Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת טוב לשמוע!😌 תודה .   כן, לא שמתי לב לזה, הוא היה יד4 ברשיון אצלו- 03 ,רק הידיים הפרטיות לפניו נספרו, והוא קנה ב2021 .  

בגלל שזה היה צריך להיעשות מהר בבוקר וזה בא בהפתעה של רגע לפני הרכישה, שקלתי אם לקנות, אבל יש משהו בזה שמישהו הראה לך כרטיסיה של שטיפת רכבים ביד מבפנים ומבחוץ שמשאיר חותם קבוע.

לא מצאתי באתר הממשלתי לגבי הרכב הישן שלי כשניסיתי את זה, משום מה לא עבד לי, יש סיכוי גבוה שהיה עובד לו . 

20231003_214143.jpg

פורסם

לא מאמין למילה שכתובה בבדיקות האלו, למעט נושא התאונות שגם שם לפעמים יש פיספוסים לרע והגזמות למכביר.

איציק

• רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני לא מבין משהו.

שילמת 60k על אוטו ואתה מתקמצן על מילוי נוזל קירור בעלות של 10₪ בלחץ? (ההפרש בין min ל-max)??

איזולירבנד???

אזיקונים????

מה נסגר?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 17 דקות, איציק נ. כתב:

לא מאמין למילה שכתובה בבדיקות האלו, למעט נושא התאונות שגם שם לפעמים יש פיספוסים לרע והגזמות למכביר.

איציק

למחיר הבדיקה ותאריך הבדיקה אתה לא מאמין? אז יש איזה 2 מילים שהן אמת :)

בד"כ תאונות זה בסדר, לגבי השאר... אם יש לכם מוסכניק טוב הוא כבר ידע לא פחות טוב להעריך את מצבו הכללי של הרכב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 7 דקות, hans כתב:

איזולירבנד???

הוא הדביק איזולירבנד על המיכל בשביל לסמן את המפלס של הנוזל, ואז לראות אם יש ירידה. מה הבעיה עם זה?

פורסם
לפני 9 שעות, elihershko כתב:

תגידו, 136 כ"ס בפועל מול נתון יצרן של 165 זה לא פער גדול מידי?

לא זה תמיד ככה.

ההספק שרשום זה במנוע, בדרך לגלגלים יש איבוד אנרגיה תמיד, בסביב 20%.

לכן תמיד מודדים הספק בגלגלים.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני כשעה, סולל הדרך כתב:

למחיר הבדיקה ותאריך הבדיקה אתה לא מאמין? אז יש איזה 2 מילים שהן אמת :)

אל תהיה קטנוני, למספר רכב וקמ אני בדכ מאמין - וגם זה לא תמיד 🤣

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 7 שעות, איציק נ. כתב:

לא מאמין למילה שכתובה בבדיקות האלו

כמו בכל דבר אחר, זה לא "מכוני בדיקה" בכלליות אלא מה שקובע זה אותו בוחן ספציפי שבודק את האוטו, הרמה האישית והמקצועית שלו.

יצא לגמרי במקרה שבדקתי 3 מכוניות בסניף קומפיוטסט צ'ק פוסט, זה היה במרווחים של 3-4 שנים בין הבדיקות אבל בכל הפעמים הגעתי לאותו בחון שעבד שם בכל התקופה ההיא.

ויחסית רמת הבדיקות שלו הייתה לא רעה. מצא את רוב הבעיות, הסביר בעל פה, מתוך ה 3 על רכב אחד ויתרתי ושתיים קניתי, שתי המכוניות היו בסדר גמור ובגדול במצב שתואם את מה שרשום בטופס הבדיקה.

פורסם

לפי תוצאות הבדיקה אתה צריך לקפוץ למוסך אמין, שיעשה בדיקה מקיפה ויראה לך את כל הדברים שצריכים התייחסות. 

לבדוק נזילות, לרענן נוזלים זה בוודאות. 

כל השאר לפי האבחון של המכונאי, אחד אמין יציג לך תמונה אמיתית. אחד נוכל יראה לך שצריך להחליף חצי רכב. 

אל תשכח שזה רכב בן 8 ויש בלאי. 

