Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קל להגיד, קשה לעשות, במיוחד כשכבר הרבה שנים המשטרה סובלת מקיצוצים תקציביים קשים.

אני רוצה להרחיב, אבל זה שייך לפוליטי בעוף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצטער, הצחקתני

איך תגבה את הקנס? תכניס פלוגת מג"ב לקסבה של שכם בשביל זה? בשביל רכב שווה לסכן חיי חיילים?

אין ספק שחיזוק כוחות הביטחון חשוב. לא רק המשטרה. למשל - כב"ה עובד בתקנים בלתי אפשריים (עלה רק השבוע עךה בגלל השריפה הקטלנית בערד). אבל עם ממשלה מושחתת (ע"ע השרשור הפוליטי) ושרי בעזרת השם אי אפשר להתקדם.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 דקות, יוסי מפתח תקווה כתב:

שמח שהצחתיך. צחוק בריא. הגנב נכנס למעצר עד שמובאים 500 אלף שח. לא צה"ל ולא נעליים

רוצה לדבר על הבעיות שיש בשב"ס וחוסר המקום בבתי הסוהר? גם זה שייך לשרשור הפוליטי בעוף...

פורסם

אבל אין מקומות כליאה. ואין שוטרים. ואין סוהרים. ואין ניידות.

ויש מגבלות ששייכות לשרשור הפוליטי

פורסם

וכשהם עוברים את המחסום למה אף אחד לא עוצר אותם? למה אין בדיקה על רכבים ישראליים שנכנסים ועוברים מחסום?

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
בתאריך 11.9.2023 בשעה 10:06, Aviv13467 כתב:

הזוי שבגיל 17 שהוצאתי רשיון הביטוח עלה הרבה פחות מאשר עכשיו, אני מבין שיש אינפלציה והגיוני שהמחירים עולים אבל אני בסך הכל צריך ביטוח חובה+ג' 

וההצעות שאני מקבל נעות בין 4.5-6 אלף שקל זה הגיוני?

לא, זה לא הגיוני.

אגב, לא ציינת איזה רכב יש לך, אבל בשום אופן אל תסכים לשלם מחירים כאלה על צד ג׳.

בתאריך 11.9.2023 בשעה 10:06, Aviv13467 כתב:

לפרוטוקול אני מבוטח כרגע ב9, שנה שעברה שילמתי 3700, עכשיו רוצים 4300 (הם הכי זולים בנתיים)

שנה לפני כן שילמתי 3200, ולפני כן בגבול של ה2900-3000...

מישהו בטווח גילאים שלי/עם ילדים בגילי ויכול לשפוך אור על איך המצב הביטוחי נראה אצלם?

שמע סיפור:

השנה קיבלתי הצעת חידוש מחברה X שירדה ולא עלתה. הסוכן שלי אמר לי שאני בין היחידים שזה ירד להם השנה ולא עלה להם. סגרתי מקיף ב-3,900 ש״ח,

לטענת הסוכן שלי זה המחיר הכי זול מול כל החברות עבור הרכב שלי. יומיים לאחר מכן, מתקשרים אליי מחברת ביטוח אחרת, אצלם הייתי מבוטח לפני שנים.

הם מתקשרים כי הם יודעים שזה הזמן שלי לחדש ביטוח. ״הסוכן שלי סגר לי את המחיר הכי טוב״, אמרתי לנציג. הוא התעקש לשמוע כמה. לפני שאמרתי לו את המחיר,

כדי לזרז את סיום השיחה, אמרתי לו 1,000 ש״ח פחות - 2,900 ש״ח. הוא אמר שהוא יכול להשיג מחיר טוב יותר. 

לבסוף, סגרתי איתם ב-2,700 ש״ח, 1,200 ש״ח פחות ממה שהסוכן טען שזה המחיר הכי נמוך. אם זה לא מסחרה - אני לא יודע מה כן.

ולפני שכל יפי הנפש יתנו לי תירוצים של אקטואטורים וחישובי סיכון - תקראו קצת חדשות ותראו מה הולך עם חברות הביטוח. עושות מה שהן רוצות ומצפצפות על רשות שוק ההון.

