Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

@lesles שמע היטב ליוסי, ואם אתה זוכר את ההיסטוריה שלו, הוא עבר את התהליכים הקשים ביותר שהורים וילדים יכולים לעבור. ועדיין הוא אופטימי.

אין ספק, ילדים הם משני חיים. אז תיסע פחות לחו"ל (האומנם? אחיינית שלי חזרה עכשיו מטיול של 10 ימים עם תינוקת בת כמה חודשים). אבל עצם ההורות והטיפול בילדים יתנו לך הרבה מאוד. 

לפני 34 שנים, כשהכרתי את אשתי, שנינ הגענו לזוגיות בגיל יחסית מבוגר (בקנה מידה של 1989, כן?) ובידיעה שאחת המטרות המרכזיות שלנו יהיו ילדים. מהבליינד דייט עד הברית הראשונה עברו 14 חודשים. לא יותר. היום ישבנו לארוחת צהריים עם שלושה בנים, הנשים של שניים מהם (השלישי צעיר ורווק), ונכדה ראשונה. תענוג צרוף. כמובן שזה אחרי הרבה שנים של השקעה עצומה וגם צורך "לסבול" את הילדים. 

לפני 21 דקות, Shmulik_Miata כתב:

הכי חשוב. אל תעשו משהו שאולי תתחרטו עליו בהמשך, כי אין דרך חזרה.

אתה יודע, אפשר להצטער על ההחלטה להביא ילד. באותה מידה אפשר להצטער על ההחלטה להמנע מכך. לפי מה שכתבתי כאן אתה מבין מה דעתי האישית, אבל, כמובן, היא מתאימה לספריאל ואשתו, והזוג שפתח את הדיון צריך להחליט בשביל עצמו.

• אהבתי 3
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אין לך דעה קונקרטית לחיוב או לשלילה ובת הזוג שהיא בת 39 וזמנה עם כל הצער מאוד קצוב (סבירות לא קטנה שצריכה טיפולים בשביל היריון בשלב כזה) מאוד רוצה ואתה אוהב אותה ורוצה לשמח אותה, אז למה לא? 

ברור לך שבתסריט שאתה מסרב העסק שלה כנראה אבוד מבחינת הרצון למשפחה נורמלית (אין ממש זמן כבר להפרד ממך להכיר מישהו ולהביא איתו ילד בזמן סביר) ככה שנגזר עליה להיות חד הורית שזה די חרא. 

כמובן שאתה צריך לחשוב על עצמך לפני הכל בדברים כאלה אבל אמרת שאין לך דיעה נגד ואתה עם מישהי שאתה אוהב לא מעט זמן אז הרצון שיהיה לה טוב הוא גם חשוב במערכת השיקולים הזאת. 

סתם מנסה להכניס זווית יחסית לוגית לעניין לפי המשתנים שהצגת. 

אני לא אחראי לתוצאות של העצה הזאת 😬

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, oryo כתב:

אישית, הילדים (ובעיקר הילדה #איןעלבנות) עשו unlock לסט רגשות שבכלל לא היה קיים לפני כן, זו אהבה מסוג אחר

מצטט ומזדהה.

מעולם לא היה לי אנטי עקרוני נגד ילדים כך שאני לא יכול לספר על מהפך, אבל **במידה ואתה מחליט** להפוך ל(גם) אבא במאה אחוז זה פותח כל מיני דברים שלא היו שם קודם. מייגע, יקר, פוגע בבריאות ולמרות הכול אני נהנה יותר בחברתם מאשר רוב המבוגרים ביקום.

כמו שציינו לפני, גיל 39 זה גיל מאוד מתקדם (הנשים באמת מתקיימות על פרק זמן קצוב, ככה זה) וקח בחשבון שמעבר לשאר הקשיים של אישה שמנסה "להגשים את עצמה בשנייה האחרונה" , עוד עלולים להיכנס לתמונה טיפולי פוריות וכו'.

ממליץ על טיפול זוגי כדי להבהיר איפה כל אחד מכם נמצא. לא צריך לחכות למשבר בשביל טיפול זוגי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חכה שיהיה בן שנתיים ויקבל את פניך ב"אבא".

או שיהיה בן 20 ופשוט יחבק אותך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, CFAnon כתב:

אני כבר בזוגיות ארוכה, מעל 10 שנים. מתוכם 8 שנים גרים ביחד, אני בן 37 היא 39.

לפני 14 שעות, CFAnon כתב:

אני בנאדם שסובל מחרדות באופן טבעי, והמחשבות האלה מגבירות לי את החרדה פי 100. אני מרגיש שאני כבר לא יכול ככה ואני חייב כבר להחליט. לא להמשיך לדחות.

