Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש לי בעיה מאוד מוזרה באוטו זה נראה כאילו האזעקה השתגעה.

אתמול בלילה נעלתי את הרכב עם השלט, הכל היה בסדר והדלתות ננעלו כולם. היום בסביבות 6:00 בבוקר אני שומע מהבית את האזעקה פועלת. יצאתי החוצה, ובינתיים האזעקה כבתה אך גיליתי שכל הדלתות נפתחו מעצמם! לא היום סימני פריצה וגם לא נגנב כלום (מה כבר אפשר לגנוב, כולה יש שם רדיו טייפ מסכן), והאזעקה לא נוטרלה. הנורה האדומה בצד שמאל ליד ההגה המשיכה להבהב עד שלחצתי על השלט.

בינתיים ניתקתי את האזעקה כי אני לא רוצה שהאוטו ייפתח על דעת עצמו!

מה זה יכול להיות?

חשוב לציין שהאזעקה נקנתה לפני 12 שנה והורכבה באוטו והיא לא מחוברת לתא מטען ולמכסה מנוע בכלל. כמו כן לפני 3 חודשים נשרף רכיב באזעקה ועקב כך הצופר של האזעקה הפסיק לפעול, אז מה שעשיתי הוא נסעתי לחשמלאי שהרכיב ליד האזעקה צופר חיצוני ועכשיו לא שומעים את הציפצופים שהיו נשמעים בעת נעילת ופתיחת הדלתות וכמו כן שהאזעקה מופעלת היא פועלת אך ורק שנורות האיתות פועלים זאת אומרת היא מקרטעת.

אשמח לעצות לפיתרון הבעיה או לחלופין הערכות כמה אזעקה חדשה יכולה לעלות לרכב כזה? יש ברכב חלונות חשמל קדמיים אם זה משנה ומנגנון הרמת חלונות אוטומטית בנעילה. (מדובר כמובן על אונו 93' מנוע 1.4 ומזגן מקורי)

תודה מראש.

פורסם

אזעקה הכי פשוטה עולה בין 200 ל 300 ש"ח ללא התקנה,לפי דעתי על תסתבך ואל תסתכן תקנה אחת חדשה ותגמור עם כל העניין הזה!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
אזעקה הכי פשוטה עולה בין 200 ל 300 ש"ח ללא התקנה,לפי דעתי על תסתבך ואל תסתכן תקנה אחת חדשה ותגמור עם כל העניין הזה!
אולי יש לו פיוז שרוף/ מגעים רופפים, למה לקנות חדש? לא חבל !

בברכה

הפרסי :wink:

Suzuki Jimny

פורסם

אשמח לעצות לפיתרון הבעיה או לחלופין הערכות כמה אזעקה חדשה יכולה לעלות לרכב כזה?

תודה מראש.

תשמע הבחור שאל עניתי לו.
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אחי אני מאוד ממליץ לך על מקום בחיפה בשם:

מצת אור הטלפון שלהם הוא:04-8511494

יש שם בחור בשם דני שמנהל את העניינים תגיד לו שעמנואל מהפורום שלך אותך תאמין לי האנשים שם עושים קסמים בכול מה שקשר לאזעקות, וכול מיני בעיות חשמל!!

אני ממש ממליץ הם סידרו לי משהו מאוד מסובך באזעקה (האיתותים לא עבדו עם האזעקה) ואף אחד לפניהם לא הצליח לסדר את זה!!

דרך אגב יש להם גם אתר אינטרנט

בהצלחה אחי!

פורסם
תשמע הבחור שאל עניתי לו.

אם תשים לב טוב התשובה שלי הייתה גם פיתרון

(שוב: , פיוז, מגעים רופפים,ועוד אפשרות , תעבור עם ספריי מגעים)

Suzuki Jimny

פורסם
איפה אתה גר?

אני גר ביוקנעם

את "מצת אור" אני מכיר, אני רואה את המקום שלהם מהאוטובוס כל יום בדרך לצבא. יש שם שלט גדול של "מצת אור". הבנתי שדני כותב ב- ynet אני אשאל אותו שם.

תודה לכולם.

• תוכן חדש...