Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בגדול יש לי תקציב של ב50K 

הכי חשוב לי שזה יהיה רכב חסכוני! ואמין שאני לא אצטרך כל רגע להיכנס למוסך. 

הרכב ישמש אותי ואת הבת זוג שלי (אין בעיה שיהיה קטן אפילו טוב לנו ).

תודה רבה לכם זה קצת דחוף :)

עריכה אחרונה על ידי Stivmaster
פורסם

מה הנסיעה הצפויה?

ידנית מתאים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פרסמתי ביום שלישי פוסט על טויוטה יאריס שהייתה לי - במשך עשר שנים ו- 167000 ק"מ רק טיפולים שוטפים. צריכת הדלק אצלי הייתה בממוצע 14 ק"מ לליטר.
ב-50K אתה יכול לקנות חדשה יותר.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

מאזדה 2

קיה ריו

יונדאי i20

לשלושתן מנוע אטמוספרי וגיר פלנטרי פשוטים ואמינים.

אנחנו מחזיקים יונדאי i20 2015 כבר למעלה מ-7 שנים. היא אמינה מאוד ונכנסת למוסך לטיפולים שוטפים בלבד, נעימה מאוד בנסיעה עירונית ופרוורית

אצלנו היא משמשת כרכב שני שנוסע בעיקר בעיר, אך יוצא לי מסםר פעמים בשנה לנסוע אעתה גם מירושלים למרכז וחזרה שם היא לא מתקשה  אך לא היו מזיקים עוד כמה כוחות סוס להספק.

פורסם

הבעיה שהם לא מצטיינים בצריכת דלק טובה וזה הכי חשוב לפותח השירשור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש את הונדה ג'אז. 

2017 או אולי 2018  נכנסת לתקציב. אמינה וחסכונית,  אבל לא מצטיינת בכוח. 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...