Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה נהג חדש לעניין הביטוח.

יש לי מכר שכבר למעלה מעשרים שנה הוא נהג חדש (כשאיננו בשלילה).

תמיד נדחף להתנדב במתנ"ע בתקווה שזה יועיל לו כשעוצרים אותו בביצוע עבירות מסכנות חיים (וזה עוזר... אבל לא תמיד)

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)

כאשר חברת ביטוח מבקשת פרטי נהגים, מה שנעניין אותם זה הגיל +וותק רישיון נהיגה של הנהג הצעיר / החדש ביותר. וגם פסילות / שלילות. לא זכור לי שביקשו בכלל סטטוס/ מצב הנקודות ( אני מבטח עכשיו ילדים, וזה מה שאני מכיר )

ככה שבהחלט יכול להיות שלהארכת נהג חדש בשנתיים נוספות לא תהיה השפעה על מחירי הביטוח ( בתנאי שהרישיון לא נפסל).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 27 דקות, tinoki כתב:

זה מחדל ומחדל חמור של הרשות השופטת.

אח"כ מתפלאים שנהגים "מועדים" (מו עם שורוק) כאילו, מעורבים בכל מיני מקרים תעבורתיים שאינם נעימים, אבל זה כבר נושא לדיון אחר.

• אהבתי 2

alfa 156 2.5.

פורסם
לפני שעה, חולגי כתב:

זה מחדל ומחדל חמור של הרשות השופטת.

אח"כ מתפלאים שנהגים "מועדים" (מו עם שורוק) כאילו, מעורבים בכל מיני מקרים תעבורתיים שאינם נעימים, אבל זה כבר נושא לדיון אחר.

רשות הרישוי היא סמכות מנהלית, לא שיפוטית.

כמובן שאם עמד לדין צריך לבחון גם את פסקי הדים הרלוונטיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, tinoki כתב:

אתה נהג חדש לעניין הביטוח.

תמיד נדחף להתנדב במתנ"ע בתקווה שזה יועיל לו כשעוצרים אותו בביצוע עבירות מסכנות חיים (וזה עוזר... אבל לא תמיד)

עדיף שיתנדב בכיבוי אש לראות איך מחלצים גופות מרכבים מרוסקים.

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...