Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

אני מחפש רכב משפחתי אמין עד 10 שנים אחורה בשנתון.

הבעיה שממש ננעלתי על I35 ואין הרבה הצע בשוק במחיר שאני מחפש. 

איזה עוד רכבים בסגנון הייתם ממליצים שיעמדו בתנאי בשנתון והמחירון. 

ובכללי איפה הייתם ממליצים לחפש. 

פורסם

תנסה קיה פורטה האחות התאומה, עדיף רמת גימור ex

יכול לחפש גם b4

פיאט טיפו, בתקציב שלך יש גם 2017.

תחפש ביד 2. מפרטי.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

לא הרבה יסכימו איתי, אבל לי היתה אופל אסטרה K מודל 2017, עשיתי עליה 178000 ק"מ ומלבד טורבו שהרסתי ברוב טפשותי לא היו לה בעיות מיוחדות.

הרכב חזק ומהנה לנסיעה ביחס לרכב משפחתי, מרווח מאוד וגרסת הסטיישן גם מאפשרת בגאז ענק שמתאים למשפחות מטיילות.

המינוס היחידי הוא שהרכב חייב להיות מטופל רק במוסכי החברה, הרכב דורש חלפים מקוריים ושמן בתקן ספציפי שאם לא שמים אותו אז הדרך למנוע גמור קצרה מאוד. טיפול 15000 לא יקר במיוחד ועולה בסביבות 850 שקל ללא בלמים או פילטר אוויר שמחליפים על 60000 ק"מ.

ממליץ לחפש כלים שלא עברו התעללות או היו בליסינג ששם הם ידועים ביכולת שלהם לדחות טיפולים ולשים שמנים חרא במוסכים שלהם אלא לחפש רק רכב שהיה בידיים פרטיות עם היסטורית טיפולים מפורטת ואז לא אמורה להיות לך בעיה.

בגלל השם הבעייתי (בדגם הזה בניגוד לקודם השם בעייתי על לא עוול בכפו) המחיר שלו נמוך בגלל השוק החלש של המותג אבל אם תמצא רכב טוב הוא ישרת אותך בכיף ובהחלט נמכר בתקציב שלך ובשנתון 2017-2018.

פורסם
לפני שעתיים, Roycohen1979 כתב:

לא הרבה יסכימו איתי, אבל לי היתה אופל אסטרה K מודל 2017, עשיתי עליה 178000 ק"מ ומלבד טורבו שהרסתי ברוב טפשותי לא היו לה בעיות מיוחדות.

הרכב חזק ומהנה לנסיעה ביחס לרכב משפחתי, מרווח מאוד וגרסת הסטיישן גם מאפשרת בגאז ענק שמתאים למשפחות מטיילות.

המינוס היחידי הוא שהרכב חייב להיות מטופל רק במוסכי החברה, הרכב דורש חלפים מקוריים ושמן בתקן ספציפי שאם לא שמים אותו אז הדרך למנוע גמור קצרה מאוד. טיפול 15000 לא יקר במיוחד ועולה בסביבות 850 שקל ללא בלמים או פילטר אוויר שמחליפים על 60000 ק"מ.

ממליץ לחפש כלים שלא עברו התעללות או היו בליסינג ששם הם ידועים ביכולת שלהם לדחות טיפולים ולשים שמנים חרא במוסכים שלהם אלא לחפש רק רכב שהיה בידיים פרטיות עם היסטורית טיפולים מפורטת ואז לא אמורה להיות לך בעיה.

בגלל השם הבעייתי (בדגם הזה בניגוד לקודם השם בעייתי על לא עוול בכפו) המחיר שלו נמוך בגלל השוק החלש של המותג אבל אם תמצא רכב טוב הוא ישרת אותך בכיף ובהחלט נמכר בתקציב שלך ובשנתון 2017-2018.

איך הרסת את הטורבו?

פורסם

הונדה סיוויק 1.8 ליטר. משעממת.

אמינה.

הרכב נמוך.

משעמם. אמין.

יש לי כזאת. החליפה i30 2011 שמת לה המנוע ב120 קמש כולה עברה ב120k וטופלה בזמן. בקושי יצאנו בחיים מזה.

לדעתי לא כל הקוריאניות מזדקנות טוב. מאוד רגישות לאיכות שמן ורובן הגיעו מליסינג.

אולי אחרי 2013 המצב השתפר. הדור הראשון של i30  i35 לא משהו. לא רק בגלל החוויה שלי, גם מהמשפחה המורחבת.

• אהבתי 1
פורסם

טויוטה אוונסיס מציעה תמורה טובה מאד לכסף. זולה יותר מקורולה, אך מציעה איכות וליטוש הנדסי הרבה יותר גבוהה. צריכה הדלק שלה חסכונית בזכות גיר רציף יעיל. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)
בתאריך 12.5.2024 בשעה 19:25, KipodYam כתב:

הונדה סיוויק 1.8 ליטר. משעממת.

אמינה.

הרכב נמוך.

משעמם. אמין.

יש לי כזאת. החליפה i30 2011 שמת לה המנוע ב120 קמש כולה עברה ב120k וטופלה בזמן. בקושי יצאנו בחיים מזה.

לדעתי לא כל הקוריאניות מזדקנות טוב. מאוד רגישות לאיכות שמן ורובן הגיעו מליסינג.

אולי אחרי 2013 המצב השתפר. הדור הראשון של i30  i35 לא משהו. לא רק בגלל החוויה שלי, גם מהמשפחה המורחבת.

במשך כמע 10 שנים ו 200,000 ק"מ היתה לי סיוויק דור 9 האצ'בק ידנית.

הנה שרשור סיכום:

היו לי שני עניינים משמעותיים מאוד ולא אופייניים עם הרכב הזה. אז אני לא אחד שיעיד על אמינות מופלגת. אבל מעולם לא נתקעתי עם הרכב וההתמודדות עם העניינים הללו היתה בעלות אפס. אז זה גם נתון. וזה לאורך תקופה ארוכה.

עניין המצבר וה start stop מהגיהנום (ראה בשרשור) כנראה רלוונטי לידני בלבד.

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
פורסם

לגמרי מתחבר לכל ההמלצות מעלי,

בתור בעלים גאה של סיוויק 2014 מזה 4 שנים, יכול להעיד על אמינות מוחלטת(אבל הרכב מטופל בצורה פדנטית, וגם לפני זכה לאהבה מצד הבעלים).

בתקציב שלך הייתי מתמקד באחד הדגמים הנ"ל, פחות חשוב איזה מהם)אלה אם כן אחד ממש מצא חן בעיניך) אלה יותר היסטוריית טיפולים רצופה וסדורה.

סיוויק 5/4 דלתות וסטיישן.

מאזדה 6 הדור החדש(יהיה מעט מאתגר למצוא אחת לא ליס/נתונים נורמאליים בתקציב הנל)

אוונסיס 12+-רכב נהדר ואמין בצורה בלתי רגילה, הבעיה היא שקשה למצוא אחד עם נתונים טובים, אם תמצא תחטוף ומהר.

הונדה אקורד

קיה פורטה

מאזדה 3 1.5, יש הצע גדול בשוק

שים לב שהרכב צפוף יחסית לקטגוריה, עלויות הביטוח גבוהות.

• תוכן חדש...