Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, לירון .ה. כתב:

ומאיפה הוא? מה הלוחית אומרת?

מאיזה מדינה? 

אני יצלם לוחית כשאני יצא

עריכה אני רואה שרואים את הלוחית אבל אני אין לי מושג

עריכה אחרונה על ידי דובצע
פורסם

למה לא?

היה לי חבר גרמני שטייל בכל אירופה עם הפטרול שלו, ואז בתורכיה שם אותו על אוניה והביא אותו לישראל, ופה היה איתו שנתיים עד שהמשיך לטייל.

• מעניין 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

כנראה. 

זה לא כזה נדיר שרוכבי אופנועים עושים מסע  חוצה כמה מדינות או כמה יבשות. 

פורסם

אני ראיתי בשנה שעברה בכביש 4  אופנוע Ural עם סירה עם לוחית גרמנית.

הרוכב עם האופנוע, אישתו בסירה, מלא ציוד קשור לאופנוע, נוסעים צפונה במהירות 80 קמ"ש. 

פורסם

ובהתאמה, בצד השני - לפני מספר שנים ראיתי באוסטריה להקה שלמה של אופנועים נושאי לוחיות זיהוי ישראליות. נראה כקבוצה שיצאה במאורגן.

• מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 9.4.2023 בשעה 16:47, לירון .ה. כתב:

למה לא?

היה לי חבר גרמני שטייל בכל אירופה עם הפטרול שלו, ואז בתורכיה שם אותו על אוניה והביא אותו לישראל, ופה היה איתו שנתיים עד שהמשיך לטייל.

שנתיים? הוא דיפלומט?

עד כמה שאני יודע, ניתן לנהוג בארץ רכב עם לוחית רישוי זרה עד 6 חודשים או עד שפגה אשרת התייר (שהיא ככלל 90 יום), מה שקורה קודם; כדי להבטיח את זה ולמנוע שזה לא ישמש כיסוי לייבוא קבוע, בכניסה ארצה המכס גובה כפיקדון את המיסים שהיו חלים על הרכב לו זה היה ייבוא, וזה ניגבה אחרי 6 החודשים.

פורסם

הוא היה מתנדב בקיבוץ, זה היה פעם שלישית שלו בארץ בתור מתנדב, אפילו הלך לאולפן ולמד עבגית ממש טוב.

הייתה לו גם חברה ישראלית בסוף, אז בתור מתנדב בקיבוץ מותר לך לשהות בארץ חצי שנה או יותר, ואם יש לך חבר או חברה מקומית גם כמה שנים.

ועוד משהוא הפטרול שהיה לו, זה היה מהצבא היפני, שיבאו לגרמניה.

• רעיון טוב! 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

• תוכן חדש...