אני אהיה מאוד מאוד טכני ולא רומנטי, סליחה מראש מחובבי סיפורי הנסיכות.
אתה איתה 8 שנים? אתם סובלים אחד את השני 8 שנים? אתם מסתדרים 8 שנים? כל אחד מוצא את מקומו 8 שנים?
אין לך מה לחשוב. היא רוצה ילד, אתה כנראה מוצא אותה כטיפוס חיובי אחרת מה אתה עושה שם 8 שנים, תעשו ילד.
זה ככה פשוט, ובגלל שאתה בנאדם חרדתי (הייתי שם) אני אומר לך לא לחשוב על זה יותר מדי כי ככה לא מגיעים לשום דבר.
מרשה לעצמי לייעץ ככה כי אני לא מכיר מישהו שהתחרט על ילד, הנה תראה אפילו מה קרה למירב מיכאלי אחרי אחד, רצתה עוד אחד ועוד בגדה בעקרונות שלה.

אם אתה מסתכל עליה ואומר לעצמך שאתה מסוגל לראות אותה כאמא של הילד שלך זה מספיק בעקרון.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 55 דקות, farkash7 כתב:

אין לך מה לחשוב. היא רוצה ילד, אתה כנראה מוצא אותה כטיפוס חיובי אחרת מה אתה עושה שם 8 שנים, תעשו ילד.
זה ככה פשוט

זה ממש לא ככה פשוט. מדובר בהחלטה הרת גורל עבורו, עבור בת זוגתו, ועבור הילד הפוטנציאלי.

יש אנשים אל-הוריים שלא רוצים ילדים/לא מתחברים לילדים/לא אוהבים ילדים (הספקטרום רחב) וזה ממש בסדר. יש אנשים שעושים ילד ומצטערים על כך, אבל איש לא מדבר על זה כי להודות בזה אינו דבר טריוויאלי כלל וכלל.

לעשות ילדים כמו תורנויות בצבא (כי חייבים) כל אחד יכול להכריח את עצמו, אבל זה לא אומר שזה נכון.

לכן קודם כל הבחור צריך להבין מה *הוא* רוצה, ומה *הוא* מרגיש, ולהתקדם משם. האמירה שלו כרגע היא "אין דיעה קונקרטית", זה לא מקום בריא לעשות צעדים פזיזים.

• אהבתי 4

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 7 שעות, אורח לרגע כתב:

כמה סבלנות יש בך שלא ידעת.

כמה כיף לתת למישהו אחר, ללא שום תנאים.

זה ככה על קצה המזלג. אין לי זמן להגיב באריכות כרגע :)

בקיצור- הפסקה הראשונה בתגובה שאחרי התגובה שלך.

אני לא מצליח להתחבר למשפטים האלה ואחרים,

אני לא חושב שגיליתי על עצמי משהו חדש

אני לא חושב שגיליתי בעצמי סבלנות שלא הכרתי קודם (נראה איזה סבלנות יש לך עם 3 בנים ששניהם מהם קוברים את הראש בווליום עם סרטון יוטיוב של איזה מפגר על מיינקראפט והקטן מסתובב בבית סוגר דלתות בבום ועושה קקי בתחתונים)

סורי חברה, לא גיליתי משהו שלא ידעתי קודם,

כן יכול להגיד שהייתי מאוד מחוברים לאחיינים שלי כשנולדו והיו קטנים, אז אולי זה היה לי המשך טבעי ותינוקות לא הרגישו לי כדבר חדש וגם לא זכור לי שהתרגשתי יתר על המידה (ונולדו לי תאומים בהתחלה), פשוט נהנה מהם/איתם כמו כל אבא..

לפני 7 שעות, אורח לרגע כתב:

כמה סבלנות יש בך שלא ידעת.

כמה כיף לתת למישהו אחר, ללא שום תנאים.

זה ככה על קצה המזלג. אין לי זמן להגיב באריכות כרגע :)

בקיצור- הפסקה הראשונה בתגובה שאחרי התגובה שלך.

אני לא מצליח להתחבר למשפטים האלה ואחרים,

אני לא חושב שגיליתי על עצמי משהו חדש

אני לא חושב שגיליתי בעצמי סבלנות שלא הכרתי קודם (נראה איזה סבלנות יש לך עם 3 בנים ששניהם מהם קוברים את הראש בווליום עם סרטון יוטיוב של איזה מפגר על מיינקראפט והקטן מסתובב בבית סוגר דלתות בבום ועושה קקי בתחתונים)

סורי חברה, לא גיליתי משהו שלא ידעתי קודם,

כן יכול להגיד שהייתי מאוד מחוברים לאחיינים שלי כשנולדו והיו קטנים, אז אולי זה היה לי המשך טבעי ותינוקות לא הרגישו לי כדבר חדש וגם לא זכור לי שהתרגשתי יתר על המידה (ונולדו לי תאומים בהתחלה), פשוט נהנה מהם/איתם כמו כל אבא..

