Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לחצן מצוקה לאדם מבוגר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רוצה לצייד את אבא שלי בלחצן מצוקה. 

הוא גר רחוק ומצב בריאותו לא משהו

על מה ממליצים? 

תודה. 

פורסם

לחצן מצוקה לאן?

אני מניח שלא הכוונה לכל מיני שירותים בתשלום כמו של נטלי.

אם הכוונה ליצור איתך קשר, אז שעונים חכמים כמו סמסונג ואפל כוללים מצב sos וזיהוי נפילה. צריך בד"כ סלולרי באותה רשת.

• אהבתי 1
:turn-l:
פורסם

תודה, 

לא שעון. שעון צריך להטעין, שעון אפשר לשכוח לענוד, שעון זה מסובך מידי. 

זה צריך להיות צמיד עם לחצן שלא יורד מהיד לא בלילה ולא במקלחת וכשיש צורך לחיצה על הליצן יוצרת קשר עם מוקד רפואי.  אם יש זיהוי נפילה, מצויין. 

לדעתי חוץ מנטלי יש עוד חברות שמציעות כזה שרות, רציתי לדעת אם מישהו מכיר + עלויות.

פורסם

השאלה היא כיצד הלחצן מתקשר למוקד.

לאמא שלי יש לחצן שמתקשר לקופסה בחדר שלה ומשם למוקד של בית האבות. לפחות פעמיים לא פעל ברגע האמת.

שעון חכם יכול להיות פתרון בתנאי שמדובר באדם שמחזיק טלפון נייד ומסוגל לתפעל אותו. לחיצה של מספר שניות על אחד הלחצנים בשעון מפעילה חיוג חירום. את בעיית הטווח מהטלפון אפשר לפתור על ידי רכישת שעון עם חיבור סלולרי, לפחות בסמסונג מדובר בתוספת 150 ש״ח מעל הדגם המקביל ללא חיבור סלולרי, ותשלום 15 ש״ח לחודש לחברת הסלולר.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא מכיר את ההבדלים.

מניסיון - אחרי שכבר יהיה לכם, ממליץ על בסיס שבועי/דו שבועי - לבצע בדיקת תקינות. 

אתה לוחץ - המוקד עונה - אומר להם בדיקה וביי,

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

זה מה שהמלצתי בעבר על שאלה דומה:

" לא יודע לגבי שעון חכם, אבל בעבר עשיתי לאבא שלי לחצן מצוקה של יד שרה. הלחצן עצמו נמצא על היד כמו שעון. במקום מרכזי בדירה מותקן רמקול המקושר למוקד חירום של יד שרה. כשלוחצים על לחצן המוקד מקבל את הקריאה ופונה דרך הרמקול ומברר מה מצבו של האדם. כך לפחות היה בעבר, בכל אופן, אני ממליץ לפנות ליד שרה ולברר פרטים."

https://yad-sarah.net/patient-service/מוקד-מצוקה/

לגבי העלויות אני לא זוכר, אבל זה היה סכום זניח.

עריכה אחרונה על ידי avngas
  • אהבתי 1
פורסם

הכלל שצריך להנחות אותך, זה מה המוצר שיש את הסיכוי הנמוך ביותר שירד מהיד

או יותר נכון, מה הדבר שהכי נוח להסתובב איתו מעתה ועד...

כי ממה שאני מכיר. מרפי קובע שדווקא שהורידו אותו כי יצאו לאירוע ושכחו להחזיר/נכנסו למקלחת/ גירד ביד/ לחץ על היד

דווקא אז קרתה הנפילה והצורך בשעון

וגם, לבדוק את הזמינות של המוקד

כי מוקד שלא עונה, לא עשית בזה כלום

• רעיון טוב! 1

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

אם יש לו קצבת סעוד אפשר לקבל ב"חינם" על חשבון בשעות השבועיות. (מתוך רשימה של הפעילים באתר הביטוח לאומי)

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מעדכן, הזמנתי "שעון" כזה במחיר משכו כמו 150 ש"ח כולל משלוח.

IMG_20240604_200029.thumb.jpg.0ded2ca624cc2178865c9376db69eec0.jpg

IMG_20240604_195830.thumb.jpg.26e4621a6145c6ff5e34dfff035ac137.jpg

בנוסף רכשתי קו טלפון ב 019, משהו בסיסי עם חבילת גלישה מינימלית ב 19.8 ש"ח לחודש.

מה זה יודע לעשות?

מתכנתים 2 מספרי טלפון לכפתורום 1 ו 2. בלחיצה ארוכה זה מחייג. אם אין מענה במספר ראשון, אוטומטית מחייג לשני.

יש חיישן נפילה עם 6 דרגות רגישות. בדרגות רגישות גבוהות הוא רגיש מידי. 

אפשר להגדיר מענה אוטומטי לשיחה (מוניטור) או מענה בלחיצה. 

האפליקציה די מעפנה. איתור מיקום עובד אבל מעקב אחרי מסלולי תנועה במפה נראה בקווים ישרים מנקודה לנקודה. 

אפשר להגדיר גבולות גזרה על בסיס  GPS או  Wifi, ביציאה מגבולות גזרה תתקבל התרעה במספרי טלפון 1 או 2.

יש פונקציה הודעות קוליות, לא עובדת טוב. 

בכלל הרמקול של המכשיר לא משהוא בכלל. 

טעינת בטריה מספיקה בערך לשבוע.

רמת הגנה IP67 שזה אומר אפשר להרטיב ולטבול במים לזמן וקצר אבל לא מעבר לזה.

בגדול מכשיר לא מי ידוע מה מושקע אבל גם לא נראה זבל סיני וסה"כ מתפקד.

• אהבתי 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 15 דקות, Buki כתב:

טעינת בטריה מספיקה בערך לשבוע.

כאן אני רואה בעייה.  לא מכיר את אבא שלך, אבל מכיר מספיק אנשים שהמוצר הזה אצלם יפסיק לתפקד אחרי שבוע.  ואלו האנשים שבשבילם נרכש המוצר מלכתחילה.

פורסם
לפני 10 שעות, dani666 כתב:

לא מכיר את אבא שלך, אבל מכיר מספיק אנשים שהמוצר הזה אצלם יפסיק לתפקד אחרי שבוע. 

לא הוא לא במצב כזה, כמו שהוא  לא שוכח להטעין את הטלפון כל יום, יטעין גם את הכפתור הזה, מקסימום אני אזכיר לו, אני רואה באפליקציה מה האחוזים של הבטריה בכל זמן נתון.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם

בתור מתנדב בהתקנת מכשירים כאלה ביד שרה רק מעדכן.
המכשיר מתחבר לקו הטלפון בבית ויש 2 אפשריות צמיד או תליון. בתליון יש גם חיישן נפילה, כלומר נפילה של האדם תגרום ליצירת קשר אוטומטית עם המוקד, כך שבמקרה של איבוד הכרה תישלח קראית מצוקה.
עוד המלצה חזקה, ללבוש את האביזר גם המקלחת, מקום מועד לנפילות.

• תוכן חדש...