Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני 2 דקות, stum כתב:

למיטב זכרוני בגיל שנתיים הוא מקבל את פנייך :

ב"די לך ! אני לא מסכימה ! אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאעעעעעעע !!! אבא מפריע ליי !!!"

או שזה רק אצלי ?

זה רק רצלך ואצל מרבית הישראלים, ילד מחונך לא מתנהג ככה. 

עריכה אחרונה על ידי Mikelt89
  • תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה כי אתה מפריע לה, מה אתה רוצה?!

• מצחיק 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הכל כבר נכתב בניסוח זה או אחר, אבל אוסיף ציטוט ששמעתי מאדם שהיה בפרק ב' שלו עם שני ילדים מהנישואין הראשונים שלו ועוד אחד מהשניים:

"ילדים זה אושר עילאי... 15% מהזמן"

לדעתי 15% זה לברי המזל והממוצע הוא פחות מזה.

עכשיו האם הנגיד 10% של האושר עילאי הזה שווים את כל המנעד בין חרא לבין סתם ב90% הזמן הנותר? זה כבר עניין אישי.

אותו אדם הציב עובדה בפרק ב' שלו שאינו מעוניין בילדים נוספים והסכים לילד רק בתנאי שהיא מודעת מראש שהוא לא יהיה מעורב בגידול מעבר לנשיאה בעלויות.

אני אישית החלטתי שאני לא מוכן לאפס את השעון אחרי שני ילדים (תאומים), למרות שאשתי רצתה שלישי. הסברתי את זה כך שלא ישתמע לשני פנים והיא קיבלה את זה.

נ.ב.

רק שתדע, אומנם מצד אחד ככל שהאישה מבוגרת יותר הסיכוים להקלט נמוכים יותר, אבל בו זמנית גם הסיכוי לתאומים עולה. (גוף האשה מנסה להגדיל את הסיכוים ולעיתים משחרר שתי ביציות.)

פורסם (נערך)

אם נניח כל מיני פרמטרים בצד, אומר ששמעתי פעם מישהו שאני מאד מסכים

איתו שתמיד בהתלבטות צריך לבחור את ה כן לעשות מאשר לא לעשות.

ברור שלגדל ילדים זה לא קל, לא פשוט, מעמיס, (מייקר חופשות LOL) אבל, זו

השקעה לטווח ארוך. לא תישאר צעיר בן 39 לנצח. מחר תזדקן זה בטוח, יתכן

שתזדקק לעזרה מסויימת (מניסיון!!) ובסוף להשאיר למישהו גם מה שהשארת אחריך.

אני מסתכל על אמא שלי שנותרה לבדה, אנחנו 3 בנים שתומכים בה מידי יום ולילה,

זו תמורה להשקעה או לא? אני לא רוצה לדמיין איך היתה מסתדרת במצב ובגיל 80 בלי 

עזרה מהילדים.

עריכה אחרונה על ידי yossy
טעות כתיב

פורסם
לפני 6 דקות, yossy כתב:

השקעה לטווח ארוך

השקעה לא להיט בכלל. 

לא חסר זקנים עריריים שהילדים שלהם התרחקו מהם מסיבה כזו או אחרת. 

מצד שני בעלות גידול של ילד אפשר לשכור אחלה עוזרת או לעבור לדיור מוגן 5 כוכבים 

• אהבתי 2

יום טוב גם לך

פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

ילד זו הקרבה משוגעת?!

מה בדיוק מקריב מישהו שיש לו ילד? 

חוץ מזמן, כסף וחירות - כמעט כלום! 

• אהבתי 4

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 14 דקות, oryo כתב:

חוץ מזמן, כסף וחירות - כמעט כלום! 

הייתי מוסיף גם "בריאות" לרשימה, אם כי זה יותר אינדיבידואלי

יום טוב גם לך

פורסם

יש פה מישהו שמרגיש שהוא מקריב כל כך הרבה, עד שהיה מעדיף לחזור אחורה בזמן ולהחליט שהוא לא מביא ילדים?

(אני מכיר מעטים כאלו, אבל זה בעיקר מסיבות של ילדים שנולדו עם בעיות בריאותיות קשות.)