פורסם

וואו הנושא פה גדל... ממש תודה לכול העונים. 

לפני 23 שעות, oryo כתב:

ש שרשור שפתחתי בנושא, יש דמיון בין נק' המוצא שלנו

תודה רבה,קראתי אותו. די המחיש את מה שעובר לי בראש, רק שהיכולת שלי לעלות את זה בכתב מוגבלת בהרבה. 

לפני 17 שעות, avargel כתב:

בשלב הזה שעון החול שלה הולך ואוזל, וגם אם "תשחרר אותה" לא בטוח שהיא תספיק למצוא זוגיות חדשה ולהביא ילדים

תעשה עם עצמך חושבים, ואם אתה חושב שתעמוד בזה כאינדבידואל ותעמדו בזה כזוג (וזה פרוייקט לכל החיים שלא תהיינה אי הבנות) - לכו על זה כמה שיותר מהר

בכנות, לא רק השעון שלה אלא גם שלי, לא הביולוגי. 

אנחנו ביחד כבר המון זמן ובאמת טוב לנו. אני די עוף מוזר שהיה נמאס לו מאוד מהר, ולפניה לא הצלחתי להחזיק בקשר יותר מ-3 חודשים עם אף אחת. אז ממש לא בא לי  בגיל כמעט 40 להתחיל את החרא הזה של הדייטים והראיונות עבדוה.

אני אעמוד בלגדל ילד זה בטוח. יש הרבה אידיוטים שמביאים ילדים ומסתדרים אז אני לא? 

העניין הוא שאני חייב שיצא לי מזה משהו, כי זאת הקרבה עצומה. ולפי רוב התגובות כאן ניראה שאנשים מקבלים ומקבלים הרבה. 

לפני 15 שעות, Mikelt89 כתב:

בלי להעליב כן אבל גבר בגיל כזה לא שואל שאלות כאלו זרים,

הפוך חבר, זאת ה-שאלה לשאול זרים. 

אם תשאל אנשים שאתה מכיר, לא בטוח שתקבל תשובה כנה. כי "אני מתחרט שהבאתי ילדים" עושה אותך אדם כול כך איום, שהרבה אנשים בחיים לא יגידו אותה. גם בפורום זה יכול להיות, אבל כניראה שפחות מאנשים שאתה מכיר. 

לא מכיר אותך אבל אם אצלך נושאים כאלה הם מאוד ברורוים ואתה יודע את התשובה להכול, אז אשרייך. לי לצערי זה פחו חד משמעי. 

לצערי אין לי כרגע זמן לעבור על הכול, אני אעבור בהמשך, ושוב פעם ממש תודה לעונים, זה לא מובן מאילו. 

• אהבתי 3

משתמש זה הינו משתמש אנונימי שנוצר כדי לאפשר לחברי פורום לשאול שאלות מבלי לחשוף את זהותם. על מנת לקבל גישה למשתמש יש לשלוח הודעה פרטית למשתמש @פבל. עם סיום הדיון, יש להודיע לאותו @פבל ולהגיד לו שיחזיר את המשתמש לארון של עמוס. אם עבר יותר משבוע מאז ההודעה האחרונה, המשתמש יוחזר לארון עצמונית.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בטח שיצא לך מזה משהו, כמו שמכל אתגר שאתה מקבל על עצמך יוצא לך משהו.

צריך להחליט, אם אתה רוצה להישאר עם בת הזוג שלך ולהקים איתה משפחה, או לחזור להיות רווק. כי זה בערך מה שיקרה אם לא תהיו באותו ראש על ילדים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דעה לא פופולרית, אבל ילד זו כזו הקרבה משוגעת שלדעתי אנשים שלא *ממש ממש רוצים* וקמהים לזה פשוט לא צריכים להביא. לא בשביל לרצות אף אחד, זה בטוח.

בנוסף - זוגתך בת 39 ועד עכשיו לא בער לה, יש סיכוי לא רע בכלל שמה שהיא מרגישה כרגע זה FOMO קלאסי במובן הכי מסורתי של המילה.

מצטער שאני הורס את הקומביה.

• אהבתי 5
פורסם

ילד זו הקרבה משוגעת?!

מה בדיוק מקריב מישהו שיש לו ילד?

• רעיון גרוע 1
  • לא הבנתי... 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, sperial כתב:

חכה שיהיה בן שנתיים ויקבל את פניך ב"אבא".

או שיהיה בן 20 ופשוט יחבק אותך.

למיטב זכרוני בגיל שנתיים הוא מקבל את פנייך :

ב"די לך ! אני לא מסכימה ! אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאעעעעעעע !!! אבא מפריע ליי !!!"

או שזה רק אצלי ?

עריכה אחרונה על ידי stum
  • רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...