Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי שלט נוחות ברכב והשלט עשה לי בעיות

אז הזמנתי ערכת שלט חדש

פירקתי את הישן וכאשר ניסתי לחבר את החדש ניהיה קצר ונשרף פיוז

החלפתי את הפיוז ומאז נשאר לי נורה של הדלתות בלוח מחוגים דולקת כאילו יש דלת פתוחה

וכן לא נותן לנועל את האוטו ונשאר הנורה הפנימית של האוטו דולקת 

השאלה מה יכול להיות הסיבה ???

ומה בעצם אחראי על הנורה הזאות??

פורסם (נערך)

תחזיר את הישן ותבדוק פיוזים ותסגור עם מפתח. כנראה שלא חיברת טוב את החוטים. זה לא שקע תקע. גש למתקין.

עריכה אחרונה על ידי NTZSV
פורסם
לפני 19 שעות, NTZSV כתב:

תחזיר את הישן ותבדוק פיוזים ותסגור עם מפתח. כנראה שלא חיברת טוב את החוטים. זה לא שקע תקע. גש למתקין.

כרגע אין כלום לא את הישן ולא את החדש!

לא היה צריך לפרק את החוטים כך שאין סיכוי שיש חוט לא במקום שלו

ולכן אני שואל שוב מי יודע מה אחראי אל הנורות האלו אולי יש שם משהו שנתפס ולכן נשאר דלוק תמיד?

פורסם

גם שמנתקים יש סדר פעולות. זה שהוצאת את המוח זה לא אומר שניתקת את המערכת בצורה תקינה.

נשרף פיוז כי החיווט לא תואם למוח החדש.

פורסם

יש מצב שחסר לך מינוס בטריגר לדלתות.

זה חוט שלפעמים משתמשים בו גם לצורך טריגר נעילה.

חיישן דלת פתוחה בדגם הזה נמצא בתוך המנעול.  אם הוא התקלקל, זה מקרי ולא קשור להתקנה.

לפרק את המנעול לבדיקה זה סרט שאתה ממש לא רוצה להכנס אליו. (זה כולל פירוק של החלון. כן,החלון....)

זה עובד כך- הbcm מקבל חיווי-אין מינוס=דלת פתוחה יש מינוס=דלת סגורה. (הפוך מברוב הרכבים).

תבדוק שוב את החיווט באיזור ה-bcm.

אני מניח שהתשובה שלך תהיה שם.

ראה את השרשור שלי בנושא, נראה לי שזה יכול לעזור לך.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...