Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

אבל אני יכול לראות פה פוטנציאל לקורבן. היה לה משהו משמעותי, בקנה מידה בינלאומי אפילו, שהיא שמה בצד ולא מימשה אותו בחייה.

רגע, אם הפוטנציאל לא מומש, אז זה אומר שהיא הקריבה בפועל, לא?

לפני כשעה, falou כתב:

גם נישואים.

לא מדוייק בכלל.

לפני כשעה, falou כתב:

אז אתה מסתכל על אשתך וחושב: וואללה... כמה הקרבתי בשביל להיות בן זוג בשבילך?

אתה כן יכול לשאול "כמה הקרבתי בשביל להיות בזוגיות?", לא?

לפני כשעה, falou כתב:

מצטער, לא מבין את נקודת ההשקפה הזו. כאילו אם לא היו ילדים אז החיים היו נראים כמו פרסומת לטמפונים.

תלוי את מי שואלים. אבל בטוח שלפלוני היתה אחריות אחת פחות, כנראה יותר כסף בעו"ש ויותר זמן. כמו שאמרת, פוטנציאל.

לפחות ממה שאני רואה סביבי, יש אנשים שמתקשים לשים משהו אחר באופן מוחלט לפני הרצונות/צרכים שלהם, מה שנדרש כשיש אחריות על חסר ישע. 

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע איך קישרת בין חשמל שהוא סך הכל שלב ביצירת כלים לשימוש בני האדם, להבאת ילדים לעולם, שהיא מהות האנושות.

אבל אפשר להגיד שמאז ראשית האנושות מבנה משפחתי טבעי(לא אימוץ/פונדקאות וכדו') כמעט ולא השתנה.

אנשים התחברו בברית כלשהי והביאו ילדים.

זה קורה עכשיו, זה קרה בעבר הקרוב והרחוק וכנראה שזה יקרה גם בעתיד.

אם CFanon לא יביא ילדים זה לא ימיט אסון על האנושות.

בלי קשר, אם אשת פות"ש כן מעוניינת להביא ילדים הייתי ממליץ לה להקפיא ביציות בהקדם.

בתור אבא ל-3, קשה להעביר את התחושות האם זה כדאי או לא, אני אפילו לא חושב שזה המונח שיכול לתאר נטייה להביא ילדים או לא. ובכל זאת, הקושי בגידול ילדים הוא גדול ואם לא תתפתח בעצמך הוא יגרום לקריסה נפשית, לצד הקושי יש רגעים של אושר עילאי שלי אישית שווים את הקושי.

אני לא חי בסרט שהילדים שלי יבואו לטפל בי כשאהיה קשיש וסיעודי, אם זה יקרה - מה טוב. אני לא בונה עליהם.

אותי גם "דחפו" להבאת ילדים, אבל אני נהנה מהם מאוד, ולא רואה את עצמי בלעדיהם.

מנגד, אם הייתי יכול לחזור אחורה בזמן ולא להביא ילדים אולי החיים שלי היו נראים אחרת, מכונית אחרת, דירה אחרת, ציוד אודיו אחר, כמות החתמות בדרכון שונה ועוד..

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 6 דקות, oryo כתב:

ופתאום אתה מוכן להקרי--- סליחה, להשקיע את הזמן/כסף/

להשקיע? איפה ההשקעה?

ילדים זה נדל"ן באוסטין? זה תעודת סל?

כמו כל המצחיקים ש"השקיעו" בהונדה סיוויק... חבוב, רכב זו הוצאה לא השקעה

* וברצינות: במבי, כך בדיוק זה נשמע. כן להקריב / לא להקריב. כן להשקיע / לא להשקיע.

בסוף ילדים זאת החלטה שגוררת איתה ____________ תשלים פה איזו מילה שבא לך.

