Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

למישהו יש את הגרניק שלהם ויכול לתת חוות דעת?

איך הם בהשוואה ל Karcher סדרה K?

תודה רבה

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

סתם שאלת תם.

אם יש משהו טוב עם חלפים בשפע ואביזרים בשפע.

מה ההיגיון לחפש איזה אנדרדוג בשביל לחסוך 200 שקל?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
Just now, סולל הדרך כתב:

סתם שאלת תם.

שאלה במקום לחלוטין!

אני לא מחפש להוזיל עניינים.

אבל הבנתי שמנועי קרשר בנויים מפלסטיק שלא הכי איכותי.

ולא, אני לא מתכוון גם להשתמש בגרניק לעסק או משהו.

אני יודע שיש את קרנזל שהם איכותיים בטירוף אבל גם תג המחיר שלהם בהתאם.

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

הדגמים היקרים יותר עם מנוע מתכת

יש גם את בוש

והכי הרבה הלך מנוע... מחליפים. יש חלקים בשפע.

אם זה לשימוש של פעם ב... אז בוש או קרשר יספקו את רוב המשתמשים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 52 דקות, סולל הדרך כתב:

הדגמים היקרים יותר עם מנוע מתכת

יש גם את בוש

והכי הרבה הלך מנוע... מחליפים. יש חלקים בשפע.

אם זה לשימוש של פעם ב... אז בוש או קרשר יספקו את רוב המשתמשים.

יודע להגיד איזה דגמים יקרים יותר?

תודה רבה

פורסם

כנס לשרשור הגרניקים האינסופי, אאל"ט מ K5 ומעלה
אבל גם חיפוש בגוגל יניב תוצאות 

פורסם

אמנם יש לי קרנזל כיום אך כאשר בדקתי אם בכלל יש לי סבלנות לשטוף לבד כי נמאס לי להמתין שעה לשטיפה של הרכב באיזה מקום, רכשתי קרשר K2 לפני 4 שנים בערך. נכון שזה מכשיר מאוד בסיסי וזול, לא סוס עבודה, אבל בתכלס עדיין עובד גם אצל מי שהעברתי אליו את המכשיר כך שלא הייתי חושש לעשות שימוש במשאבת פלסטיק לשימוש בייתי סביר, כזה שמבינים לדוגמה שאין להפעיל את המכשיר שעה ברציפות כפי שאפשר עם מכונות מקצועיות ויקרות יותר. לרכב, המקסימום שהגרניק פועל ברציפות זה לא יותר מחמש דקות. 

לגבי Nilfisk, באופן אישי לא הייתי חושש לרכוש, יש יבואן בארץ למקרה של משהו חמור ולכל השאר זה מכשיר נפוץ כך שממש לא בעיה למצוא חלקים שונים. 

פורסם
לפני 9 שעות, סולל הדרך כתב:

סתם שאלת תם.

אנדרדוג?
זו חברה וותיקה יותר מקרשר ולא פחות טובה,בארץ פחות מוכרת זה הכול.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

נילפיסק, כבודה במקומה. יש יבואן מסודר ושרות טוב. היבואן עוסק בציוד מקצועי בעיקר (עוז בת גלים)

אישית לא ראיתי שום יתרון מובהק לנילפיסק. לקרשר  קשת דגמים ביתיים  הגדולה ביותר ביחס למה שנמכר כאן (אולי גם בהשוואה לשאר העולם) . דמי k2,k3 אלו משאבות עם קרור אויר . k4 ומעלה משאבות עם קרור מיים. 

השיקול צריך להיות אישי. אם אתה מתכנן להשתמש רק באביזרים המקוריים או לשדרג לציוד אוניברסלי. 

לנילפיסק יתרון אולי בדמות נוחות גילגול צינור הלחץ על המכונה. דגם ה 160 מקביל ל k4 של קרשר. 

המשאבה מאלומיניום (גם קרשר)והם טוענים למוטות הארכה ממתכת. 

לשיקולך.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

שחכתי לציין שקיום יש לי Karcher K5 שאני מרוצה ממנה,

אני משתמש בה פעם ב.. לשטיפת הרכב ואולי ניקיון של כמה דברים.

פשוט אני שומע על מנועי פלסטיק של קרשר ששובקים חיים, אז חשבתי אולי לשדרג את שלי.

תודה לכולם על התגובות.

פורסם

ה K5 שלך עם מנוע מתכת. קירור מיים. 

image.png.ad28be6a2df14a2b3023d22ac24ff2c3.png

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

בקיצור, כמו כולנו, סתם בא לך להתחדש :-) 

קרשר K5 זו מכונת שטיפה מעולה למשתמש הביתי. זו אמנם לא משאבה לכל החיים אך כל עוד השימוש הוא ביתי זה מכשיר לשנים רבות בכיף. מרבית התלונות הן כנראה מכאלו שעושים שימוש מקצועי או חצי מקצועי עם המכשיר והוא פשוט לא מיועד לזה. ההבדל בין סתם איזה דיטיילר שרוכש K5 ושוטף 2-3 מכוניות ביום או מישהו שמתחזק דק באופן מקצועי לבין המשתמש הביתי ששוטף פעם בשבוע במקרה הטוב זה שמיים וארץ. 

פורסם

המקצועיים מעדיפים משאבות מונעות בנזין שמאפשרות עבודה רצופה של 20-30 דקות. זה משמעותית שונה מהמכשירים הביתיים.

יש גם מכשירי ביניים כמו האוקטופוס

image.thumb.png.a1eae4a0bb7e25052753ce3bd7ff39b4.png

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 17 שעות, Supertigre כתב:

בקיצור, כמו כולנו, סתם בא לך להתחדש :-) 

קרשר K5 זו מכונת שטיפה מעולה למשתמש הביתי. זו אמנם לא משאבה לכל החיים אך כל עוד השימוש הוא ביתי זה מכשיר לשנים רבות בכיף. מרבית התלונות הן כנראה מכאלו שעושים שימוש מקצועי או חצי מקצועי עם המכשיר והוא פשוט לא מיועד לזה. ההבדל בין סתם איזה דיטיילר שרוכש K5 ושוטף 2-3 מכוניות ביום או מישהו שמתחזק דק באופן מקצועי לבין המשתמש הביתי ששוטף פעם בשבוע במקרה הטוב זה שמיים וארץ. 

ממש ככה!

זה ג'וק דפוק לגמרי חחח

• מצחיק 1

• תוכן חדש...