Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נשמע שאתם צריכים באטלר ולא עוד מדיח, כי זה לא שאין לכם כח לשטוף כלים, אין לכם כח להעביר את הכלים מהמדיח למקום ולזה עוד לא המציאו מכונה.

זה כמו הבעיה עם הכביסה, יש מכונת כביסה, יש מייבש, יש גם מכונה משולבת, אפילו יש מכונה שמקפלת את הבגדים אבל רובוט שישים אותם במקום עוד לא המציאו.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

תודה חברים.

בהחלט החכמתי (למרות שעוד לא החלטתי). נשמע שהכיוון צריך להיות אחד ובטח נעשה שניים 😁

לצערי אנחנו פשוט משפחה בלגניסטית ועצלנית (רובנו) חבל על הזמן כך שאם יש פתרונות להקלה על מטלות הבית אשמח ליישם כאלו. 

לפני 3 שעות, Michazzz כתב:

על שני מדיחים עוד לא שמעתי, כל יום לומדים משהו בפורום

אני לא ממציא הז'אנר

לפני 3 שעות, itaysamurai כתב:

3 ילדים שמייצרים כלים בכמות של בית תמחוי ולא הגענו למצב שמדיח אחד (ופעם אחת ביום) זה לא מספיק.

2 מדיחים נראה לי כמו גזילת נדל"ן מטבחי שגם אם יהיו 50 מ''ר ממנו, תמיד יהיה חסר מקום.

ופינוי מדיח אצלי זו פעולה שמורידה את ה-ocd למתחת לקו האדום לשלוש דקות שהיא לוקחת. Win.

אין לי 50מ"ר, אבל הוא מאוד גדול באופן יחסי ובאמת שלא חסר מקום

לפני שעתיים, Derish כתב:

מה לגבי מדיח אחד עם סט סלסלות רזרבי? ככה אפשר לרוקן/להעמיס פעמיים או שלוש בשבוע מבלי להיות חזירים קפיטליסטים.

נשמע לי כמו מתכון לסלסלות עם כלים שעומדים על השיש, אני מחפש משהו שיהיה עם מראה נקי יותר

עריכה אחרונה על ידי GTאי
פורסם

שני מדיחים לא יחסכו לכם סידור כלים. מכסימום קצת גמישות בשעות הפיזור. לעומת זאת, מדיח מכיל הרבה פחות כלים מארון, ואפילו מגירה, באותן מידות חיצוניות..

דרך אגב - אינסטלציה וחשמל מתאימים התקנתם?

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 שעות, adi89 כתב:

המדיחים אצלך יושבים אחד ליד השני?

לא, יש באמצע את הכיור. הם יושבים מצד ימין ושמאל לכיור, אינטגרלים (דלת ארון) אז לא מכערים את המטבח. 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

אם כבר. השדרוג האמיתי זה שתי מכונות כביסה ושני מייבשים. נגמר התור ותכנון סדרי עדיפויות לכביסות. ואם יש מקום זה ממש לא יקר.

עריכה אחרונה על ידי bobi
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 6 שעות, GTאי כתב:

לצערי אנחנו פשוט משפחה בלגניסטית ועצלנית (רובנו)

צריך אחד לא מספיק עצלן והוא מרוקן את המדיח.

אצלי בת אחת אחראית להוריד זבל והשנייה לרוקן מדיח. הקונספט מחזיק מעמד כבר 10 שנים.

לפני 47 דקות, bobi כתב:

אם כבר. השדרוג האמיתי זה שתי מכונות כביסה ושני מייבשים. נגמר התור ותכנון סדרי עדיפויות לכביסות. ואם יש מקום זה ממש לא יקר.

זה אין סיכוי שאכניס הביתה. אשתי לא מסוגלת לראות מכונצ כביסה לא עובדת אפילו אם אין מה לכבס.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 6 שעות, GTאי כתב:

לצערי אנחנו פשוט משפחה בלגניסטית ועצלנית (רובנו) חבל על הזמן כך שאם יש פתרונות להקלה על מטלות הבית אשמח ליישם כאלו. 

לא יודע בני כמה הילדים - אבל אצלנו יש מטלות בית לכל מי שמתגורר בבית. אחד מהבנים מכניס כלים למדיח והשני מפנה - שניהם החליטו על מי עושה מה (אחד העדיף להכניס והשני לפנות). זה החל מגיל 12-13 - גם כח עבודה זול וגם נותן להם הרגלים בריאים לעתיד כאשר יחיו בדירה משלהם.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

דרך אגב - אינסטלציה וחשמל מתאימים התקנתם?

