Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי באוטו איפה שמיכל של הנוזל קירור חלודה מה זה בדיוק אומר ואיך אפשר לטפל בזה?

האוטו לפעמים מתחמם ובמהיריות של 90-100 האוטו רועד חזק מאוד וקשה לשלוט בו

נורמאל?

איך אפשר לתקן בעיות אלה בסכום הכי נמוך?

תודה רבה לעונים

פורסם

המיכל של הנוזל קירור בסופר לנסר הוא מפלסטיק וכך גם הפקק שלו,כנרא מה שאתה רואה שם אלו סימנים של מיים מלוכלכים בצבע חלודה אשר התייבשו שם.כנרא הרכב נוסע על מי ברז פשוטים ולא על מים ירוקים ולכן גם זו סיבת התחממות הרכב.מה שעליך לעשות זה לרוקן את כל המיים שיש לך ברדיאטור(יש מן ברז ריקון קטן אשר נמצא בחלק התחתון של הרדיאטור מצד הנהג) לקחת צינור עם מיים ולהתחיל להשפריץ לתוך הרדיאטור בלחץ ולראות עד שיצא כל הליכלוך מהברז הקטן שפתחתה.לאחר מכן תסגור את הברז ותמלא מי קירור יעודים(מומלץ PRESTON)למרות שקצת יקר.

ובקשר לרעידות שיש לך באוטו תיגש לפנצ'ריה שיעשו לך איזון גלגלים.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

איפה בידיוק אתה רואה חלודה? בעיגול מצד שמאל או מצד ימין?

761732_13_full.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
במהיריות של 90-100 האוטו רועד חזק מאוד וקשה לשלוט בו

נורמאל?

גם ברכבו של חברי ישנה רעידה כלשהי במהירויות האלו, כנראה יש לקבל זאת בגדר הנורמל.

בנוגע לחלודה - ככל הנראה נגרמה כאמור משימוש במי ברז ולא בנוזל קירור ייעודי.

עלות התיקון (בהנחה שאהיה פסימי ואתעלם מדברי קודמי) - החל להתפלל, אך המתן לחוות דעת המומחים בעניין.

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

חלודה - למי מה שהבנתי ממך החלודה היא במיכל העיבוי,

פרק אותו נקה אותו, הרכב אותו..

פשוט מאד.

לגבי בעיות התחממות, תחילה, קרא את התרד של דניאל בנושא.

רעידות במהירות גבוהה - סיבות שעולות לי לראש:

1. הצמיגים לא עגולים.. אולי הצמיגים ישנים, אולי מחיכוך עם מדרכה, אולי הלחץ אוויר שונה בין הצמיגים. בדוק את אלו ותמצא את הבעיה...

2. איזון גלגלים - זול מאד לעשות ופותר הרבה בעיות של רעידות.

בהצלחה.

פורסם

במידה ויש לך מי ברז כבר המון זמן במערכת הקירור, אז זאת עלולה להיות בעיה אם תתחיל לנקות את החלודה.

יתכן מהכמויות הגדולות של החלודה נסתמו כל מיני מעברים ברדיאטור

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

ממש לא נורמלי שבמהירות 90-100 קשה לשלוט באוטו.

זה יכול להתחיל מאיזון גלגלים, להמשיך לכיוון פרונט לקוי או בעיה אחרת במערכת ההיגוי.

היגוי זה לא משחק!

גש לאיזון גלגלים קודם...אצל כל פאנצ'רמאעכר. סביר להניח שהבעיה תיפטר. עלות בסביבות 50 שקלים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אציין כי בסופר לאנסר של חברי, לאחר החלפת צמיגים (וכמובן איזונם), לא נעלמה הרעידה.

וכמובן שלא מדובר על הפיכת הרכב לבלתי נשלט!

אלא סה"כ רעידה קלה שמופיעה במהירויות הללו.

בוודאי שיתכן הצורך בכיוון פרונט.

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

הרעידות במהיריות האלה זה בגלל התחממות מנוע זה קורה לי רק לאחר נסיעה ממושכת מאוד

לגבי המיכל של המים לקירור אני יקנה אותו אבל עכשיו צצה לי בעייה של אלפי שקליםפ

גיר אוטומטי נהרס---האוטו לא נוסע אחורה וגם לא מעביר להילוך 4.

• תוכן חדש...