Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 508 FASTBACK

EliKr
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, בזמן האחרון מתעניין מאוד ב508 החדשה, בעיקר בגלל איך שהיא נראית ובגלל שאני אוהב מאוד רכבים גדולים (שהם לא SUV) 
מה גם שהיא כנראה לא הכי מבוקשת ככה שאפשר למצוא אחת 2020 באיזור ה90 אלף שקל וזה מחיר של קורולה.
רוצה לדעת בעיקר אם אני מפספס משהו לגביה, אמינות, כמה יקרים החלקים? הבנתי שיש איזו בעיה במנוע 1.2 שלהם, אבל איך ה1.6? 
תודה.

פורסם

ה1.6 עם בעיות ידועות אבל הרבה יותר אמין.

מניסיון עם ה165 ב508, אחרי 240 אלף קמ הרכב הלך בגלל תאונה ולא בגלל תקלות. היו תקלות לאורך הדרך אבל שום דבר שגורם לשערות לסמור.

מזרקים

טורבו

צינור מים+צמת חשמל שהולכת יחד איתו

ופקק בראש מנוע שגורם למעבר מידי של נוזל קירור לשמן. מחלה ידועה אבל לא בעייתית לטיפול כל עוד מתקנים מיד.

פורסם
לפני כשעה, EliC25 כתב:

ה1.6 עם בעיות ידועות אבל הרבה יותר אמין.

מניסיון עם ה165 ב508, אחרי 240 אלף קמ הרכב הלך בגלל תאונה ולא בגלל תקלות. היו תקלות לאורך הדרך אבל שום דבר שגורם לשערות לסמור.

מזרקים

טורבו

צינור מים+צמת חשמל שהולכת יחד איתו

ופקק בראש מנוע שגורם למעבר מידי של נוזל קירור לשמן. מחלה ידועה אבל לא בעייתית לטיפול כל עוד מתקנים מיד.

תודה, יודע אם המנוע של החדשות (180) זה עדיין אותו מנוע של הדור הקודם?

פורסם

אני חושב שב 2020 הרכב נמכר בארץ בשתי גרסאות של 1.6. טורבו. 180 כ"ס ו 225 כ"ס.

אני לא מכיר שנמכר 1.2 טורבו אבל אני לא בקיא. בהמשך יצאה גרסה אחרת של 225 כ"ס מסוג 1.6 טורבו משולב היברידי. ממה שקראתי נראה לי שזו גרסה יקרה יותר, מתחכמת יותר ובהשוואה ל 225 הקודמת לא משפרת את הביצועים ולא את צריכת דלק (כנראה משיקולים של רגולציה/סביבתי החליפו יחידת הנעה).

כתבת שאתה אוהב רכבים גדולים. לתשומת לבך שאולי הרכב גדול יחסית במימדים החיצוניים שלו אבל בתא הנוסעים בכל המבחנים ציינו שהמרחב הפנימי צנוע לקטגוריה. אני מניח שמשיקולי עיצוב.

פורסם
לפני שעתיים, razi_pazi כתב:

אני חושב שב 2020 הרכב נמכר בארץ בשתי גרסאות של 1.6. טורבו. 180 כ"ס ו 225 כ"ס.

אני לא מכיר שנמכר 1.2 טורבו אבל אני לא בקיא. בהמשך יצאה גרסה אחרת של 225 כ"ס מסוג 1.6 טורבו משולב היברידי. ממה שקראתי נראה לי שזו גרסה יקרה יותר, מתחכמת יותר ובהשוואה ל 225 הקודמת לא משפרת את הביצועים ולא את צריכת דלק (כנראה משיקולים של רגולציה/סביבתי החליפו יחידת הנעה).

כתבת שאתה אוהב רכבים גדולים. לתשומת לבך שאולי הרכב גדול יחסית במימדים החיצוניים שלו אבל בתא הנוסעים בכל המבחנים ציינו שהמרחב הפנימי צנוע לקטגוריה. אני מניח שמשיקולי עיצוב.

תודה, כן יש 3 גרסאות להבנתי, 1.6 "צנועה" 180 כ"ס, יש GT 225 כח, ויש פלאג אין שהיא עדיין 225 כח. פחות אכפת לי האמת, מעדיף לשלם פחות ולקבל פחות.
לגבי המרחב מעניין מה שאתה אומר, הייתי מצפה שמאחור יהיה פחות מקום בכלל המרכב (FASTBACK) אבל במושבים הקדמיים לא רואה סיבה, צריך לבדוק.  

• תוכן חדש...