Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ערוץ חדש ומעניין בתחום הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהצלחה!

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בהצלחה אצפה בסופש. 

אם תעלה דברים בסיסיים ברמה של עבור dummies לדעתי יהיה לך הרבה ביקוש. 

בהצלחה!

• אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זו תהיה ההתחלה, בהחלט. לצד סרטונים קצת יותר נישתיים.

הערוץ בעברית בעיקר "מתוחזק" על ידי הסרטונים הבסיסיים שהעליתי בעבר, ככה זה עובד אני מניח

פורסם

בהצלחה רבה!

אכן, רוב הצופים מחפשים תכנים קצת 'טיפשים'.

ואהבתי את זה...

לפני 21 שעות, EliC25 כתב:

נ.ב. האנגלית השבורה בסרטון - חלק מהעניין של האותנטיות והישראליות.

• אהבתי 1

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם (נערך)

אהבתי בעיקר את האנגלית שלך

שומעים שאתה לא אמריקאי

אבל השפה שוטפת [רק שלא מתבטאים עשרות TENS, כי אם Dozens]

כדאי לקצר מעט את האינטרו

ולהשקיע טיפה בעריכה של הסרטונים

לא צריך משהו מקצועי אבל שלא ירגיש כאילו ילד הסריט אותך [יש לי תחושה שאתה מדבר תוך כדי הסרטה , לפחות בסרטונים הראשונים תנסה להסריט בנפרד שהמצלמה תהיה יציבה ולאחר מכן לשתול את הדיבור, כמובן אם זה אפשרי]

בהצלחה רבה

עריכה אחרונה על ידי רכוב כעומד
פורסם

תודה רבה, בהחלט לא אמריקאי, עיראקי 😄 

כנראה שיש לי לא מעט טעויות אוצר מילים שנובעות מתרגום ישיר מילולית ולא נכון, בדיוק כמו הTENS. 

בהרבה מהסרטונים אני אעשה voice over, וזה התכנון, כדי שאוכל לייצר תוכן גם בעברית וגם באנגלית על אותו footage. בנוסף, יש חצובה וגם תושבות לגוף או לראש לצילום, אבל אני צריך קודם כל ציוד הקלטה קצת יותר טוב, בעיקר מיקרופון. הזמנתי משהו אבל בגלל המלחמה עוד לא הגיע, מקווה למצוא תחליף, מדגדג לי.

נ.ב. בסרטון הזה ספציפית לא יכולתי שלא להסתובב תוך כדי הצילום, מאחר ואני לא חושף את עצמי, זה היה נראה קצת מוזר אם פשוט הייתי מצלם את הסצינה עצמה בתוך המוסך ומדבר מאחורי המצלמה בלי לזוז ולהראות קצת זוויות שונות.

פורסם

הרעיון של  voice over  מצויין, אתה לא חייב מבטא מהוקצע , לא אמריקאי ולא עירקי 😉 , אבל חייב אנגלית נכונה ולא ברמת גוגל טרנסלייט. שב לך בנחת בעת עריכת הסרטונים והכן לך טקסט כתוב (אל תקריא אותו) שכולל את התמלול המלא והנכון. אחר כך תדבב לתוך הסירטון. כן זה יותר עבודה ודורש השקעה אבל אתה כבר משקיע הרבה ויפה בכל השאר, עוד קצת יעשה את זה טוב יותר ואולי יתפוס יותר. 

יש תכנים מעולים של יוצרים בארץ ויש חובבנים ברמות ( דורון קאופמן האומן מול ... אחרים 😀 שמעלים סטוריס קופצניים של מפגשים ומכוניות ובעיקר של עצמם) . אתה בהחלט בצד של דורון. אולי כדאי אפילו להתייעץ איתו. רק רעיון.

אני עוקב אחרי engineering explained לא מעט ככלי עזר להסביר לחברים באופן מושכל, התוכן שלך מקרב את הקהל יותר בעיקר מראה שלא הכל כזה מסובך אם מבינים מה צריך לעשות ואיך.

שאפו.

אגב, יש לך תקצירים עם קריינות הולמת. פוליש לקורבט , מצויין. ומבחן הבלימה לסיטרואן. שאפו.

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

תודה. חשוב לי לדעת איפה הדברים נעשים בצורה טובה ואיפה לא, משם אני משתפר.

עדיין חייב מיקרופון טוב לפני שאני מקליט, בטלפון על שורטים זה בסדר. במחשב... פחות

פורסם

בדוק איתם https://www.kilombo.co.il/220657-מיקרופונים

גילוי נאות, מקורב למנהל המכירות  🙂

תתחיל באלו -

https://www.kilombo.co.il/220676-מיקרופון-USB

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

מכשירים רציניים מדי, צריך מיקרופון אלחוטי קטן או אפילו חוטי רק בשביל ההקלטה במחשב

פורסם
  • אהבתי 1

פורסם (נערך)

אלי כל הכבוד, באמת. קודם כל על הרכבים. כשה-BX מתרומם שמה... חלום לנהיגה, GTI. 

כמה מחשבות: 

1. בערוץ באנגלית אל תתייחס בכלל לערוץ בעברית. אנשים לא אוהבים לשמוע על ערוץ אחר, שאין להם גישה אליו, שעשית נסים ונפלאות. זה נשמע כאילו ההוא זה הדבר האמיתי וזה רק בצד. 

2. האנגלית סבבה בעיני.

3. voice over רעיון לא רע כי הכל זורם יותר אבל יכול להיות קצת מלאכותי.

4. תעשה פיילוט שמישהו אחר מצלם ומקליט. גם להתעסק בטיפול וגם בצילום יוצרים תאקלים מעצבנים. תנסה את אותו סרטו בשתי גרסאות ותראה כמה זה זורם יותר. 

בהצלחה!!!

עריכה אחרונה על ידי Jack457
  • רעיון טוב! 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...