Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו RS טרופי 2017.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, 

אני ירדתי מהרעיון של שלקנות כרגע מגאן RS אז מביאים את אחותה היותר קטנה.

בכל מקרה, אני מתעניין לרכוש הרכב הזה https://www.yad2.co.il/s/c/jlitxvfb ( אצרף תמונה ) . 

הלכתי למגרש לראות את הרכב והוא נראה דיי חדש, הסלון והבחוץ, נשמע כמו שצריך והכל עובד מאמין שגם הנסיעה שלו טובה ( לא הייתה נסיעת מבחן ).

בדקתי היסטוריה עם חבר והבנו שהרכב היה רשום על חברה בע''מ, שהמנכל הוא הבן של המנכל של קרסו.

בהמשך עבר לחבר שלו בתוך החברה אז הרכב לא עבר עוד יד ואז נמכר לחבר אחר. בסופו של דבר הרכב יד 01.

מעבר לזה הוחלף ברכב טמבון קדמי, יש לו 120,600 ק''מ והוא כן היה רכב פרטי שרשום על חברה. עכשיו מבירור עם מנהל עולם הוא אומר שמורדים 22 אחוז מהשווי של הרכב.

הסוחר רכב לא מוכן לשמוע בכלל על להוריד במחיר.

הסוחר עשה את החושבים שלו והחליט להעלות את שווי הרכב ל74 אלף משום מה אחוזים על ה220 כ''ס שנשמע הזוי אז התמקחתי,

אנחנו סיכמנו לפני שידעתי את כל זה שאני עושה טרייד על הרכב שלי 20K שדווקא יצא בסדר מהבחינה שלו כי לרכב שלי אין שוק וזה מחירון ומשלים את השאר 50K. 

עכשיו דיברתי עם הסוחר והוא אומר לי שמבחינתו הרכב הוא כמו פרטי שרק רשום עכשיו בתכלס זה מה שקרה אבל בעתיד אני לא יודע כמה בן אדם ירצה את הרכב בשביל "להחליק" על החלק שרשום חברה.

מה אתם הייתם עושים?

image.png.8bf2b9ef590790ab7bc433e3b40c5abb.png

עריכה אחרונה על ידי JohnyTurbo
פורסם

הסוחר מבחינתו יכול לבקש כמה שבא לו...
הוא יכול לטעון גם שהבן של המנכ"ל הוא הנכד של בן גוריון אז זו תוספת של 22%
כשאתה תמכור את הרכב או חלילה הרכב יפגע בתאונה, תקבל מחירון מינוס 22 לא משנה מה הסוחר סיפר לך
בלי קשר, רכב כזה שלא היה בבעלות פרטית קרעו לו את הצורה, בהתחייבות!
1. אני לא קונה מסוחרים
2. אני לא קונה רכב חברה
3. כל התשובות נכונות

• רעיון טוב! 3
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם אתה כל כך חם על האוטו וקשה להשיג כזה - אני אישית הייתי קונה אחרי בדיקה רצינית. אם הוא טופל במוסך בתור הבן של המנכ"ל אז כנראה טיפלו בו VIP

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

1. 22 אחוז מורידים על ליסינג תפעולי, על סתם חברה מורידים 15%.

2. בדוק היטב את הרכב לפני שתרכוש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 26 דקות, Michazzz כתב:

אם אתה כל כך חם על האוטו וקשה להשיג כזה - אני אישית הייתי קונה אחרי בדיקה רצינית. אם הוא טופל במוסך בתור הבן של המנכ"ל אז כנראה טיפלו בו VIP

מה יעזור השמן הכי טוב אם המנוע בילה בתחום האדום?

מה שהסוחר עושה זה, לנצל נדירות של דגם מול קונה מתלהב. קלאסיקה!

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 37 דקות, סולל הדרך כתב:

מה שהסוחר עושה זה, לנצל נדירות של דגם מול קונה מתלהב. קלאסיקה!

עם כל הצער שבדבר זה נכון.

גם אם כמה שאני התמקחתי איתו הוא לא מוכן לשמוע שינוי במחיר.

הרכב מאוד נדיר ובארץ רובם או תאונות או נתונים לא משהו. 

וכן מפחיד אותי לדעת איך נהגו עליה לפני, אני מאוד זהיר אבל מן הסתם כן לוחץ אבל יש ויש.

פורסם

קליאו RS עם 220 כ"ס יש 27 כאלה שנוסעות על כבישי ישראל.

זאת כרגע היחידה על תו סוחר

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני שעתיים, סולל הדרך כתב:

הוא לא בילה בתום האדום, כי יש מנתק הצתה...

הייתי ממליץ לפותה״ש לקרחת את המכונית לנסיעת מבחן כי המכונית בדגם הזה קשיחה להחריד, ולדעתי לפחות, לא מתאימה לדיילי. אם הקשיחות הנ״ל לא מהווה בעיה, אז מומלץ בחום לבדוק היטב את המכונית במוסך מתמחה ולוודא שלא הייתה מעורבת בתאונה קשה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לפני 52 דקות, menir1 כתב:

הוא לא בילה בתום האדום, כי יש מנתק הצתה...

הייתי ממליץ לפותה״ש לקרחת את המכונית לנסיעת מבחן כי המכונית בדגם הזה קשיחה להחריד, ולדעתי לפחות, לא מתאימה לדיילי. אם הקשיחות הנ״ל לא מהווה בעיה, אז מומלץ בחום לבדוק היטב את המכונית במוסך מתמחה ולוודא שלא הייתה מעורבת בתאונה קשה.