עריכה אחרונה על ידי Fraysa
  • מעניין 1

2016 BMW M235i.

פורסם

@dorshtשוב, כח אדם ומתקנים..בשביל הבידוק שביקשת צריך מתקן מחסום ושוטרים שיבדקו מסמכים.

@Aviv13467 על פניו נשמע סכום גבוה, אבל אנחנו לא יודעים דבר עליך ועל הרכב. חפש שרשור שפתח @Fraysaלפני שבועיים על הצעות ביטוח מקיף יקרות מאוד שקיבל. אבל אז התברר שמדובר בצעיר (בגיל, ותק מכובד בנהיגה), רכב שמקפיץ לחברת הביטוח אורות אדומים ושהבחור מנהל הליכים משפטיים מול חברת ביטוח. שלושת אלה, בלי שום דבר נוסף, מספיקים כדי לגרום לחברת הביטוח לא לרצות לבטח אותו, או, בלשון מכובסת, "נבטח אותך תמורת 40,000 ש"ח בשנה". חפש אם יש לך נקודות שחורות, והאם יש חברה או סוכנות שמוכנה להלבין אותן.

פורסם

מזכיר לי שאבא שלי רצה להוסיף נהג צעיר לביטוח אחרי 8 שנים שהוא לא שינה את הפוליסה והיא נשארה על אותו מחיר 5500 ש''ח מקיף 

הוא קיבל מהסוכן שלו הצעה של 7200 ש''ח 

הוא התקשר לחברת ביטוח כלשהי וקיבל הצעה של 6500 

הוא חזר לסוכן ועדכן אותו במחיר אחרי חצי שעה הוא חזר אליו עם הצעה של 5200 ש''ח!!! כולל נהג חדש 

פחות ממה שהוא שילם על ביטוח של נהג מבוגר

• אהבתי 1
פורסם

השרשור הזכיר לי קטע מצחיק מרמזור שמתאר את המצב שלנו, תחליפו את המילה "משכנת" בביטוח רכב:

לפני 20 שעות, yuvalganim כתב:

מספר התאונות עלה בצורה חדה מאוד.

מאיפה הנתונים?

לפני 5 שעות, יוסי מפתח תקווה כתב:

שמח שהצחתיך. צחוק בריא. הגנב נכנס למעצר עד שמובאים 500 אלף שח. לא צה"ל ולא נעליים

תראה את זה, בכלל טיפול מצחוק.
לא מדובר בגנבת רכב אבל שתבין את רוח הדברים.

לפני 4 שעות, sperial כתב:

אבל אין מקומות כליאה. ואין שוטרים. ואין סוהרים. ואין ניידות.

ויש מגבלות ששייכות לשרשור הפוליטי

כל מה שכתבת נכון, אבל זה לא מה שעוצר אותם .אם הם רוצים, הם עושים.
הם יודעים טוב טוב איפה כל משחטות רכב, איפהיש מוסכים שעובדים עם גנבים. "כנראה" למדינה משתלם שיש גנבות.
אין להם רצון, זהו, פה זה ניגמר.

• אהבתי 3

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם
לפני 39 דקות, Electron כתב:

"כנראה" למדינה משתלם שיש גנבות.
אין להם רצון, זהו, פה זה ניגמר.

קברניטי המדינה מעדיפים שהם יעסקו בגניבת רכב מאשר בטרור.

אותו סיפור יש גם עם כל משרפות הפסולת בשטחי אש וליד ערים.

המדינה מעלימה עין כדי שייכנס כסף וככה כביכול לעודד את אותה אוכלוסיה לא לעסוק בטרור.

בינתיים הציבור משלם.

פורסם

והנה כתבה מהיום על הנושא:

https://www.0404.co.il/?p=914687&fbclid=IwAR1ddnf35ytxJd2SdA6z1uXhLWgL9IAn32sa2K0Y_4yLiHI8BXDaDtLKHAw

בכתבה מוצגת הטבלה הבאה:

דגם

הפרש בין אוגוסט 23 לאוגוסט 22

הפרש בין אוגוסט 23 ליולי 23

הונדה JAZZ

33.1%

-0.2%

ניסאן אקו-מיקרה

30.8%

7.6%

יונדאי I-10

33.0%