• מעניין 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 17 דקות, פינדר כתב:

יש פה מישהו שמרגיש שהוא מקריב כל כך הרבה, עד שהיה מעדיף לחזור אחורה בזמן ולהחליט שהוא לא מביא ילדים?

זו אחת השאלות שהכי קשה לקבל עליהן תשובה אמיתי וכנה. לבני אדם יש קושי להודות בטעות וככל שהמשמעות של הטעות גדולה יותר הקושי גדל. בנוסף הודאה שכזו הופכת את הנשאל לשונה מהכלל, מוזר, חורג מהנורמה המקובלת. היו כמה וכמה נסיונות לקיים מחקרים בתחום האל-הורות, מחקרים ששאלו בדיוק את השאלה הזו. כולם כשלו מהסיבה שציינתי למעלה. 

זה לא אני אומר, זה פסיכולוגים שניסו להרים את אותם מחקרים.

אישית אני מכיר אמא אחת שהודתה בפני שבחיים אחרים היא הייתה מעדיפה שלא להביא ילדים, היא בחיים לא תודה בזה בפומבי כמובן.

אני אוסיף ואומר, מנסיון, שבמציאות הישראלית היום, אפילו לומר בפומבי שאתה לא רוצה ילדים זה לא טריוויאלי, וכל מי שעושה זאת נתון לביקורת מתמדת מהסביבה, הטפות, ושיכנועים כמה שילדים זה נפלא. אז שמשהו יודה בפומבי שילדים זה טעות?! אין סיכוי.

זו לא רק החוויה האישית שלי, זה חוזר על עצמו אינסוף פעמים בקבוצות פייסבוק של אלהוריים.

• אהבתי 4

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 16 דקות, פינדר כתב:

משער שבדומה לכל אותם הורים שרואים בילדים שלהם לא יותר מסוג של בטוחה/השקעה ארוכת טווח ליום בו יתקשו לפתוח את קרטון הרוויון שלהם בעצמם, המון חושבים כך אך רק מעט יודו בכך.

פורסם
לפני 7 שעות, SlowRide כתב:

בטח שיצא לך מזה משהו, כמו שמכל אתגר שאתה מקבל על עצמך יוצא לך משהו.

משהו, אבל לא בהכרח חיובי בסיכום?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם חיובי או לא זה תלוי גם במה שתעשה בנידון. גם לא להביא זה לא בהכרח חיובי כי באסה לחיות בתחושת פספוס. בגיל 30 זה נראה לך סתם קשה ומיותר, בגיל 50 אולי תצטער שפספסת את ההזדמנות, מכל מיני סיבות. מי יודע?

כמו שאנשים בדרך כלל לא יודו שהם מצטערים שהביאו ילדים, ככה גם אנשים שבחרו לא להביא ילדים לא ימהרו להודות שהם מצטערים על זה.

אנשים לא מוכנים להודות בזה שעשו טעות שקנו אוטו צרפתי, אז על ילדים? 😀

לא חושב שמה יהיה כשתהיה זקן זו הסיבה למה כן להביא ילדים. אם אתה דואג מהזיקנה אז תתחיל לחסוך לקראת זה ותשקיע בבריאות שלך.

גם לא חושב שזאת השקעה, במובן של אתה מתאמץ עכשיו כדי שבעתיד תהנה מהרווח.

אתה (אתם) עושים את זה כי ביולוגית "צריך" והתנאים מסביב מתאימים. 

זה משהו שכל הדורות לפניך עשו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 שעות, yossy כתב:

זו השקעה לטווח ארוך. לא תישאר צעיר בן 39 לנצח. מחר תזדקן זה בטוח, יתכן

שתזדקק לעזרה מסויימת (מניסיון!!) 

זו הסיבה האחרונה, לדעתי, ללהביא ילדים.

זה בכלל לא מובן שהילדים יטפלו/ יעזרו להוריהם בסוף חייהם, מאלף ואחת סיבות שונות ומשונות.

ברור שזה "האידאל", אבל שוב, זה ממש לא ברור מאליו. על כל דוגמא חיובית כמו שנתת, אפשר לתת דוגמא הפוכה, לילדים שלא יכולים/ לא רוצים/ הורים שלא רוצים/ מערכות יחסים מורכבות בין הורים וילדים שמביאות לכך שזה לא קורה, ועוד ועוד.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...