Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא יודע לענות לך, אבל, לדעתי, השהה או בטל את ההזמנה עד שתקבל תשובה. יש עניין של סיווג המכס (שקובע אם יש צורך באישורים ומה גובה המס) ויש עניין העמלות שסביר שחברת השילוח תגבה, שיכולות להגיע בקלות למאות שקלים (מניסיון עם פריט שלא קשור לרכב).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 538
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני שעה, דונטלו כתב:

שלום הזמנתי מנגנון לפתיחת תא מטען חשמלי (כולל בין היתר בוכנות הידרואליות, ecu controlle) מאלי אקספרס. העלות כולל משלוח היא 260$. האם אני צפוי לשלם מכס? האם יש אישור כלשהו שעלי להמציא מראש? המשלוח יהיה כנראה דרך fedex. אגב בעמוד המוכר יש אפשרות לבחור בין חברות שילוח שונות, יש גם AliExpress standard shipping שזה להבנתי עם דואר ישראל, בתוספת של 35$, לא ברור לי אם זה עדיף ויחסוך עמלות שקר כלשהו בהמשך. 

זה המוצר: 
https://a.aliexpress.com/_c4s8o88t

ודאי שתשלם.

האישור לא נדרש לדעתי, זה חלק בשחרור מהיר ככל הידוע לי

פורסם

הבעיה היא חברת השילוח שעלולה לסווג את הפריט ככזה שמצריך אישור ולכן עמלה שמנה. ואז לך תלחם בה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 33 דקות, EliC25 כתב:

ודאי שתשלם.

האישור לא נדרש לדעתי, זה חלק בשחרור מהיר ככל הידוע לי

כמה מכס, על איזו קטגוריה זה נופל? זה יהיה כ40% ועל זה צריך עוד להוסיף מע״מ?

פורסם

מה שבטוח, עם standard shipping תשלם פחות מבפדקס.

אתה צריך לקחת בחשבון שתשלם כי רוב הסיכויים והחוק אומרים שתשלם. אבל לפעמים יש מזל והמשלוח מגיע בלי דרישת תשלום.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

לא זוכר אם דיווחתי כאן, אבל התכתבתי עם PartSouk שהם ספק מועדף עלי בענין המשלוח. חלקים שקניתי המשלוח ב DHL עלה המשלוח 1:1 כמו עלות המוצרים ואח"כ מבול עמלות בשחרור עם איומים להחזיר לשולח אם אני לא משלם מייד. כתבתי להם שאני מעדיף לשלם להם יותר על המוצרים ופחות למוביל על ההובלה, מה גם שלא תמיד חייבים שילוח מהיר, קיבלתי אימייל מנומס שלישראל הם שולחים רק DHL ואין אופציות 😣

עריכה אחרונה על ידי Jack457
  • מבאס 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

גם TOSSHIN. זולים יותר מ-Amayama, ויש מגוון של אפשרויות שילוח. יתרה מכך, התשלום על השילוח הוא ממש נפרד, אז אין סיכוי שתיפול טעות ולא תהיה חשבונית מ-PayPal על כל הסכום ללא הפרדה (אבל כן יש עמלה של אחוז-שתיים על שימוש ב-PayPal).

• רעיון טוב! 1
פורסם

שלום לכולם,

ניסיתי לחסוך ועכשיו עם כמות הזמן והעצבים שאני מתעסק מול המכס אני כבר תוהה מה כדאי לעשות כדי לצאת חכם ולוותר על הצדק.

הזמנתי מעלי אקספרס נורות H11 לסוזוקי קרוסאובר שלי. 

מאותו מוכר שבעבר הזמנתי נורות ועברו בלי בעיה.

החבילה עצרה במכס וביקשו להביא אישור ממשרד התחבורה. מילאתי את הטופס הארוך, הוספתי פירוט טכני שהוצאתי מהיצרן וצירפתי תמונות שהמוכר סיפק. רואים בבירור שאלו אותן נורות שנמכרות פה בארץ במחיר פי 8 במקרה הטוב.

כעת קיבלתי את ההודעה הבאה:

ציטוט

יש להורות לחברת השילוח להוציא את הפריט לבדיקת סימון תקן ע"י מעבדה מוסמכת לרכב או מפקח משרד התחבורה

מנסיונכם, איך ניתן לקדם את הנושא בצורה החכמה ביותר?

לא רוצה לבזבז זמן (וכנראה כסף?) של מעבדה לבדוק שאלו אכן נורות תקניות מצד אחד, מצד שני ברור שיש פה מצב הזוי שמדובר באותן נורות בדיוק כמו אלו שנמכרות בארץ.

האם לוותר פשוט על החבילה?

אולי יש טלפון לדבר ללבו של פקיד כלשהו?

נ.ב. עליאקספרס הנחמדים איחדו את החבילה עם עוד דברים לא קשורים שהזמנתי - האם ניתן איכשהו להפריד את הנורות? יש שם צעצוע לילד ועוד גאדגט בשני דולר. 

פורסם

לא מזמינים נורות מעלי אקספרס, הולכים לחנות הקרובה לביתך. מה הטעם בזה?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...