Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יכול לערוך.

מפלי חנטרה (מקווה שאני לא מעוות את השם בעברית - Chantara\Hantara waterfall) - איפה ניתן לחנות הכי קרוב עם רכב?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני הייתי עם הגדולה שלי והלכנו לצערנו על האופציה של השייט. טרקטורונים יש המון מקומות בסביבת לאצ'י (המרינה ממנה יוצאות היאכטות).

מסעדה טובה אבל לא בצד הזול (יחסית לקפריסין. זולה מאוד יחסית למסעדת פועלים בארץ) זו MUSE  אין להם אתר וזה הפייס שלהם: https://www.facebook.com/musecafekitchenbar/

מסעדה איטלקית נחמדה עם פיצה מעולה: https://martelli-pizza-italian-restaurant.business.site/

מסעדה נחמדה ולא יקרה עם אוכל יווני לכיוון המזרחי https://www.agapinorrestaurant.com/

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אפשר לשאול מתי עשית שיט ואיך היה מזג האוויר?

אני זוכר שעשיתי שיט באיזור פוקט והיו לי קצת בחילות, אבל לא הגעתי למצב של הקאה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

@Night Driver ענו לך מהר בקבוצה של קפריסין שלי?

פורסם

פעמיים הייתי שני לילות בפאפוס.

בשני המקרים שכרתי רכב ועלה לי פחות מאשר לקחת מונית לשדה וחזרה (כולל הדלק).

זכור לי בינואר לפני 3 שנים, בחור מקומי סיפר לי שבדרך כלל בינואר הכל ריק, אבל פתאום הוא רואה המון ישראלים שמסתובבים.

הסברתי לו שזה בגלל שריינאייר באותה תקופה הציעו 2-3 טיסות יומיות ב-5-10 יורו לכיוון.

• אהבתי 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

איך שכרת בכל כך מעט כסף? כנראה לא בעונת התיירות, ידני וללא שום ביטוח?

פורסם
לפני 14 שעות, Night Driver כתב:

מנהל הקבוצה הוא חבר ילדות. שאלתי אותו ישירות.

שלחתי לו הודעה אתמול דרך הקישור שלך (בפייסבוק). מקווה שיהיה מענה.

בכל אופן הזמנתי רכב, פיאסטה אוטומטית.

בניגוד לרוב ההשכרות שלי בחו"ל החלטתי לשכור רכב קטן יחסית, בשביל 3 ימים ומרחקים קצרים, שני תיקי יד ושני טרולי אני מאמין שזה יספיק.

פורסם (נערך)

תבדוק שיש מנוע.

יש להם חיבה לגרסאות בסיסיות עם מנועים צנומים. בביקור האחרון "שדרגו" אותי מפיקנטו ידנית למקבילה של המיקרה אוטומטית. אוטו שהמנוע שלו עושה רק רעש אבל לא זז. האוטו לא עבר את ה 110 בירידה.

עריכה: ראיתי שהקישור מוביל לכמה דפים. מדובר על זה: https://www.facebook.com/kafrisinsheli?eav=AfaSLaXTza5L9WO7VmYRb48aV_veI68FxORhzAi1160TkC9v9K-HsqzNwCPG_guAozA&paipv=0

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

כן שמתי לב לזה, יותר גרוע מאשר בארץ.

בגלל זה לקחתי פיאסטה ולא פיקנטו, בתקווה שתהיה פיאסטה מודרנית יחסית עם מנוע 1.6 או 1.0 אקו בוסט.

ראיתי שבקטגוריה נותנים קיה ריו, סיטרואן C3, מאזדה 2 וכו'. תלוי בחברה. הרי לא בטוח שאקבל מה שהזמנתי, דגם מייצג.

מקסימום אבקש לשדרג אם יהיה ממש חלש.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

פורסם
לפני 32 דקות, Night Driver כתב:

עריכה: ראיתי שהקישור מוביל לכמה דפים. מדובר על זה: https://www.facebook.com/kafrisinsheli?eav=AfaSLaXTza5L9WO7VmYRb48aV_veI68FxORhzAi1160TkC9v9K-HsqzNwCPG_guAozA&paipv=0

זה הדף שמצאתי גם. אז שלחתי הודעה למקום הנכון.

פורסם
לפני 5 שעות, dorsht כתב:

איך שכרת בכל כך מעט כסף? כנראה לא בעונת התיירות, ידני וללא שום ביטוח?

פעם אחת במאי 2018, פעם שנייה בינואר 2020, אבל הבנתי שאחרי הקורונה עלו המחירים של ההשכרות וחוויתי את זה בנובמבר האחרום ששכרתי רכב בארה"ב.

שכרתי אז רכב דרך השוואת מחירים של ריינאייר ובחרתי במיני אוטומטית.

פעם ראשונה קיבלתי ספייס,סטאר, פעם שנייה קיבלתי סיטרואן C1 רובוטית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...