Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשל הצורך למעבר ל 7 מקומות החלטתי ללכת על אוטלנדר 7 מקומות.

2 הצעות על הפרק 

הראשון - אוטלנדר אינטנס 2020 מועד עליה 01/20 צבע לבן ריבודים ופנים הרכב שחור
ק"מ - 71 אלף

השנייה אוטלנדר אינטנס 2020 מועד עליה 10/20 צבע לבן ריבודים ופנים הרכב בהירים סוג של כרם בז' בהיר כזה. כל המושבים והדלתות והכל

ק"מ - 35 אלף

שניהם מליסינג (קניה מעובד שמחזיר רכב בעבודה אצלי)

מבחינת מחיר יש פער של כ 8,000 שקל בינהם

מפריע לי בעיקר הריפוד הבהיר ברכב של ה 35 אלף.  לא ממש התחברתי לגוון זה נראה פחות יפה בהשוואה לדגם שמגיע שחור מבפנים
מה גם הריפודים הבהירים ממש מלוכלכים ורואים כל כתם של מים או נוזל שנשפך עליהם.
אני מניח שיהיה אפשר לנקות את זה בחברת ניקיון לאחר הקנייה אבל זה בטוח פוטנציאל להתלכלך שוב ושוב

שני הרכבים פחות או יותר שמורים באותה מידה. מבחוץ סבבה מבפנים קצת מג'וייפים . זה בכל זאת רכב שמיועד לילדים .

מפתע אותי מצד אחד ה 35 אלף ק"מ. מצד שני ה 71 ק"מ גם לא יותר מידי גבוה.  (ליסינג מגיעים גם להרבה יותר)
מעריך שאחזיק את הרכב כ 5 שנים ואני מבצע בממוצע 10 אלף בשנה
זה יכול לפגוש אותי אולי אחר כך במכירה אבל מצד שני אולי יש פחות ביקוש במקביל לרכב כזה עם ריפוד בהיר... (אני צודק?)

אשמח לתובנה כל שהיא כאן

אני נוטה לבחור ב 71 אלף ק"מ.
כשיש כנגד רכב עם 34 אלף זו החלטה נכונה?

פורסם

שווה לקחת את החדש יותר, עם 35 אלף קמ.

תקנה כיסוי לריפודים למרות שלדעתי בהיר זה עדיף בחום של ישראל.

8 אלף זה זניח לרכב 9 חודשים יותר חדש ועם חצי מהקמ, זה משקף 5 אחוז מהעסקה בערך ולגמרי שווה

• רעיון טוב! 1
פורסם

גם אוטו של "ילדים" אפשר לתחזק ולשמור נקי
אני לא מבין אנשים שמבלים חלק די משמעותי של היום שלהם נוסעים במכוניות מזוהמות כמו שרותים בתחנה המרכזית.

כמה קשה להחזיק מטליות לחות ולנגב מעת לעת או לשאוב מעת לעת?

אני הייתי הולך על זה עם הק"מ הנמוך...
לגבי הריפודים... DIY
יש בשוק חומרים לא רעים ועם קצת רצון אפשר להגיע לתוצאות טובות, בלי קשר לסיפוק
משם זה רק איך אתה תשמור על פנים הרכב.
נכון שלבן זה יותר בעייתי, אבל די יפה!

תזכור בטיפול שנה רביעית (או 80 אלף ק"מ הנמוך מבינהם) להחליף שמן גיר והוא לא זול!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני לא חושב שריפודים בהירים זה רע.

אין לי עוד ילדים, אבל יכול להגיד שאצלי הריפודים בני שנה וחצי ולא מלוכלכים ברמה שאתה מתאר.

עם ילדים יכול להיות שהייתי מעדיף ריפודים כהים, אבל גם ריפודים בהירים אפשר לנקות (או בעצמך או לקחת לדיטיילר) ומקסימום לפני מכירה לקחת שוב לדיטיילר שינקה לפני המכירה. לדעתי זה לא צריך להיות שיקול.

אני לא חושב שזה ישפיע במכירה, אם יש לך רכב עם נתונים טובים ובמצב טוב, ביד השניה אני יודע שעושים יותר פשרות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...