Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לצמיגים 205.50.17?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-C3 הגיעה עם גודייר אפיגריפ, שחייב להגיד שהם מדהימים מבחינת אחיזה הדוקה בכל תוואי ומזג אוויר, כולל כשהיה צריך לנסוע בשבילים ככה ככה, ו-5 שנים אחרי הבוחן עדיין אומר לי "סע".  אבל הגיע הזמן להחליף. יש סיבה לשים משהו אחר? אולי טויו? הנקוק?

הגודייר עולים בסביבה שלי 636 ליחידה. אני לא מחפש זול יותר בהכרח (הטויו עולים 500 וקצת) אלא יותר VFM ואותן תכונות: אחיזה+שרידות. 

בנוסף, ברישיון נדרש 86V. היצרן התנדב לשים 93W. יש סיבה להמשיך, או שזה חסר משמעות?

תודה!

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

שלום

צמיג מוצלח ביותר, חפש את הדגם החדש אפישנטגריפ פרפורמנס 2.

93w זה קוד מהירות , לך המקורי זה 86, מותר לשים מספר יותר גבוה מהמקורי, אסור לשים יותר נמוך.

המתחרה הישיר של גודייר זה המישלין פרימסי 4 פלוס.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...