Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע אם יעזור, אבל אולי שווה להתייעץ עם שמאי שיבחן את הנזק לרכב ויוכל להגיד מי גרם לו על סמך הנתונים שתתן.

ואם כן, נראה לי שכדאי לעשות את זה סמוך ככל הניתן למועד התאונה שלא יאשימו אותך שהרכב צבר עוד נזק או משהו כזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לכן כתבתי אולי. לא על בטוח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

השמאי מכיר את ההופעה והטיעונים בבימ"ש, גם אם הוא לא בוחן.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)

עידכון - קיבלתי הערכת שמאי לנזק, כמעט 10 קיי לפני מע"מ (ולפני ירידת הערך של הרכב, זה יופע בדו"ח הסופי שיישלח בימים הקרובים) 🥴

אמר שצריך להחליף את הדלת הקדמית (הנזק רב מדי לפי דבריו) ולתקן את כל השאר. 

דיברתי עם אחד ממוסכי הפחחות שהומלצו פה בפורום - על פי התמונות ששלחתי נתנו הצעת מחיר לתיקון של כ 5500 לפני מע"מ. בלי החלפת דלת, רק תיקון פחחות וצבע.

מה הייתם ממליצים - רק לתקן או "לזרום" עם הערכה של השמאי ולהחליף את הדלת? ומה האופציות להגשת תביעה - האם על עלות התיקון או על הערכת השמאי?

אגב, השמאי אמר שהסיפור שלי נשמע מאוד הגיוני בהתבסס על הנזק שנגרם. 

עריכה אחרונה על ידי Olegis
פורסם

כמו שניחשתי... 5 ספרות

לדעתי, כמה שפחות חומר פחחים עדיף, ככה שאני הייתי שואף לכמה שיותר דלתות חדשות

אתה תובע הכל, כולל שמאי וכל הוצאה ישירה שהיתה לך

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אכן ניחשת, אם כי 5 ספרות כולל בתוכו מגוון רחב של ספרות😉

ברור שהסכום הסופי יכלול את הכל, כולל חישוב אובדן ימי עבודה על כל ההתעסקות...

עכשיו מחכים לדוח שמאי ואז יהיה אפשר לפנות לעו"ד שעובד עם חברת הביטוח - אמרו לי היום שניסוח כתב תביעה לבית המשפט לתביעות קטנות זה בחינם דרכם.

פורסם

לגבי אם לתקן או להחליף - השאלה עד כמה אתה בטוח שתראה את הכסף.

ברור שאתה תובע ממנו לפי הערכת שמאי, אבל אם יש לך אפשרות לחכות עם התיקון או חלקו עד לבירור התביעה, אולי זה עדיף, 

לך תדע אם הוא יביא עו"ד מוכשר יותר משלך ויפיל עליך את כל התיק, לפחות תעשה את התיקון הזול יותר אם זה מתאים לך.

פורסם

לגבי תביעת המקיף שלי - זאת האופציה הכי פחות מועדפת כרגע, יש לי כבר תביעה מולם מלפני כחצי שנה. לא רוצה שיהיו לי שתי תביעות ביטוח בפחות משנה...

בינתיים אני חושב לחכות עם התיקון הגדול של הדלתות והכל ולבצע רק בדיקה של הגלגל האחורי (גם הוא קיבל "התייחסות" קלה בתאונה) - ואם יש שם עניין של איזון מחדש או כיוון, אז לעשות על חשבוני ואז כמובן להוסיף את זה לסכום התביעה.

פורסם

חשוב לציין,בגלל שפות"ש נהג היה בתוך נתיב נסיעה נגדי, אם העניין יגיע למשפט, סביר כי ייפסק לו אשם תורם לא קטן. 

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם (נערך)

נתיב הנסיעה שלי היה חסום ע"י רכבים שעמדו שם - לא הייתה אפשרות אחרת אלא לעבור לנתיב נסיעה נגדי, מה שנעשה בזהירות מירבית ותוך נסיעה איטית וזהירה. איך זה אשמתי שהנהג השני החליט שממש דחוף לו להשתלב לי בתוך האוטו, מבלי להסתכל?

עריכה אחרונה על ידי Olegis
פורסם
לפני 52 דקות, fatboy1340 כתב:

חשוב לציין,בגלל שפות"ש נהג היה בתוך נתיב נסיעה נגדי, אם העניין יגיע למשפט, סביר כי ייפסק לו אשם תורם לא קטן. 

יש מצב, אבל מצד שני, גם הנהג השני יצא לנתיב הנסיעה הנגדי.

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, fatboy1340 כתב:

בגלל שפות"ש נהג היה בתוך נתיב נסיעה נגדי,

ועל זה נאמר, הרצחת וגם ירשת?!

הוא חונה בחניה כפולה, מאלץ נהגים לעקוף אותך דרך הנתיב הנגדי, וכשיוצא מהחניה לא טורח לבדוק במראה אם בדיוק יש כזה נהג, ואז עוד מטיל עליו חלק מהאחריות?! למה? כי הוא קם בבוקר ויצא מהבית?

זה מקרה קלאסי של נהגים שנוסעים בכביש דו סטרי חד נתיבי, ושוכחים לוודא שהם לא נעקפים כשהם עובדים לנתיב הנגדי מסיבה כלשהי.

היה פה מקרה דומה לא מזמן של תאונה, נהג פנה שמאלה לתוך שביל בצד שמאל, הוא וידא שממול אין תנועה, אבל שכח לבדוק שלא עוקפים אותו עקב העובדה שהוא האט מאוד את התנוע הלקראת הפניה. במקרה הזה אולי עוד ניתן להטיל אשמה מסויימת על הרכב העוקף על חוסר סבלנות ואולי מהירות, אבל כאן? כאשר העקיפה נדרשה בלית ברירה עקב עבירה קודמת של הנהג הפוגע עצמו?!

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 2
  • תוכן חדש...