Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר באופל אינסיגניה 2011,

שמתי את הרכב במוסך לצורך טיפול במזגן והמזגן טופל אבל הוא החזיר לי את הרכב שה2 שלטים לא נועלים או פותחים את הרכב.

במוסך טוענים שאין קשר בין המזגן לבין הנעילה מרכזית למרות שהוא אמר לי שהוא פירק את כל הפנים פרונט של הרכב שהוא תיקן את המזגן.

מישהו יודע איפה אמור להיות המוח של הנעילה מרכזית ברכב? או לחילופין מישהו בצפון הארץ שיכול לבדוק לי את זה?

פורסם (נערך)
לפני כשעה, razsrev כתב:

במוסך טוענים שאין קשר בין המזגן לבין הנעילה מרכזית

כנראה יש קשר.

הם צריכים לקחת אחריות על התיקון.

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
פורסם
לפני 9 שעות, IsraCar כתב:

כנראה יש קשר.

הם צריכים לקחת אחריות על התיקון.

זהו שבעל המוסך לא מוכן לקחת אחריות וזה קצת מסובך עכשיו להיכנס איתו ראש בראש ובשביל שלום בית אני מעדיף לטפל בעניין הנעילה מרכזית בעצמי

פורסם
לפני 4 שעות, IsraCar כתב:

פירוק דשבורד סיפור יקר. ועדין.

לא בדיוק משהו למכונאי בייתי בתחילת דרכו.

כמה השארת במוסך על תיקון המזגן?

1500 עלה התיקון

פורסם
בתאריך 27.3.2023 בשעה 08:28, רפי לין כתב:

ראשית לבדוק אם נתיך (פיוז) של מע' נעילת הדלתות תקין.

בברכה  -  רפי לין

הפיוז תקין..

• פיתרון
פורסם

מעדכן שהבעיה נפתרה.

מצאתי מישהו שמתמחה ברכבי אופל שמצא בשניה את האנטנה של הנעילה מרכזית ברכב ומסתבר שהיא הייתה מנותקת.

אם מישהו מעוניין לדעת אז היא נמצא  מאחורי הלוח שעונים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 18 שעות, ד ו ד כתב:

האם התיקון חייב פירוק או שקיימת גישה לאנטנה והמחבר שלה. מענין לקרוא פרטים על מהלך האיתור והתיקון של התקלה

הוא הוציא את הלוח שעונים עם 4 ברגים ראה שהחיבור מהיר לאנטנה היה מנותק אז הוא חיבר והשלט עבד, אפילו לא התחבר למחשב של הרכב.

פורסם

מושר השכל: בחיים אין voodoo או קסם, לכל דבר יש סיבה. במידה ושילמת על התיקון (אני מאמין שכן), הייתי מתעד הכל כמו שצריך

ודורש מבעל המוסך של המזגן שיחזיר לך אותו, ולא חוזר אליו יותר לאף עבודה בחיים.

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, IsraCar כתב:

חשבת ליידע (טלפונית?) את המזגניסט שגרם לכל הסיפור הזה?

שידע לפעם הבאה.

לפני שעה, Fraysa כתב:

מושר השכל: בחיים אין voodoo או קסם, לכל דבר יש סיבה. במידה ושילמת על התיקון (אני מאמין שכן), הייתי מתעד הכל כמו שצריך

ודורש מבעל המוסך של המזגן שיחזיר לך אותו, ולא חוזר אליו יותר לאף עבודה בחיים.

לקח לי על התיקון 300 שקל מישהו מדיר אל אסד 

המוסך שתיקנתי אצלו את המזגן זה מוסך מהמשפחה מהצד של אישתי ובשביל שלום בית לקחתי צעד אחורה כי גם חמתי התעצבנה עליו אפילו יותר ממני חחח.. מה שבטוח אני לא ימליץ עליו 

עריכה אחרונה על ידי razsrev
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...