• אהבתי 2
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 16 דקות, avargel כתב:

בסוף ילדים זאת החלטה שגוררת איתה

קקי גב

• מצחיק 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

לא קראתי את התגובות. יכול להיות שכבר רשמו לך. 

אבל הזמן שלך אוזל. כבר 37 שנה שאתה חי שזה כמעט מחצית מחייך (לחלק מהאנשים) לא מיצית כבר את הרווקות? ממה אתה חושש גם ככה אתה פה באופן זמני. 

להתחתן עכשיו זה לא אומר שעכשיו בת זוגתך תיהיה בהריון (אם בכלל)במיוחד במיוחד בגיל הזה שהוא מאוחר מידי. יהיה לך קל להתחתן במיוחד כי אתה איתה בזוגיות ארוכה ו"מכיר" אותה. מקסימום - מתגרשים.

בהצלחה. אל תפחד תמיד תזכור שאפשר אפילו לא לקום מחר בבוקר. ואז תמות בתחושה של פספוס . פספוס שלא זכית לראות את הבן /בת שלך גדלים.

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
  • אחראי פורום
פורסם
לפני 11 דקות, netanel1014 כתב:

ממה אתה חושש גם ככה אתה פה באופן זמני.

בבקשה די.

לפני שעתיים, stx כתב:

קקי גב

קטע, לאף אחד מהילדים שלי לא היה קקי גב.

קקי קיר היה גם היה. מפתיע איזה תעופה החרא הזה יכול לקבל.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה כזה נורא דווקא בקקי גב? כנראה אף פעם לא הוצאתם ילד מתוך בריכת דגי נוי...

• מצחיק 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 53 דקות, netanel1014 כתב:

לא מיצית כבר את הרווקות? ממה אתה חושש גם ככה אתה פה באופן זמני. 

להתחתן עכשיו זה לא אומר שעכשיו בת זוגתך תיהיה בהריון

ניראה לי פספסת את נושא השרשור.. תקרא בכל זאת

• אהבתי 1

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 12 שעות, BoazB11 כתב:

נו באמת... האנושות לא היתה 'מחזיקה' בכלל אם לא היו עושים ילדים.

מתחת לרוח ה(כאילו) חופשית שלנו יש מכניזם ביולוגי שב-DNA שלו טבוע יצר ההתרבות.

נכון שזה לא חיוני לקיום המיידי כמו אוכל/מים/שינה - אבל עדיין פקטור קיומי ברמה הביולוגית.

אתה מתאר את זה כאילו אמרתי שמחר כולם יפסיקו להביא ילדים. ממש לא. רק אלו שלא מתאים להם. 

הכפלנו את אוכלוסיית כדור הארץ ב 50 שנה. הכפלנו. תן לזה לחלחל רגע - בכ 200,000 שנים בני האדם התרבו ל 4 מליארד - ו ב 50 שנים האחרונות בני האדם התרבו בעוד 4 מליארד.

• מבאס 2
פורסם

@Morningstar בוא נאחד עם שרשור הקורונה הגדול. קוראים לזה גידול אקפוננציאלי. או עם שרשור המשכנתאות. זו ריבית דריבית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 דקות, sperial כתב:

@Morningstar בוא נאחד עם שרשור הקורונה הגדול. קוראים לזה גידול אקפוננציאלי. או עם שרשור המשכנתאות. זו ריבית דריבית.

אני מודע היטב לאיך זה נקרא, רציתי להמחיש כמה הסנריו של האנושות תחדול מלהתקיים אם כמה חברה לא יביאו ילדים לא סביר.

רוב מוחלט של האנשים מתוכנתים לרצות ילדים בלי סיבה קונקרטית אמיתית. אבולוציה. 

טוב יעשו הכמה חברה הפגומים (כמוני) שאצלהם הדרייב הזה לא קיים (באגים) אם יחשבו על הנושא לעומק ולא יביאו "כי כולם מביאים והביאו עד היום".

• אהבתי 3

• תוכן חדש...