Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממיר מתח לרכב 1000W

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, לאחרונה עולה לי צורך במוצרים חשמליים שלא מוצגים בגרסא אלחוטית ואין ליידי מקור חשמל.

הסתכלתי וראיתי שיש ממיר מתח לרכב 1000W (מאמין שהוא מכסה את רוב המוצרים הקטנים שאצטרך לחבר במקרה הצורך)

https://www.nismo.co.il/product/ממיר-מתח-1000-וואט-לרכב-הספק-שיא-2000-וואט-ממיר-12/

איך העניין עובד? מחבר עם כבלי תנין למצבר ופשוט משתמש בו? הוא לא הורס את המצבר ופשוט מבזבז יותר דלק?

תודה מראש על כל התשובות :)

פורסם (נערך)

כן. מחבר במקביל למצבר ומשתמש. רצוי ברגים ולא תנינים.

1000 וואט באופן מתמשך זה כ-83 אמפר ביעילות מלאה, כלומר יותר מזה במציאות. אם תשתמש בזה עם מנוע כבוי יגמור את המצבר במהרה. כמובן אם אתה מפעיל צרכן שצורך חצי, תחלק ב-2 וכו'.
ברור שזה צורך דלק נוסף.
עריכה - כתוב יעילות 85% - אז 1000 וואט זה כ-100 אמפר.

שים לב - מכיוון שלא כתוב שזה סינוס טהור, זה כנראה לא. ולכן לא מתאים למנועי AC.

המחיר גבוה לדעתי. בשרשור האביזרים למכירה תראה מכשיר דומה שאני מציע למכירה.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

הוא יכול לשרוף את האלטרנטור.

לפני הרבה שנים עשינו ניסויים רכובים ומחיר כזה שרף את האלטרנטור 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

קניתי לפני כשנתיים ממיר כוח 4000W מעלי אקספרס ב180 ש"ח

הדלקתי הרבה פעמים מהמצבר כשהרכב מונע, המצבר סיים את תפקידו לאחר 4 שנות שימוש

אני כרגע לא מוצא את הקישור באתר אבל המחיר נראה לי מופקע מידי

פורסם (נערך)

לי יש ממיר 3000W, אבל על פאגרו,

עובי כבלים בין המצבר לממיר 35 מ"מ עם הגנה של 3 שכבות על הכבל שלא יפצע כמובן מחובר עם נעלי כבל ישירות למצבר

+ פיוז 200A למניעת תקלות, (אם ח"ו הכבל יפצע בדרך )

תעשה חשבון ש1000W חלקי 12 זה 80A שאתה אמור להעביר על הכבל, כבל דק ישרף.

עריכה אחרונה על ידי WE988244
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני 52 דקות, FROGIE כתב:

נשמע מפחיד.. בפועל אילו צרכנים חיברת? (כמה הספק)

בינתיים לא היה משהו שזה לא הדליק, אבל דברים שצורכים הרבה חשמל חיברתי את הממיר למצבר כי אם מחברים למצת זה ישרוף את הפיוז

לא יודע את ההספק המדויק אבל הדלקתי קומקום, מבער, תנורי ספירלה ושאר ירקות 

פורסם

בזבוז של כסף, תקנה כבר גנרטור במחיר הזה ובאמת תקבל 1kW 
כל המכשירים האלו זבל סיני, אולי אפשר להדליק עם זה קומקום אבל זה לא באמת נועד לשימוש לאורך טווח ארוך

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, shlomiko כתב:

מה הוביל אותך למסקנה הזאת? וחוצמזה להביא גנרטור בשביל קומקום או מבער נראה לי פחות פרקטי מממיר

כי להפוך AC לDC ואז שוב לAC יש הרבה איבודים בדרך זה כמו לגרד את אוזן ימין עם יד שמאל, ועל הדרך להדליק מנוע שלא באמת נועד לעבוד כגנרטור יש לזה את החסרונות שלו
ואם באמת תרצה להגיע לנצליות של כל ה1kW שהם מצינים שם, אתה לא תגיע כי אלטרנטור של 80 אמפר מקסימום מביא לך נצליות של 960W ועוד אנחנו לא נכנסים לכל הסיפור של האיבודים
(גם אם על הממיר רשום 10kW אתה לא תקבל את ההספק הזה, כי בפועל אתה מוגבל באלטרנטור מה הוא מסוגל להוציא)

עריכה אחרונה על ידי Alberrto
פורסם

א. השטח שגנרטור תופס.

ב. לא ניתן לסוע עם גנרטור מופעל בתוך הרכב, וכשאני נוסע אני יוכל להשתמש עם חשמל פעיל

ג. יש לי מצבר של 90A

ד. יש לי ממיר איכותי שעלה מעל ל2000 ש"ח

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

שימו לב שלא ממש משנה איזה ממיר חיברתם - קודם כל משנה גודל הצרכן! אם חיברתם ממיר 4000 וואט מפלצתי אבל חיברתם אליו מטען למחשב נייד (65 וואט) אז צרכתם כ-6 אמפר בסה"כ.

• רעיון טוב! 1
:turn-l:
  • תוכן חדש...