Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מדובר במדיח מהדגם הנ"ל בן 7. תוצרת גרמניה.

אין שום שוני בשימוש. משתמשים עם טבליות ALL IN 1 של פיניש + מלח יעודי + נוזל הברקה. כולם של פיניש.

בתקופה האחרונה, כשנורית ההתרעה על חוסר במבריק נדלקת ומילוי הנוזל, די מהר נורית המתריעה על חוסר שלו שבה ונדלקת.

אחרי כמה פעמים של מילוי תכוף. ניסיתי להפעילו ללא המבריק אך הכלים יצאו "רטובים".

מישהו נתקל בתופעה? איפה יכול להיות הבעיה? האם סתימה / משקעים במיכל הנוזל המבריק יכולים לגרום לכך?

עריכה אחרונה על ידי samg
פורסם

מה זה "אחרי זמן קצר"? כמה מחזורי הדחה?

יש לי מדיח בוש בערך מאותה תקופה, אני ממלא נוזל פעם בשבוע - בערך 5-8 מחזורי הדחה, ולא מקבל התראות.

בעיה שיש לי היא דליפה של ג'ל הדחה מתא הסבון, מתגבר על כך על ידי הוספת הג'ל בסיום השטיפה הראשונית (כאשר נפתח תא הסבון, אם סוגרים אותו נשמע "קליק" בפתיחה ואני יודע שמדבור בכ-20 דקות מההפעלה). קצת מעצבן, אבל לא מצדיק השקעה במדיח חדש או, אפילו, בתיקון הקיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אחרי פעמיים גג 3 מחזורי הדחה.

לרוב היה לוקח לזה פי 3 יותר זמן עד שהיה נדלק אם לא יותר..

ברור שלא אחליף בגלל זה מדיח. פשוט מעניין לדעת מה הסיבה לכך ואם ניתן לפתור זאת בקלות אם בכלל.

עריכה אחרונה על ידי samg
פורסם (נערך)

אם הדלתית של תא הנוזל לא נעולה היטב ואטומה הנוזל ייזל החוצה. יש סביב הפתח טבעת איטום, בדוק שהיא שלמה.

בדקתי פעם את האפשרות להחליף את תא החומרים. התא עצמו זה כלום, אבל כדי להחליף אותו צריך לפרק את הדלת לגורמים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אצלי גם יש מדיח כזה.

שמתי לב שאם ממלאים את התא של הנוזל הברקה עד הסוף הנוזל הברקה נוזל החוצה. אני מפסיק למלא ברגע שהוא מופיע בתחתית חור המילוי.

דבר נוסף שאפשר לעשות זה להקטין את הכמות שהמדיח יצרוך בכול הפעלה.

לגבי הנזילה של הג'יל, ראיתי סרטון שבו מכניסים אטם O RING בתוך הגומית סיליקון המקורית שאוטמת את תא נוזל הניקוי, אמור לפתור את הבעיה.

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

לפני 3 דקות, דניאל1983 כתב:

אצלי גם יש מדיח כזה.

שמתי לב שאם ממלאים את התא של הנוזל הברקה עד הסוף הנוזל הברקה נוזל החוצה. אני מפסיק למלא ברגע שהוא מופיע בתחתית חור המילוי.

דבר נוסף שאפשר לעשות זה להקטין את הכמות שהמדיח יצרוך בכול הפעלה.

לגבי הנזילה של הג'יל, ראיתי סרטון שבו מכניסים אטם O RING בתוך הגומית סיליקון המקורית שאוטמת את תא נוזל הניקוי, אמור לפתור את הבעיה

אכן, אני ממלא ובמקביל רואה שישנה יציאת בועות אוויר מהחריר ומפסיק כשכמות הנוזל מגיעה לחלק העליון של המיכל.

שום דבר בעצם לא השתנה בפעולות שאני מבצע ב7 השנים הללו מלבד הידלקות תכופה יותר של נורית המתריעה על חוסר בנוזל הברקה...

עריכה אחרונה על ידי samg
פורסם (נערך)

כנראה כמות גדולה של נוזל הברקה נוזלת החוצה..

תפסיק למלא מיד אחרי שרואים קצת מהנוזל הברקה בתחתית פתח המילוי.

תקטין את הצריכה של הנוזל הברקה דרך התפריט.

אני הקטנתי מ4 ל2, והכול יוצא מבריק.

אם גם זה לא יעזור, תפסיק להשתמש בנוזל הברקה ותעבור לטבליות היותר יקרות של פיניש או פיירי שיש בהן תאים עם נוזלים.

קראתי שפיירי פלטינום מצוינות גם ללא נוזל הברקה שממלאים בנפרד

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

כמות תוסף השטיפה (נוזל ההברקה) שהייתה מוגדרת 5 מתוך 6.

קבעתי את הכמות ל3. אעקוב ואעדכן.

רב תודות.

• תוכן חדש...