Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני עכשיו צריך לעשות טיפול 70 אלף קבעתי תור במוסך מורשה שברולט umi בראשון לציון ברחוב נפתלי אולי מישהו היה שם ויכול להביא חוות דעת?

מה המחירים בדרך כלל שלוקחים על טיפול תקופתי במוסך מורשה כזה לעומת מוסך רגיל והאם זה שווה את העבודה ברמה המקצועית?

יש לי שברולט אקווינוקס 2020 ממש שמורה ואני רוצה לשמור עליה ככה השאלה אם באמת יש הבדל ברמה המקצועית בין מוסך מורשה לרגיל בטיפולים תקופתיים?

פורסם

לדעתי לא קובעים לטיפול שוטף מבלי לבדוק קודם מה נדרש לבצע ולאחר מכן מקבלים הצעות ממספר מוסכים. 

יש פערי מחיר לא קטנים בין מוסך מורשה יבואן אחד לשני וניתן גם לעיתים לבקש ולקבל הנחה.

מוסך טוב ומקצועי יכול להיות מורשה יבואן או מורשה רגיל. 

יש הבדלי מקצועיות בין מוסכים, לכן כדאי לקבל מראש המלצות על מוסכים. 

לדעתי הסיכוי ליפול על מוסך טוב גבוה יותר במורשי יבואן אבל זה לא מחייב. 

לרוב, מורשי יבואן יבצעו יותר בדיקות במסגרת טיפול שוטף ויש להם גישה לעידכונים שלא קיימים ברוב המוסכים המורשים. 

לטיפול שוטף אין הבדל משמעותי במחיר בין מורשה למורשה יבואן. ההבדלים המשמעותיים יבואו לידי ביטוי כספי בתיקונים ובחלפים שלא בטיפול שוטף. 

בשנתון שלך אישית הייתי ניגש לטיפול שוטף במורשה יבואן אבל קודם לכן הייתי בודק מה נדרש לבצע ועורך סקר שוק. 

פורסם (נערך)
לפני 49 דקות, Moshe c כתב:

לדעתי לא קובעים לטיפול שוטף מבלי לבדוק קודם מה נדרש לבצע ולאחר מכן מקבלים הצעות ממספר מוסכים. 

יש פערי מחיר לא קטנים בין מוסך מורשה יבואן אחד לשני וניתן גם לעיתים לבקש ולקבל הנחה.

מוסך טוב ומקצועי יכול להיות מורשה יבואן או מורשה רגיל. 

יש הבדלי מקצועיות בין מוסכים, לכן כדאי לקבל מראש המלצות על מוסכים. 

לדעתי הסיכוי ליפול על מוסך טוב גבוה יותר במורשי יבואן אבל זה לא מחייב. 

לרוב, מורשי יבואן יבצעו יותר בדיקות במסגרת טיפול שוטף ויש להם גישה לעידכונים שלא קיימים ברוב המוסכים המורשים. 

לטיפול שוטף אין הבדל משמעותי במחיר בין מורשה למורשה יבואן. ההבדלים המשמעותיים יבואו לידי ביטוי כספי בתיקונים ובחלפים שלא בטיפול שוטף. 

בשנתון שלך אישית הייתי ניגש לטיפול שוטף במורשה יבואן אבל קודם לכן הייתי בודק מה נדרש לבצע ועורך סקר שוק. 

Umi לפי הבנתי זה מורשה יבואן לא? יש עוד אחד בראשון מוסך עדן מורשה שברולט שנראלי שהוא לא מורשה יבואן קיבלתי הצעה של 1300 שקל לטיפול 70 אלף לא יודע בדיוק מה זה כולל וגם החלפה של פילטר למזגן בנוסף כי ביקשתי נשמע לך סביר 1300 שקל לטיפול כזה במורשה יבואן?

בדקתי ביקורות של שתיהם במוסך umi ביקורות הרבה הרבה יותר טובות 

אבל נגיד אם יש מוסך לא מורשה וביקורות טובות אפשר להסתמך עליו נגיד לשים שמן איכותי ולתת עבודה מקצועית או שזה סוג של הימור?

עריכה אחרונה על ידי GM0011
פורסם
לפני שעה, GM0011 כתב:

Umi לפי הבנתי זה מורשה יבואן לא? יש עוד אחד בראשון מוסך עדן מורשה שברולט שנראלי שהוא לא מורשה יבואן קיבלתי הצעה של 1300 שקל לטיפול 70 אלף לא יודע בדיוק מה זה כולל וגם החלפה של פילטר למזגן בנוסף כי ביקשתי נשמע לך סביר 1300 שקל לטיפול כזה במורשה יבואן?

בדקתי ביקורות של שתיהם במוסך umi ביקורות הרבה הרבה יותר טובות 

אבל נגיד אם יש מוסך לא מורשה וביקורות טובות אפשר להסתמך עליו נגיד לשים שמן איכותי ולתת עבודה מקצועית או שזה סוג של הימור?

מורשה יבואן זה מוסך שמופיע ברשימת המוסכים המורשים של היבואן. 

תיכנס לאתר היבואן, אמורה להיות שם רשימה. 

מורשה - זה כל מוסך שמורשה ע"י משרד התחבורה. 

מציע שתפתח ספר רכב ותבדוק אילו טיפולים אתה אמור לבצע ומתי. אם אין לך, תפנה ליבואן, סיכוי סביר שתוכל לקבל קובץ במייל. 

אני לא מכיר את המחירים עבור הרכב שלך ואני גם לא יודע מה ההצעה שקיבלת כוללת והאם מדובר בחלקים מקוריים או חליפיים ואם חליפיים, האם איכותיים או לא. 

ביקורות, אם בגוגל, זה נחמד אבל לדעתי לא אומר יותר מידי. 

בשל השאלות, מבלי להעליב כמובן, תעשה סקר שוק במורשי יבואן שלפחות תדע שאתה מקבל חלפים מקוריים ותבדוק מה כולל הטיפול, מה המחיר. לאחר מכן תערוך השוואה ותחליט. 

פורסם
לפני כשעה, Moshe c כתב:

מורשה יבואן זה מוסך שמופיע ברשימת המוסכים המורשים של היבואן. 

תיכנס לאתר היבואן, אמורה להיות שם רשימה. 

מורשה - זה כל מוסך שמורשה ע"י משרד התחבורה. 

מציע שתפתח ספר רכב ותבדוק אילו טיפולים אתה אמור לבצע ומתי. אם אין לך, תפנה ליבואן, סיכוי סביר שתוכל לקבל קובץ במייל. 

אני לא מכיר את המחירים עבור הרכב שלך ואני גם לא יודע מה ההצעה שקיבלת כוללת והאם מדובר בחלקים מקוריים או חליפיים ואם חליפיים, האם איכותיים או לא. 

ביקורות, אם בגוגל, זה נחמד אבל לדעתי לא אומר יותר מידי. 

בשל השאלות, מבלי להעליב כמובן, תעשה סקר שוק במורשי יבואן שלפחות תדע שאתה מקבל חלפים מקוריים ותבדוק מה כולל הטיפול, מה המחיר. לאחר מכן תערוך השוואה ותחליט. 

תודה אני אבדוק גם בדקתי עכשיו היבואן של שברולט זה umi משנת 1993

• תוכן חדש...