כן

לפני כשעה, bobi כתב:

אשתי שדרגה גם את זה - כביסות בסופשים בלבד ואז אין משמעות לסדרי עדיפויות, כולם יודעים שצריך להחזיק בכפולות של 7 דברים שרוצים.

את הכביסה עושים עם מכונה של ומייבש של 8/9 קילו.

לפני 3 דקות, גור אדם כתב:

לא יודע בני כמה הילדים - אבל אצלנו יש מטלות בית לכל מי שמתגורר בבית. אחד מהבנים מכניס כלים למדיח והשני מפנה - שניהם החליטו על מי עושה מה (אחד העדיף להכניס והשני לפנות). זה החל מגיל 12-13 - גם כח עבודה זול וגם נותן להם הרגלים בריאים לעתיד כאשר יחיו בדירה משלהם.

אני עוד לפני הגילאים האלו (מתקרב), ברור שיהיו להם מטלות, יש מצב טוב שפינוי והעמסה יהיו מטלה וזהו.

פורסם
לפני 9 שעות, sperial כתב:

מדיח לא מתאים לשמש כמקום אחסון. אם יש בו כלים נקיים לא תוכל להכניס מלוכלכים. יש לו 4 פעימות:

1. ריק.

2. צובר בהדרגה מלוכלכים.

3. פועל.

4. ממתין לפינוי ומפונה.

את המחזור הזה אי אפשר לשנות. בוודאי שאין לערב את פעימות 2 ו-4, כי הכלים הנקיים יתלכלכו.

לי יש מדיח 2 פעימות, מה שנקרא "על השיש".

• מצחיק 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 13 שעות, GTאי כתב:

אין מצב שאשתי או אני מתחילים להתעסק עם פינוי מדיח כל יום...

ולשטוף כלים כל יום, יש מצב?

התעסקות עם מדיח הרבה יותר נוחה.

פורסם
לפני 13 שעות, oryo כתב:

לנו יש שני מדיחים

הבנצי של המטבח אתה!

• מצחיק 2

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
לפני 10 שעות, GTאי כתב:

תודה חברים.

בהחלט החכמתי (למרות שעוד לא החלטתי). נשמע שהכיוון צריך להיות אחד ובטח נעשה שניים 😁

לצערי אנחנו פשוט משפחה בלגניסטית ועצלנית (רובנו) חבל על הזמן

זה 

+ אין בעיית תקציב ואין בעיית מקום 

= אין כאן התלבטות בכלל. שני מדיחים (מינימום חיחי). איכות החיים תעלה פלאים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

רק מעדכן שיש לי AEG חדש שאמור לפתוח קצת את הדלת ולעשות איוורור תוך כדי. רק שהדלת נופלת כשהוא פותח אותה.

מסתבר שהשירות זה אלקטרוניקס פרו. אפנה אליהם, מקווה לטוב.

פורסם (נערך)

מדיח זה החיים.

כן, מדיח כן יכול לשמש כארון כלים. זה לא המצב הרצוי אבל זה המצב אצלנו חלק גדול מהזמן. לוקחים כלים ישר מהמדיח, במשך היום הוא מתרוקן, ובלילה כבר מוכן להעמסה והפעלה. החסרון הגדול הוא ערימות של כלים משומשים בכיור ועל השיש במשך היום, ושבערב/לילה צריך לשלם על העצלנות ולהעמיס את המדיח במלואו.

את בעיית ערימות הכלים פתרתי חלקית ע"י כך שיש לנו מינימום כלים בשימוש שוטף לאחר שהרבה נשברו עם הזמן ולא טרחתי לחדש מלאי. פחות צלחות וכוסות = פחות דברים להכניס למדיח. הגעתי למסקנה שכמו בחוק פרקינסון, לא משנה כמה כלים יש, כל כלי פנוי - יעשה בו שימוש בסופו של דבר. אשתי במיוחד משגעת אותי במובן הזה. רוצה לשתות כוס מים - מוציאה כוס מהמדיח. אחרי שעה היא רוצה לשתות עוד כוס - מוציאה כוס חדשה. אפשר להשתגע.

לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

אשתי לא מסוגלת לראות מכונצ כביסה לא עובדת אפילו אם אין מה לכבס

תעשה מהלימון לימונדה - תפתח מכבסה ותכניס עוד כמה גרושים מהצד. 😁

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם
לפני 27 דקות, קורן בן אשר כתב:

החסרון הגדול הוא ערימות של כלים משומשים בכיור ועל השיש במשך היום, 

😁

מדיניות כזו תגרום לאשתי הייקית שפעול של הגנים המרוקאיים. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...