Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי מאזדה 3 שנת 2016. 

אני מחפש לשדרג את הסאונד באוטו. 

קודם כל אני לא מחפש משהו מטורף, אלא משהו שיכול להיות שדרוג נחמד במינימום כסף לעומת הרמקולים הנוכחיים. 

הרמקולים כרגע הם המקוריים שמגיעים עם האוטו, מוציאים צליל ממש לא טוב כשמגבירים את הווליום. 

חשבתי על שתי אופציות. אולי מגבר יכול לפתור את הבעיה מבלי להחליף את הרמקולים הנוכחיים? או שהמקוריים גרועים מדי ומגבר לא ישפר את זה? 

או לקנות רמקולים של JBL או  בסיסיים (או כל רמקול אחר שתמליצו עליו) עם מגבר 2 ערוצים שאליו יתחברו הרמקולים הקדמיים. 

למשל מגבר כזה של BOSS:

https://www.amazon.com/BOSS-Audio-R1002-Car-Amplifier/dp/B004S50ZB2

וקומפוננטים כאלו :

https://www.alexsander.co.il/product/14325/6-5-jbl-stage2-604c

יהיה הבדל לעומת מה שיש לי עכשיו? 

פורסם

הי שלום

כמה דברים 

1 בדרך כלל לא מגברים רמקולים מקורים הסיכוי שהם יתנו תפוקה טובה ולא ישרפו קטן מאוד 

2. המגבר שאתה מזכיר פה זה מגבר 2 ערוצים . זאת אומרת שהוא יכול להגביר רק את הרמקולים הקדמים 

3. מנסיון ברגע שאתה מגביר רק רמקולים קדמים אתה מפסיד רבה נמוכים   אז ההיתי ממליץ לך  לקנות מגבר 4 ערוצים וסאב קטן 

4. הרמקולים שאתה רוצה ךרכוש זה סט סידרה בסיסית של JBL  לא מומלץ להגברה .

5. אני לא יודע בדיוק מה התקציב שלך  אבל אם אתה רוצה לבנות מערכת בסיסית שיתן לך מענה טוב ההיתי הולך על הסט הנל

JBL CLUB 6500C קומפוננט 

מגבר PIONEER 6704

סאב PIONEER 306B מגיע בתיבה מקורית 

סט הגברה נהדר 

• אהבתי 1
פורסם

סליחה על ההתעלקות... בסביבות 1K אני רואה... כמה יעלה להתקין כזה סט? או שזה פשוט יחסית לביצוע?

ומה לגבי המגבר והסאב איפה ממקמים אותם?

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...