Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בודק אפשרות לקנות פוקוס 2017, טורבו 1500.

קראתי שיש בדגם הזה בעיה נפוצה של דליפת מים למנוע.

האם יש דרך לוודא שאין בעיה בעזרת היסטוריית טיפולים, בדיקה במכון קניה, וכו?

פורסם

הדרך הכי טובה לוודא שאין בעיה זה לקנות רכב שהוחלף לו מנוע מ2019 והלאה ע"י היבואן. המנועים שהיבואן התקין מהשנה הזאת והלאה הם עם בלוק חדש שבוא אין את הבעיה.

פורסם

לגמרי יש.
מנוע משופר, מחיר ברצפה ואחלה רכבים
לדעתי יופי של VFM

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

דיברתי עם מספר מוסכים. שאלתי על הפוקוס.

חלקם לא רצו להגיד כלום. אלה שכן - אמרו שאם האוטו לא עבר כבר החלפת ראש מנוע, אין דרך לדעת מתי והאם תקרה תקלה. 

תיקון יכול לעלות 10K בקלות.

מקווה שאני לא מפספס משהו פה.

פורסם

שוב,תקנה רכב שעבר החלפת מנוע אצל היבואן. תקבל רכב מאוד אמין (שאר המכלולים אין בעיות משמעותיות), חזק, מתנהג, איכותי וכיפי בכלום כסף.

פורסם

גם מעבר למנוע לא הייתי קורא לרכב הזה אמין, הפוקוס משתמש בגיר 6T40 של GM, זה אותו הגיר שמותקן גם בקרוז ובאסטרה ויש עליו לא מעט תלונות וסיפורי זוועה.

פורסם

פשוט לא יאמן. אני גם בדיוק בדקתי על הרכב הזה עבור אישתי. שמעו - למצוא היום רכב יד2 זה סרט. 

סיטרואן - מנועים 1.2 דפוקים. 

רנו - מנועי 1.2 דפוקים (יש קשר?). 

פורד - מנועים eco דפוקים. 

שאר הרכבים (כבר לא עולה לי בראש) - גירים דפוקים יקרים לתיקון (דו מצמדי, תלת מצמדי, חד מצמדי)

אני כבר שבועיים מחפש. מזל שהזמן לא לחוץ לי. איזה קקה זה. 

• אהבתי 1
פורסם

אין קשר בין מנועי הרנו למנועי הסיטרואן

ברכב משומש עדיף טכנולוגיה יותר מיושנת.

אני לא מאלו שמאדירים באופן גורף את האמינות היפנית/קוריאנית ורומסים את האמינות האירופית. גם הגבולות מטשטשים הרי ניסן ורנו מייצרים במשותף. זה לא גורף אבל יש דברים בגו.

באירופה יש יותר חדשנות וגם תחזוקה ותנאים משופרים.

יצרנים כמו סוזוקי מייצרים רכבים לשווקים קשוחים כמו הודו. אז הרכבים פשוטים יותר ומיועדים לחיים קשים יותר. אז זה משפיע על עמידות הרכב ובמידה מסוימת נכון לעוד רכבים יפנים.

• רעיון טוב! 2
פורסם

@razi_pazi לא קשור סוזוקי והודו וכו... אתה יכול לראות לדוגמה סוזוקי של השנים האחרונות שהותקן בהן גיר רציף JATCO JF015E, היו עליו המון תלונות עד שהם חזרו לאייסין אוטומטי 6 הילוכים אבל לאחרונה הם שוב התחילו לייצר רכבים עם הגיר הרציף המחורבן (סוויפט ובאלנו החדשות).

יש היום הרבה תופעות גלובליות שדוחפות את יצרני הרכבים לייצר מכוניות לא אמינות, החל מזיהום אוויר עד להתייקרות תהליכי ייצור וכו... בימינו באמת קשה למצוא רכב אמין לטווח ארוך.

• רעיון טוב! 2
פורסם

מצב לא משהו. מחסור ברכבים חדשים לא עוזר. גם המון רכבים נמצאים אצל סוחרים.

אני כרגע בודק לגבי C4. לפחות היא לא תשפוך לי מנוע ליד ג'סר א-זרקא.

לגבי תיבות הילוכים - מישהו אמר לי שיש כיום בערך 3 חברות בעולם שהתמקצעו ומייצרות תיבות אמינות לרוב יצרני הרכב.

פורסם

לא מתמצא אבל אם ה-c4 היא עם מנוע 1.2 פיורטק המהולל היא בהחלט יכולה לשבות ליד גסר אזרקא. ראה בשרשורפלצת על המנוע ה"נפלא" הזה.

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, יבגני_ס כתב:

מצב לא משהו. מחסור ברכבים חדשים לא עוזר. גם המון רכבים נמצאים אצל סוחרים.

אני כרגע בודק לגבי C4. לפחות היא לא תשפוך לי מנוע ליד ג'סר א-זרקא.

לגבי תיבות הילוכים - מישהו אמר לי שיש כיום בערך 3 חברות בעולם שהתמקצעו ומייצרות תיבות אמינות לרוב יצרני הרכב.

אם אני זוכר נכון, שאלתי בעבר על C4 (ישנה, שנת 2010 עד 2012 אני חושב. כבר לא זוכר). אמרו לי לברוח מהרכב הזה. לא רק מנוע, גם בעיות חשמל. לא?

עריכה אחרונה על ידי פיגו107שנת2010
פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, tza כתב:

לא מתמצא אבל אם ה-c4 היא עם מנוע 1.2 פיורטק המהולל היא בהחלט יכולה לשבות ליד גסר אזרקא. ראה בשרשורפלצת על המנוע ה"נפלא" הזה.

הרכב הזה 2016 עם מנוע 1.6. מצב מעולה. רק מה - החליפו לו מיכל דלק...

עריכה אחרונה על ידי יבגני_ס
  • תוכן חדש...