Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בחיפוש אחר רכב חדש מיבואן בחודש האחרון ובסוף צימצמתי את הבחירה שלי בין יונדאי i20 בגימור סופרים ולבין סקודה פאביה בכל רמת גימור.

לצערי אין את פאביה ביבואן ושומע מהם שיש צפי רק בעוד מספר שבועות או אין צפי בכלל (תלוי את מי אני שואל).

אני מחפש סופר מיני עם בקרת שיוט אדפטיבית ורציתי לדעת אם ה i20 מומלצת או שיש רכב אחרים שכדאי לשקול בטווח של ה 120k.

פורסם

המנוע די זריז, הגיר עבר כיול לעומת הדור היוצא וכעת הוא די טוב, מרווח טוב מאחור נוחות נסיעה גם די טובה והשתפרה לעומת הדור הקודם כולל המושב.

פנים הרכב מאוד פלסטיקי. פחות אהבתי.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה עם איביזה?

האם ביצעת נסיעות מבחן על שני הרכבים?

בגדול שניהם מכוונים לאותו "סגנון" - מנוע 1.0 טורבו עם גיר רובוטי כפול מצמדים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני כשעה, dorsht כתב:

מה עם איביזה?

האם ביצעת נסיעות מבחן על שני הרכבים?

בגדול שניהם מכוונים לאותו "סגנון" - מנוע 1.0 טורבו עם גיר רובוטי כפול מצמדים.

הייתה לי איביזה 2016 שעברה totaloss רכב נחמד סך הכל

שקלתי גם אותה אבל לפי מה שפורסם בחדשות בשנים הקרובות וואג סוגרים את המותג ואני לא יודע מה ההשלכות העתידיות של המהלך

פורסם

אם אתה חושש מבעיות בחלפים אז זה הדבר האחרון שהייתי חושש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 2.2.2024 בשעה 18:32, whitehalf כתב:

בשנים הקרובות וואג סוגרים את המותג

ואללה....

הנוער לא רוצה לנהוג?

פורסם
לפני 14 דקות, stass כתב:

ואללה....

הנוער לא רוצה לנהוג?

יוחלף באופן חלקי במותג קופרה, תהליך שהתחיל כבר לפני כמה שנים. 

לאחר סיום מחזור חיי הדגם של איביזה ולאון לא יוצגו דגמים מחליפים תחת המותג סיאט.

כנראה החליטו שמיותר להחזיק 3 מותגים באותו סיגמנט (סקודה, פולקסווגן וסיאט), אז קופרה יהיה המותג הספורטיבי וסקודה העממי. 

פורסם
לפני 7 שעות, Buki כתב:

יוחלף באופן חלקי במותג קופרה, תהליך שהתחיל כבר לפני כמה שנים. 

לאחר סיום מחזור חיי הדגם של איביזה ולאון לא יוצגו דגמים מחליפים תחת המותג סיאט.

כנראה החליטו שמיותר להחזיק 3 מותגים באותו סיגמנט (סקודה, פולקסווגן וסיאט), אז קופרה יהיה המותג הספורטיבי וסקודה העממי. 

לאון בארץ כבר הפכה לקופרה (באירופה עדין מוכרים את הסיאט).

האטקה גם בדרך להפוך לקופרה "על מלא".

אם קופרה תחליט לייצר רכב יותר קטן מה-ID3, אז גם האיביזה תוחלף באופן לא רשמי בקופרה כלשהי.

• רעיון טוב! 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...