Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אישית, הילדים (ובעיקר הילדה #איןעלבנות) עשו unlock לסט רגשות שבכלל לא היה קיים לפני כן, זו אהבה מסוג אחר מכל אהבה אחרת שחוויתי וזה די מגניב ומגשים. 

להוסיף ילדים לחיינו נמצא בטופ3 החלטות שקיבלנו, ומנגד נראה יצאו ילדים ממש אחלה (התינוק עדיין בשלב תפו"א אז יש לו עוד זמן להפוך לילד זין, לא עלינו) אז מעורב כאן מזל. 

פותש, לצערנו אין לנו יכולת לחזות את העתיד ולדעת בוודאות מה יקרה, האם נתאהב קשות בילד/ה או שנחוש חרטה עמוקה. הסטטיסטיקה לטובת ההורים אבל תמיד יש חריגים, וההחלטה לא הפיכה (בין אם מביאים ובין אם לא) שזה גם באסת על. כן חשוב להיות מאוד פתוח עם בת הזוג על כל התחושות בשביל לא להוליך שולל, ואם אתה עצמך לא מגיע לנק' של fuck it, let's go - אל תעשה את זה. 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בלי להעליב כן אבל גבר בגיל כזה לא שואל שאלות כאלו זרים, תקח אחריות לפה או לשם, ההתלבטות הזאת רק מוכיחה אחרת מלקיחת אחריות ולהיות רציני, תקח החלטה תוביל תשקיע ותהנה על הדרך, אף אחד לא יגיד לך אם לעשות או לא זו החלטה שלך ושל בת זוגתך בלבד, אם הייתי אבא שלך הייתי אומר לך אותו דבר רק בטונים יותר גבוהים. 

פורסם
לפני 31 דקות, phpclub כתב:

מנסה להבין מה לא ידעתי על עצמי לפני שהיו לי ילדים, לא מצליח.. 

אשמח לשמוע יותר.. 

כמה סבלנות יש בך שלא ידעת.

כמה כיף לתת למישהו אחר, ללא שום תנאים.

זה ככה על קצה המזלג. אין לי זמן להגיב באריכות כרגע :)

בקיצור- הפסקה הראשונה בתגובה שאחרי התגובה שלך.

פורסם
לפני 33 דקות, oryo כתב:

ואם אתה עצמך לא מגיע לנק' של fuck it, let's go - אל תעשה את זה. 

ליטרלי

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אני גם בזמן האחרון מתלבט אם לעבור לשלב הבא ולהביא ילדים לעולם, כל החברים שלי טוענים שזה שינה את חייהם לטובה.

מצד שני זה מייקר טיסות וחופשות, מצמצם משמעותית שעות שינה ופרטיות, וגוזל נתח עצום מהתקציב ל"פאן" שלי (אם לא את כולו). 

מבלי לציין את האחריות העצומה בלחנך את הילד ולספק לו בטחון, וכמובן לדאוג לבריאות שלו (מערכת הבריאות ספציפית באזור שלי היא גרועה עד לא קיימת).

כמה שאני יותר חושב על זה, ככה אני יותר מתחבר לכל הקנדים שמאמצים כלב במקום להביא ילדים לעולם. 

אבל,

אנחנו "קצת" יותר צעירים לכן לנו אין את הלחץ הביולוגי להחליט.

לדעתי אם אתה באמת אוהב אותה, זה עכשיו או לעולם לא.

(מצד שני תמיד אפשר לאמץ)

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 שעות, CFAnon כתב:

אני בנאדם שסובל מחרדות באופן טבעי, והמחשבות האלה מגבירות לי את החרדה פי 100. אני מרגיש שאני כבר לא יכול ככה ואני חייב כבר להחליט

בלי קשר למה שתחליט, כדאי לטפל בחרדות. כנראה שלא להעלים אותן לגמרי, אבל להיות בשליטה. כרגע זה נשמע שהחרדה מנהלת לך את החיים וזה לא רעיון טוב להתנהל ככה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 9 שעות, CFAnon כתב:

אני בן 37 היא 39

כל יום שאתם מתעכבים עם ההחלטה יהפוך את התהליך להרבה יותר קשה ומסוכן. קיים ספק אם בכלל תצליחו להרות.

פורסם
לפני 9 שעות, CFAnon כתב:

אני בנאדם שסובל מחרדות באופן טבעי, והמחשבות האלה מגבירות לי את החרדה פי 100

אוקי. זה משפט המפתח

אם אתה חרדתי, יענו סובל מהתקפי חרדה ונוירוטי בכללי, לך להתייעץ, ובכל החזיתות (פסיכולוג ופסיכיאטר). קודם כל, יש פתרונות תרופתיים אפקטיביים לחרדות כמו גם טיפולים פסיכולוגים טכניים (CBT) ואחרים. אני מכיר אנשים מאוד מוכשרים עם המון יכולות והישגים, ועם התקפי חרדה במצבים מסויימים. תקוף את זה ישירות, יודעים מה לעשות עם זה, אין סיבה שזה ינהל לך את החיים.