טפל קודם במה שדחוף ורשום לעצמך מה צריך בפעם הבאה. 

שים לב שאתה משתמש בשמן איכותי בתקן המתאים, כנ"ל לגבי נוזל קירור. 

אם יש טרמוסטט מכאני, עדיף להחליף באותה הזדמנות בשביל השקט. 

• רעיון טוב! 1

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
לפני 7 שעות, Buki כתב:

כמו בכל דבר אחר, זה לא "מכוני בדיקה" בכלליות אלא מה שקובע זה אותו בוחן ספציפי שבודק את האוטו, הרמה האישית והמקצועית שלו.

אתה למעשה "כאילו" הלכת ל"מכונאי" שאתה מכיר והוא נתן לך את חוות דעתו. 

במקרה "נפלת" על מישהו עם ידע. יכול להיות שהוא גם לא מגזימן.

ברוב המקרים, הטפסים יוצאים מהמדפסת כמעט זהים לכל רכב שתיקח.

קורוזיה\נוזל קירור חסר, רעשים מהמנוע, צריכת שמן, מעיכות, בלה בלה בלה.

כשאתה אומר שמחסור של 100-150 מ"ל נוזל קירור בשנה זה בסדר - זה אולי בגלל שאתה ואני מבינים שיכול להיות איבוד מינימלי של נוזל דרך חור הדמעות של המשאבה וכד'. שהבוחן במכון רואה 2 סמ פחות מהקו, בשבילו זו נזילה.

זאת בדיוק הבעיה עם הבדיקות האלו.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 12 שעות, yairba כתב:

לפי תוצאות הבדיקה אתה צריך לקפוץ למוסך אמין, שיעשה בדיקה מקיפה ויראה לך את כל הדברים שצריכים התייחסות. 

לבדוק נזילות, לרענן נוזלים זה בוודאות. 

כל השאר לפי האבחון של המכונאי, אחד אמין יציג לך תמונה אמיתית. אחד נוכל יראה לך שצריך להחליף חצי רכב. 

אל תשכח שזה רכב בן 8 ויש בלאי. 

טפל קודם במה שדחוף ורשום לעצמך מה צריך בפעם הבאה. 

שים לב שאתה משתמש בשמן איכותי בתקן המתאים, כנ"ל לגבי נוזל קירור. 

אם יש טרמוסטט מכאני, עדיף להחליף באותה הזדמנות בשביל השקט. 

לא קטנוני, אבל האוטו בן 7 😅🤩

עלה לכביש מאוחר .

הייתי חושב שטרמוסטט יחזיק לנינים, גוגל רושם 10 שנים, טוב לדעת אשים לב אם מזייף .

לפני 12 שעות, איציק נ. כתב:

אתה למעשה "כאילו" הלכת ל"מכונאי" שאתה מכיר והוא נתן לך את חוות דעתו. 

במקרה "נפלת" על מישהו עם ידע. יכול להיות שהוא גם לא מגזימן.

ברוב המקרים, הטפסים יוצאים מהמדפסת כמעט זהים לכל רכב שתיקח.

קורוזיה\נוזל קירור חסר, רעשים מהמנוע, צריכת שמן, מעיכות, בלה בלה בלה.

כשאתה אומר שמחסור של 100-150 מ"ל נוזל קירור בשנה זה בסדר - זה אולי בגלל שאתה ואני מבינים שיכול להיות איבוד מינימלי של נוזל דרך חור הדמעות של המשאבה וכד'. שהבוחן במכון רואה 2 סמ פחות מהקו, בשבילו זו נזילה.

זאת בדיוק הבעיה עם הבדיקות האלו.

איציק

לגבי  לפחות, ישבתי שם בחדר המתנה עם המוכר, אם זה אפשרי לעמוד לידו מה שנראה לי שאפשרי, אז זה טעות שלא הלכתי לעמוד לידו ולהבין בדיוק מה מי מו, כשבא להסביר מה המצב לא נראה כאילו הוא בא בשביל לנסות לגרום לי להבין, הוא יותר בא לדקלם כמו I Robot ולהתחפף משם כאילו Kylie Minogue מחכה לו בחדר ליד (למרות שהיא מבוגרת עדיין חשבתי עליה.. )

• תוכן חדש...