Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי אפשרות לקנות את הרכב שאני נוסע בו עכשיו מחברת הליסינג,

הרכב היה אצל נהג יחיד ועבר אלי לפני מספר חודשים, מדובר בטויוטה פריוס, עליה לכביש נובמבר 2020 עם 61K ק"מ עבור 77K שח

הרכב נמכר as-is ללא השבחה וללא אחריות

לקחתי אותו לבדיקה והיית רק בעיה אחת: מספר תקלות בהסטוריה של המחשב דברים שקשורים לתקשורת, אוכל לכתוב פירוט יותר מאוחר - נאמר לי שיכול להיות שהוחלף מצבר ולא אופסו התקלות, כרגע אין נורות מנוע דולקות

עוד משהו מוזר זה שברישיון הרכב כתוב שהבעלות היא "השכרה/החכר" ולא ליסינג נהג יחיד, האם זה תקין? אם ארצה למכור, איך הקונה ידע שהאוטו היה בליסינג ולא בהשכרה?

מאחר ואין רכבים כאלה ביד 2, רציתי לשאול את דעתכם - האם המחיר נשמע הוגן?

תודה

פורסם

אין ברישיון ״ליסינג נהג יחיד״. כל רכב שנרשם כליסינג יהיה ״השכרה/החכר״. בינינו, איך חברת הליסינג יכולה לוודא שאכן מדובר בנהג יחיד?

רכב השכרה ירשם כ״השכרה״ (״בלי החכר״).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בדקת מחירון לוי יצחק?
נראה לי מחיר הוגן, ובכל מקרה רכב עם נתונים כאלו קשה למצוא ביד 2,
אני כנראה הייתי הולך על זה (אם אתה לא ורוצה להעביר לי את הרכב תמורת 77K אשמח...).

פורסם

בדקתי מחירון לוי יצחק, זה בערך המחירון ואני מקבל את הרכב ללא אחריות בעוד שבקניה מחברת הליסינג ישירות הייתי מקבל אחריות וגם השבחה

פורסם
לפני שעה, llaavvii כתב:

מחירון יבש או לאחר הפחתה?
בחוזה שלך עם חברת הליסינג אין סעיף שמאפשר רכישה בסיום עם הנחה?

מחירון אחרי הפחתות. יש סעיף שמאפשר רכישה בסיום עם הנחה, כרגע חישבו את ההנחה מהמחיר בסיס (ללא הפחתת ליסינג)

פורסם

זה רכב מבוקש עם קלימטרז׳ נמוך מאוד בשביל רכב היברידי. 
ה״אחריות״ שחברות ליסינג נותנות לא שווה הרבה, היא מלאה בחורים וסעיפים ואותיות קטנות.
גם ה״השבחה״ של חברות ליסינג זה בד״כ קישקוש שעדיף כבר שלא יעשו.

אתה מכיר את הרכב.
אם אתה אוהב את הרכב והוא טופל בצורה מסודרת - קח אותו בשתי ידיים

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 46 דקות, what כתב:

מחירון אחרי הפחתות. יש סעיף שמאפשר רכישה בסיום עם הנחה, כרגע חישבו את ההנחה מהמחיר בסיס (ללא הפחתת ליסינג)

לטעמי המחיר טוב ואפילו פחות ממחיר השוק,
אם את מכיר את הרכב מיומו הראשון, הוא מטופל בזמן וללא תאונות...
מה מצב הצמיגים? טסט לכמה זמן יש לו?

פורסם (נערך)

קיבלת הצעה טובה לרכב מעולה

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם היו מציעים לי את ה"השבחה" שלהם בחינם, הייתי מסרב בנימוס ו"משביח" בעצמי אם היה צורך,

על פניו נשמעת עסקה טובה למרות שאינני בקיא בדגם ובשוק

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...