Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי האוטו כבר נמכר החודש במחיר של 225 אלף דולר

אבל שימו לב למודעה המדהימה הזאת

המכונית הזאת פשוט מדהימה ,אין לי מילים

ד"א :הניטרו הוצע כאופציה כשהאוטו נמכר בזמנו

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=4547061092&ssPageName=STRK:MEWA:IT

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

מאז שקראתי את ההודעה אני מזמזם את השיר "לו הייתי רוטשילד, ללה, ללה"...

אוווווףףףף....

לו רק הייתי יכול לנגב את הרוק מהמיקלדת...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

עם המנוע החדיש הזה

עם תא הנוסעים המאורגן מחדש

עם המתלים הסופר ספורטיביים המתקדמים האלו

עם חיזוקי השלדה והבודי האלו

ועם עוד 1001 תוספות שיש בה

מקורית, היא מזמן כבר לא................

כמה שהאוטו הזה יפה. אח.

-ארז-

פורסם

מעניין אם הרוכש המאושר יודע שהוא יכול לקנות את אותה מכונית עם 150 מייל פחות (היינו, ישר מהסדנה) ב-35 אלף דולר פחות...

http://www.uniqueperformance.com/supersnakeGT500E.aspx

אף מכונית שיוצאת מהסדנה הזו היא לא gt-500 מקורית. הן שוות יותר מדי כדי שיעשו להן משהו, אפילו במצב שדורש שיפוץ. יוניק פרפורמנס מייצרים רפליקות של אלינור מ"עקיצה ב-60 שניות", והם עושים את זה תוך שימוש במוסטאנג פאסטבק ישנות שהם קונים בגרושים, או בכלל מוצאים.

רמת הבנייה והשחזור שלהם אכן מדהימה, ובגלל זה קרול שלבי הסכים להדביק על זה את השם שלו (זה ובגלל שהוא אוהב לדחוף את השם שלו לכל מכונית אמריקאית חזקה), אבל זו לא שלבי מקורית, ואחת חדשה כזו (למתעצלים ללחוץ על הקישור) עולה 189,000 דולר. כולה.

אם מישהו מחפש הוכחה מוצקה לעניין הזה, אפשר להביט בתמונות הצד של המכונית באיביי. רואים את האגזוזים יוצאים לפני הגלגלים האחוריים? זה חידוש עיצובי מ"עקיצה ב-60 שניות". בסרט עצמו האגזוזים האלה לא היו שימושיים (בעיות התחממות, וכו') אבל במכוניות האלה הם גם קיימים, וגם שימושיים. לעשות כזה דבר ל-gt-500 רק יפגום במקוריות שלה ובערכה.

בטאמן

ברינג און דה סבבה

פורסם

אני מסתכל על הרכב ומעלה את הסעיפים בראש למה הרכב לא תקני לנסיעה בארץ.

למה?!?!?

תגידו לי למה המדינה שלנו כולכף מתקדמת בחלק מן הדברים וכולכך מפגרת באחרים?

למה?!?!?

L.A

פורסם
אני מסתכל על הרכב ומעלה את הסעיפים בראש למה הרכב לא תקני לנסיעה בארץ.

למה?!?!?

תגידו לי למה המדינה שלנו כולכף מתקדמת בחלק מן הדברים וכולכך מפגרת באחרים?

למה?!?!?

L.A

אתה פשוט לא שמת לב ידידי במוסטנג אין לו פח אשפה קטן כזה לכן היא לא תיהיה תקינה להיכנס לארץ ותורד מכביש:loco:

פורסם

כל חנות אלקטרוניקה שאוהבת קצת משחקים

באינטרנט יש אלפי אתרים, בזמנו קניתי כזה להלדקת המחשב.

פורסם

ודאי יש מדקדקים ממני, אבל אני לא רואה סיבה שהרכב לא יוכל להיות מיובא לארץ.

הוא בן למעלה מ-30, וזה פחות או יותר כל מה שצריך (יחד עם כיסים עמוקים מאוד, במקרה זה), לא?

ברינג און דה סבבה

• תוכן חדש...