גם אם המנתק הצתה זה לא אומר שלא לקחו את הרכב לקצה לצערי.

אני חושב שאשקול את הנושא הזה מחדש אם בכלל כי ראיתי דוח בלקר ונראה.

מצאתי עוד קליאו שעברה תאונה מכנית והוחלף פגוש קדמי, אבל עם 95 ק''מ יד 02 גם הצבע לדעתי יפה יותר

יש לו תיעודים של שתי המקרים : פגוש - הוחלף כי עשו עליו רברס עם וו גרירה ב5-10 קמש ואמר שזה עשה חור אז העדיף להחליף את כולו.

מכנית - אצרף סרטון, מעבר לזה יש פירוט של מה שהוחלף והכל מקורי.

לפי מה שהוא אומר התנתק משהו במרכב האחורי ומשם זה הסטוריה, לא היה תיקוני פח מעבר. 

הוא גם כיוון סרן אחורי.

דורש 70 אמר נדבר ליד הרכב ,הוא נשמע דיי גמיש בפאלפון. 

https://www.yad2.co.il/s/c/aipf4c13

דעתכם?

image.png

image.png

פורסם

זאת מכונית ספורטיבית, אז ככזאת, אמורים לקחת אותה לקצה. כל עוד היא מטופלת בהתאם, לא רואה בעיה. 

הקשיחות היתרה, בהחלט יכולה להיות דיל ברייקר (מעבר למצב האקזמפלר הספציפי)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לפני 15 שעות, JohnyTurbo כתב:

מעבר לזה הוחלף ברכב טמבון קדמי, יש לו 120,600 ק''מ והוא כן היה רכב פרטי שרשום על חברה.

הסוחר עשה את החושבים שלו והחליט להעלות את שווי הרכב ל74 אלף משום מה אחוזים על ה220 כ''ס שנשמע הזוי אז התמקחתי,

עכשיו דיברתי עם הסוחר והוא אומר לי שמבחינתו הרכב הוא כמו פרטי שרק רשום עכשיו בתכלס זה מה שקרה אבל בעתיד אני לא יודע כמה בן אדם ירצה את הרכב בשביל "להחליק" על החלק שרשום חברה.

כפי המקובל המודעה לא מדוייקת:

הקילומטראז' שגוי

פירוט הידיים שגוי

המחיר שגוי

קלאסיקה.

כמוכר בהחלט זכותו להגיד שמבחינתו זה כמו פרטי מבחינת המחיר. זכותו גם להטעות במודעה כי כנראה יודע שככה יביא אנשים למגרש, כולל כאלו שהיו פוסלים מראש אם היו רואים בעלות של חברה.

זה כנראה השיקול גם לגבי המחיר והקילומטראז'. שיבואו אנשים.

זה כי מדובר במגרש כך שאין להם טרחה מכך שאנשים מגיעים, אלא להיפך.

בסופו של יום זו לא סיבה להימנע מקניה ממגרש אלא רק מחייב עירנות יתרה ואפס אמון לגבי כל מה שהם אומרים.

בסוף מגרש זה עסק ובגדול יש שתי חלופות: 1. משלמים פרמיה על רכב טוב 2. הרכב לא טוב (והפרמיה שלהם היא שהם קנו אותו בזול).

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

יש גם חלופה 3. הרכב הוחלף עם רכב אחר שבה עשוי להיות שילוב ל 1 ו 2.

בכל אופן עצתי לך - חפש דרך להתחבר למישהו מקהילת רנו ספורט שיוכל לתת לך עוד פרטים על הרכב הספציפי.

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
פורסם

מסרטונים שקצת ראיתי ביוטיוב מוציאים מהרכב הזה ממנוע 1600 סמ"ק 264 כ"ס שזה קטלני ביותר, אין ספק שמנוע כזה צריך להיות מטופל טוב ואז אין בעיה. אני מניח שאם תיקח רכב בו אתה מעוניין למוסך מתמחה הוא כבר יגיד לך אם ובכמה שווה לקנות את הרכב. אני מבין למה התלהבת מרכב הזה 🙂

מי שנוסע ברכב כזה לוקח אותו עד לקצה וצריך לקחת את זה בחשבון ברכב משומש

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
בתאריך 29.8.2023 בשעה 17:15, JohnyTurbo כתב:

אני ירדתי מהרעיון של שלקנות כרגע מגאן RS אז מביאים את אחותה היותר קטנה.

שואל מסקרנות (ואבין אם תעדיף לא לענות כי זה חטטני):

איך מגיעים להתלבטות בין רכב חדש ב 255 לרכב משומש ב 190 למשומש ב 74?

אני מבין את המכנה המשותף של הכלות האפשריות (רכבי ספורט מתגמלים עם דימיון רב) אבל אני לא רואה את עצמי באף סיטואציה מתלבט בין רכבים בפער עלות כה קיצוני (בערך פי 3.5).

איך זה קורה?

אני תוהה האם עוד גולשים שוקלים רכבים בכאלו פערים?

פורסם

שלום

לא בפער כזה אבל כן בפער של מאה אחוז. הסיבה העיקרית קשה למצוא מודעות אמינות ביד שתיים ( למגוון רכבים שאני מחפש ) ואז זה מדגדג לקנות חדש למרות שאין הצדקה כי הנסועה שלי ממש נמוכה.

• תוכן חדש...