Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 23 שעות, cfir71 כתב:

אתה עשית וסטקןמי? 

לגבי הmy size 

זאת חברה מוכרת? 

My size רלוונטית יותר למי שצריך/מעדיף מידה מותאמת והסטנדרט שנמכר פחות מתאים. 

כשעוד השתמשתי בהם לא היו גרסאות דקות/שונות אלא סוג אחד, רגיל (עבה) וזה היה מבאס. (בדיקה באתר מראה שעכשיו יש) 

עריכה אחרונה על ידי yairba
  • מעניין 1

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

יש פה הרבה אנשים שכותבים 'לפני הזוגיות', 'לפני החתונה' וכו'. זה מעלה אצלי מחשבות על המוסריות של להשאיר את נושא אמצעי המניעה לבת הזוג, כמו גם להפקיד/ר בידיה את כל השליטה בתהליך ובהחלטה אם להיכנס להריון או לא. אני מופתע שזה לא מפריע לאף אחד מהגברים בקהל.

פורסם
לפני שעתיים, Derish כתב:

ובהחלטה אם להיכנס להריון או לא.

image.jpeg.e292f9d5665d317f4d73edde2954b022.jpeg

• רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני שעתיים, Derish כתב:

יש פה הרבה אנשים שכותבים 'לפני הזוגיות', 'לפני החתונה' וכו'. זה מעלה אצלי מחשבות על המוסריות של להשאיר את נושא אמצעי המניעה לבת הזוג, כמו גם להפקיד/ר בידיה את כל השליטה בתהליך ובהחלטה אם להיכנס להריון או לא. אני מופתע שזה לא מפריע לאף אחד מהגברים בקהל.

פשוט יותר נוח לשני הצדדים בלי זה.

ולגבי ההחלטה אם להינס להריון, אם לא אוכל לסמוך על אשתי בדבר כזה לא אוכל לסמוך עליה בכלום ופשוט לא נהיה ביחד.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הבעיה הזו לא הפילה אף אחד שהתנהל בצורה סבירה במערכת יחסים, כלומר עם תקשורת בסיסית. לא צריך מעבר. 

• רעיון טוב! 3

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

איך בדיוק נשמעת התקשורת הזאת?

- היי, את הולכת להפסיק לקחת את הגלולות שלך בשושו למרות שסגרנו שלא עושים ילדים בשנתיים הקרובות?

- לא, סמוך עליי.

- אחלה.

או שאולי לא ירדתי לסוף דעתך ואתה מדבר על משהו אחר?

• רעיון גרוע 1
פורסם

אני חשוב שכשכותבים "לפני החתונה" מתכוונים בעיקר לימי הרווקות והמין הזמין.

ברגע שנכנסים למערכת יחסים, גם אם בלי/ לפני חתונה, מקובל "לוותר" על הכובע.

האמת שלאחרונה הייתה לי אפיזודה קצרה בחזרה עם כובע (אנחנו עדיין נשואים בשמחה ובששון, תודה) ומצאתי שזה לא כל כך נורא כמו שזכרתי (בתנאי שקונים לפי מידת אורך+ קוטר, ולא רצים לסופר פארם ולוקחים את הדורקס הראשון שרואים.. 🤦🏻‍♂️)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 8 שעות, Derish כתב:

זה אפילו הזוי 

כפיר הג'ינג'י

פורסם
בתאריך 24.7.2023 בשעה 12:23, Derish כתב:

אני מניח שאפשר להפריד בין זוגיות של שבועיים לבין חתונה, אבל אני אגיד לך ככה, בישראל, אם אתה מתגורר עם מישהי כמה חודשים, זה כבר מספיק שאפשר יהיה לתבוע במקרה של פרידה, כאילו היו נשואים (ידועים בציבור).

אתה חושב שאנשים עושים הסכם ממון לפני שהם עוברים לגור יחד?

זה לא נראה לך לא סביר לא לסמוך על שותפה לחיים ברמה כזו שהריון יהיה החלטה משותפת. רמאים תמיד יש, לא תמיד מזהים אותם, אבל אי אפשר לקיים זוגיות מתוך הנחה בסיסית שהצד השני משקר לך בפנים כל יום. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

למה הזוי?

כשאתה מצוי בנישואים/מחויבות (אמיתית) אתה מגיע לשם לאחר שכבר שניכם עברתם מזמן את תהליך ההיכרות... אתם יודעים את תחומי ה"התפרעות" אחד של השני ומקבלים אותם. אם הגעתם עד כאן אז לא סביר שהיא תחליט על דעת עצמה פתאום שהיא רוצה ילד בלי לשאול.

בתאריך 24.7.2023 בשעה 21:03, cfir71 כתב:

להפקיד/ר בידיה את כל השליטה בתהליך ובהחלטה אם להיכנס להריון

שיקול טכני בלבד, השימוש בגלולה, התקן תוך רחמי או חיתוך צינור זרע מפשט קיום יחסי מין ומאפשר ספונטניות. שתי השיטות הראשונות יחסית פשוטות אך לאחרונה ישנה בעייה מטרידה שחיתוך צינור הזרע הינו בלתי הפיך....

בהנחה כי אילו האופציות הפתוחות, מה נראה לך עדיף🤨?

• תוכן חדש...