Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקורולה עברה בדיוק טסט ככה שיש לי ראש שקט והמעבר נעשה בלי לחץ.

הקורולה עם 260K, אני נוסע כמעט בכל הארץ לרוב נסיעות קצרות במרכז של עד 20 קמ כיוון, אבל יש לי גם נסיעות ארוכות בעבודה ( אני עובד בכל הארץ) 

השיקול העיקרי למעבר הוא העובדה שהרכב כבר מתיישן ובא לי רכב יותר מפנק בנסיעות.

חשוב לי 

אמינות בטיחות וצריכת דלק (כיום הקורולה עושה 11-12, בעיקר בעיר, מחוץ לעיר זה  13)

בגלל זה הסתכלתי על האוקטביה, שמעתי עליה דברים טובים בהקשר של ביצועים, צריכת דלק ונוחות. 

בטיחות אני לא חושש (גודל רכב) ככה שהסימן שאלה היחיד זה אמינות ותחזוקה. 

והשאלה אם הרכב הזה באמת יכול לספק את הסחורה בהקשר אמינות וטיפולים ואם כן אז איזה דגם - כי שפע הדגמים ממש מבלבל.

פורסם

לגבי אמינות האוקטביה תהיה רגישה יותר מהקורולה אבל לא בפער משמעותי. יש כמה נקודות חולשה שיש לשים לב אליהם(תיבת הילוכים דו מצמדית על כל המשתמע מזה)

בכל שאר האופנים אתה תחווה שיפור משמעותי מהקורולה -כוח, נוחות, נינוחות, פינוק, סביבת הנהג.

צריכת דלק 1-11/12 בעיר זה די נמוך, מניח שבאוקטביה ניתן להגיע לזה בנסיעה מאוד עדינה, מחוץ לעיר אפשר בכיף להגיע ל1-16 גם עם לחיצות פה ושם.

בכל מקרה אם אתה משדרג הייתי מנסה לעלות השנתון יותר, אפילו לכיוון 18-19 ששם הבעיות בתיבה פחות נפוצות.

• מעניין 1
פורסם

1. מה הכוונה  - תיבת הילוכים דו מצמדית על כל המשתמע מזה?

2. לגבי השיפור ידוע. תודה רבה 🙂

3. אני על 8.8ליטר ל100 קמ בעיר, מחוץ לעיר זה בממוצע 8 ואפילו יורד לפעמים ל7.8ליטר ל100 קמ

4. כמה היית מתמחר מכירה של קורולה 09? 

5. אני לא יודע אם אני רוצה לקחת עכשיו רכב "יקר" מדי. כשאני לוקח רכב עד 30K אני עושה לו רק צד ג', אבל אם אני עולה כבר לרכב ב50K זה כנראה ידרוש ביטוח מקיף וזה עלויות נגררות. 

השאלה אם התיבה הזאת כל כך משמעותית שהיא שווה את הקפיצה המאוד משמעותית הזאת במחיר... 

לפי מה שראיתי בסקודות יש 

1. מוניות דיזל ידניות-אוט' במחיר טוב אבל עם 350KM+- . לא רלוונטי נראה לי

2. ידניות בנזין - משנתון 2011-12 בלבד, מחירים טובים. אולי אופציה? 

3. אוט' בנזין - ושם מתחיל הבלאגן, מ1-1.4 נפח מנוע, ומלא סוגי אבזור שאין לי מושג מה עדיף.

• תוכן חדש...