אני לא חושב שאפשר לתת לך ייעוץ ספיציפי בפורום, כי מה אנחנו יודעים עליך ועל בת הזוג שלך, אבל אי אפשר לשקר, אין כאן מצב של ״אין לחץ״.

אתה בפני החלטה גורלית ויש הרבה לחץ ויהיה מחיר אם תחליט כך או אחרת. החיים שלך, של בת הזוג שלך והזוגיות שלכם, בצומת דרכים, ואי אפשר לעצור את הרכבת.

דבר אחד אני יכול להגיד על להביא ילדים בזוגיות - זו החלטה של All In. אם אתה הולך על זה, אז בכל הכוח עם כל הכוונה שזה יצליח. אין חצי הריון ואין חצי ילד (למרות שקצת יש, אם אתה גרוש במשמורת מלאה, אבל מניסיון, גם לזה יש את המחיר שלו, כמו כל דבר בחיים). אם תלך על זה חיובי, ותשקיע ותהיה אבא בכל מובן המילה... נגיד ככה, אני לא מכיר מישהו שגישה חיובית כזו התפוצצה לו פנים.

נהפוכו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני שעתיים, oryo כתב:

התינוק עדיין בשלב תפו"א אז יש לו עוד זמן להפוך לילד זין, לא עלינו

אם אתה לא מתכנן להיות ראש ממשלה בישראל אז הכל יהיה בסדר..

• אהבתי 2
  • מצחיק 6
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

להתחתן ולהביא לעולם ילדים זו החלטה מאז'ורית. סיבה טובה לחששות. אבל צריך לדעת להתגבר עליהם (כמו גם על חשש מהחלטה הפוכה).

פות"ש, אני קצת מופתע שהשאלה הזו לא עלתה קודם. מי העלה אותה ומתי? האם דנתם בנושא וקיבלתם החלטה שלילית וכעת השאלה מחדש, או שמשך 10 שנים הנושא לא עלה? אצל נשים שעון הלחץ מתחיל לדפוק בגיל 30, כמובן כל אחת בקצב ההבשלה שלה ויש מי שמוצאת סיבות לדחות את ההחלטה או להחליט שאינה רוצה ילדים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שאלת המיליון דולר שרק אתה וזוגתך תוכלו לענות עליה. אתם מכירים את עצמכם הכי טוב ואתם יודעים האם תוכלו לעמוד באתגרים העצומים (ויש). קחו בחשבון שעם גילכם המתקדם, גידול ילד כרוך במאמצים פיזיים ומנטליים גדולים יותר זה הופך לקשה יותר. 

הכי חשוב. אל תעשו משהו שאולי תתחרטו עליו בהמשך, כי אין דרך חזרה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם (נערך)

''מייקר טיסות וחופשות''

בכל ימי חיי הארוכים מעולם לא חשבתי על דבר כזה.

כאשר מגיע/ מגיח ילד לעולם מייד אתה מתחבר לפלא, ומגלה תחושות שלא היו

קיימות אצלך עד אותו רגע, גם נותן טעם לזוגיות ומחייה את הבית, ואפילו מפחית

חרדות, בגלל ההתעסקות הרבה עם התינוק.

אם יש בי געגוע למשהו זה רק לתקופה שהילדים היו קטנים, לפעמים אני נטרף מגעגוע.

אבל מהר מאד הם גם גדלים ועוזבים את הבית, וזה מאד קשה.

קח בחשבון עוד 2 דברים שצויינו כפי הנראה:

החלטה צריך לקחת מייד, בשל הגיל, לפעמים גם לוקח זמן להקלט להריון, ואין הרבה זמן.

נכון שזה רחוק אבל גם הזקנה תגיע, חשוב שיהיה מי שידאג לך-ם בזמנים כאלה.

עריכה אחרונה על ידי yossy
  • אהבתי 5

פורסם
לפני 14 דקות, Shmulik_Miata כתב:

שאלת המיליון דולר שרק אתה וזוגתך תוכלו לענות עליה. אתם מכירים את עצמכם הכי טוב ואתם יודעים האם תוכלו לעמוד באתגרים העצומים (ויש). קחו בחשבון שעם גילכם המתקדם, גידול ילד כרוך במאמצים פיזיים ומנטליים גדולים יותר זה הופך לקשה יותר. 

הכי חשוב. אל תעשו משהו שאולי תתחרטו עליו בהמשך, כי אין דרך חזרה.

שמוליק, קודם כל, אף אחד לא מכיר את עצמו טוב. אם מכיר את עצמו קצת, זה טוב.

דבר שני, אף אחד לא יכול לדעת מה יהיו האתגרים של ההורות שלו. אפשר רק להשתדל.

שלישית, אמש׳ך גיל מתקדם יאחצוף.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...