Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

אני נמצא בטיול באנגליה, נוהג בפורד טורנאו דיזל, 8 מקומות.

יש נורת אזהרה שנדלקה כמה פעמים ונכבתה אחרי כמה דקות, עד שהיום נדלקה באופן קבוע.

אשמח לדעת מה היא אומרת, האם אפשר להמשיך או שצריך ליצור קשר עם חברת ההשכרה.

תודה

IMG_7317.jpeg

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

image.thumb.png.8368978a928a714a90f9c71c5f2a6760.png

נורה בצבע צהוב מורה על כך שהADBLUE מתחיל להיגמר, או בעיה מינורית אחרת, אני הייתי יוצר קשר עם חברת ההשכרה

עריכה אחרונה על ידי yairw

כבר חתמתי...

פורסם (נערך)

צור קשר עם חברת ההשכרה בתקווה שלא ינפנפו אותך כפי שנפנפו אותי לאחרונה.

לפני שבועיים שכרתי בצרפת רכב. נעזוב סיפור של החלפת רכב תקול.  זמן קצר אחרי שיצאתי  מתחנת ההשכרה (נמה״ת CDG) הכריז הרכב שמתקרב צורך בהחלפת ֶשמן, ולמחרת ההודעה התחלפה להודעה שהגיע הזמן להחליפו, ונוספה גם הודעה שנגמר נוזל השמשות.

הייתי במרחק 300 ק״מ מפריז. נכנסתי לסוכנות חברת ההשכרה בעיר הקרובה. הנציגה הואילה בטובה להוסיף נוזל שמשות, אבל לגבי השמן אמרה שזו לא בעיה שלה אלא של הסניף בפריז, ושאם זה מפריע לי שאגש למוסך ואחליף שמן על חשבוני ועל חשבון זמן החופשה שלי.

המשכתי בדרכי והתעלמתי מההתרעות הוחזרות ונשנות.

ואנחנו מתלוננים על השירות בישראל.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • מבאס 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יצרתי קשר עם חברת ההשכרה, אמורים לשלוח שירות דרך.

לפני 12 דקות, sperial כתב:

משכתי בדרכי והתעלמתי מההתרעות הוחזרות ונשנות.

שקלתי את זה, אבל מצאתי במרשתת את ספר הרכב וכתוב שאם חסר נוזל, הרכב לא יניע.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מה בעיה להכנס לכל תחנת דלק ולמלא אוריאה? 

מילוי אוריאה זה כמו מיליו סולר, מתבצע על ידי הנהג. 

פורסם

הגיע מכונאי.

בדק ואמר שלא חסר נוזל. שצריך לנהוג קצת יותר אגרסיבי בשביל שהשסתומים (אם הבנתי נכון את המבטא  שלו) יתנקו והסימן יעלם.

סהכ, לפחות מבחינת הזמנים, שירות מהיר, תוך שעתיים למלון באמצע אנגליה הכפרית. חברה sixt.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...