאג׳, או מפה (פיזית או אלקטרונית) של מצלמות מהירות תמצא את עצמך במקרה הטוב עם קנס של כמה אלפי אירו, ובמקרה הרע בקלבוש, באשמת הכשלת שוטר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 26 דקות, sperial כתב:

מפה (פיזית או אלקטרונית) של מצלמות מהירות תמצא את עצמך במקרה הטוב עם קנס של כמה אלפי אירו, ובמקרה הרע בקלבוש, באשמת הכשלת שוטר.

יש לך סימוכין לזה?

לא שאני בעד אמצעים אקטיביים לגילוי מצלמות, ולא בעד לעבור על החוק באופן כללי.. אבל מעולם לא שמעתי על זה. ההפך. הרשויות מפרסמות בכוונת תחילה את מיקום המצלמות מתוך מחשבה שעצם קיום המצלמה מוריד את המהירות בכביש. לראיה יש אפילו שלטים לפני מצלמות בהמון מדינות באירופה, וכן סימון שלהם בתוכנות ניווט פופולריות דוגמת גוגל מפס.

פורסם

אין שום בעיה לקחת גלאי רדאר איתך לחו"ל. עכבר עשיתי את זה מספר פעמים. זה לא ממש יעיל. 

אם אני לא טועה יש מדינות בהן הוא אסור לשימוש, ואם תופסים אותך, זה יכול להיגמר רע, ולא רק כספית.

בהרבה מדינות המהירות המירבית נאכפת על ידי מצלמות אוטומטיות שאתה מקבל עליהן התראה מאות מטרים מראש, בעיקר בסביבה עירונית.

סע עם גוגל מפס או ווייז פתוח, ותקבל התראה. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כמו שכתבו,

אכיפה רבה באמצעות מהירות ממוצעת,

הרבה אכיפה בכניסה ויציאה מכפרים בדרך.

גם במקרה של שילוט או וויז לרוב ההתראב היא על אזור אכיפה ולא מיקום מדוייק של המצלמה כמו בארץ.

בצרפת הוויז מתריע על מצלמה או משטרה באותה התראה של אכיפה לפניך.

פורסם

בצרפת התראה על מצלמות (מהירות ממוצעת) על ידי שלטים גדולים ובולטים.

שימוש במפות ובאבזרים לגילוי מצלמות אסור במדינות דוברות גרמנית (ואולי נוספות). לדוגמה - גרמניה. אגב, כם השימוש במצלמותֶדרך אסור בחלק מהמדינות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

באיטליה השימוש בגלאי רדאר אסור.

השימוש בזיהוי GPS מותר. יש ארצות שבהן זיהוי GPS אסור גם הוא, כולל באפליקציה. לא יודע איך אוכפים את זה.

אישית אני לוקח לארצות האלה מכשיר צ'יטה, מאוד יעיל מכיוון שהוא גם אומר לך מה המהירות המותרת ליד המצלמה ואם אתה עובר אותה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...