Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני בתהליכים לרכישת רכב טויוטה סאן פלוס 2011, 180 אלף ק"מ.

הבעלים הנוכחים הוא יד שניה ולדבריו הרכב נקנה מליסינג 0 ק"מ.

ברשיון הרכב רשום שהבעלות המקורית היא "השכר/החכרה" ולפי הפער בין תאריך הרישום המקורי לבין תאריך הבעלות הנוכחית עולה שהרכב היה אצל חברת הליסינג קצת פחות מ-4 חודשים.

איך אני יכול לדעת בוודאות שהרכב נקנה מחברת הליסינג עם 0 ק"מ ולא נעשה בו שימוש להשכרה/ליסינג?

בנוסף לדברי המוכר הרכב טופל אך ורק במוסכי היבואן. בשנת 2013 ארעה תאונה שכתוצאה ממנה הייתה ירידת ערך של 1.2 אחוז.

ע"פ מחירון לוי יצחק בשקלול כל הגורמים (קילומטראז, ליסינג 0 ק"מ, ירידת ערך) המחירון הוא כ32K.

האם זה נשמע לכם פחות או יותר המחיר המקובל כרגע בשוק?

(ברור לי שהמחיר הוא כל מה שהמוכר והקונה מסכימים עליו, אני שואל אם זה בד"כ המחיר שרכב בתנאים האלה נמכר כיום)

פורסם

מדוע כל כך חשוב לך לוודא את עברו של הרכב בעיקר ששינוי הבעלות היה לאחר כמה חודשים. תתיחס לרכב

בהתאם לגילו- 12 שנה, בדוק ענינית מצב עדכני וקבל החלטה.

פורסם

תאריכי הבעלות מסתדרים עם דברי המוכר לגבי ליסינג 0 קילומטרים.

הייתי מפסיק לחקור את הנושא ומתמקד במצב הרכב בפועל .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על המענה המהיר!

השאלה כוונה בעיקר למצב שבו אדרש לעניין כשארצה למכור את הרכב בעתיד, אבל אני לגמרי מסכים שהנתונים מצביעים על כך שהרכב נמכר כ-0 ק"מ.

מה דעתכם לגבי עניין המחיר?

פורסם

אתה באמת מתעסק בנושא הכי שולי,

כמה כבר תמכור את הרכב עוד שנתיים שלוש, או אולי יותר,

בשנתון כזה לרוב יעניין את המוכר רק מצב הרכב, ופחות כמה היה בליסינג, מסכים שאם היה השכרה אני לפחות הייתי מדלג, 

אך ליסינג ולתקופה קצרה זה ממש שולי אחרי כל כך הרבה שנים.

• אהבתי 1
פורסם

לשלם 32 אלף עם קורולה 2011 עם 180 אלף? 

נשמע לי מחיר מופרך 

ובלי קשר כמו שאמרו לפני, התעסקות ברכב במחיר כזה אם הרכב היה או לא היה בליסינג, זה מיותר להחריד. יש דברים הרבה יותר חשובים להתמקד בהם קודם. 

פורסם

ככל שהרכב מבוגר יותר, הירידה בגלל ליסינג 0 מכיון שהיא באחוזים משווי הרכב, פחות משמעותית.

אבל, לדעתי כן לבקש הוכחה של מסמך לליסינג 0.

כאשר קונים רכב כנ"ל מקבלים מסמך שבו רשום מספר קילומטרים, אמור להיות קילומטרים בודדים.

פעמים קניתי רכב כנ"ל כחדש, פעם אחת היה רשום 0 ק"מ פעם שנייה 7 ק"מ.

אם המוכר לא מוסגל לספק מסמך כנ"ל, ואתה מעוניין ברכב, תוריד לפי מכירון של השכרה ולא של ליסינג 0

פורסם (נערך)

תוספת... בשני הרכבים שקניתי כליסינג 0, היה רשום מקוריות "חברה". והרכבים נקנו כל אחד מחברת ליסינג אחרת.

הרכבים נקנו לפני כשש שנים, יכול להיות שלפני תריסר שנים היו רושמים מקוריות אחרת.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם
לפני 4 שעות, Ron Poh כתב:

תוספת... בשני הרכבים שקניתי כליסינג 0, היה רשום מקוריות "חברה". והרכבים נקנו כל אחד מחברת ליסינג אחרת.

הרכבים נקנו לפני כשש שנים, יכול להיות שלפני תריסר שנים היו רושמים מקוריות אחרת.

עד היום יש רכבים שרושמים ככה, ויש שרושמים ככה.

תלוי בחברת הליסינג.

במשפחתינו הייתה פיאט טיפו שנקנתה ב 0 קילומטר, והרישום המקורי נשאר נקי (נמכרה לחבר פורום עם גילוי נאות שהרכב נקנה ב0 ק"מ)

היה גם ניסאן קשקאי 2021 שנקנתה מחברת ליסינג אחרת והיה ברישום מופיע השכרה/החכר

פורסם

פות"ש - כמה זמן הרכב נמצא בידי הבעלים הנוכחי?

איזה מידע יש לך על הטיפול שקיבל.

והכי חשוב - מה מצבו כיום?

מה שצריך להטריד אותך ברכב בן 12 הוא מצבו, לא מי היה הבעלים הראשון. אם הרכב במצב טוב וקיבל יחס טוב במהלך חייו קנה אותו. אם לא - עזוב אותו. גם אם תפסיד בעוד כמה שנים 2000 ש"ח בגלל משחקי ה-0 ק"מ מדובר בסכום קטן יחסית לעלויות אחזקת הרכב.

@davemustaine87 - אחרי מה שקיבלו הבנים שלי תמורות הסוזוקים שלהם המחירון שצויין לא נראה מופרך. בכל זאת משלמים תמורת האליפסות על חזית הרכב. אנימדבר על SX4 2010 שירדה מהכביש לפני שנה עם 185,000 ק"מ והביטוח שילם קרוב ל-30 אש"ח, ועל סויפט 2013 בגימור הבסיסי עם 140 אק"מ שנמכרה לאחרונה בקרוב ל-35 אשח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עדכון: לקחתי את הרכב למכון בדיקה והתקבלו הרג'קטים הבאים:

1. רטיבות שמן מנוע - יש לנקות ולבדוק. הזעת שמן בחלק האחורי- צד ימין של המנוע (לדברי המכון - אופייני לרכבי טויוטה ישנים יחסית). כרגע אין נזילה ולא מטפטף.
  2. חלודה על המותחנים אז קצת מרעישים - בעיקר כשמדליקים מזגן. לא תקלה - נובע מבלאי.
  3. גומיות אבק לבולמים קרועות
  4. כיפופים במגנים פנימיים אחוריים - צד ימין וצד שמאל (כיפוף קל).
  5. גריל קדמי עליון שבור - ותחתון לא יושב במקום.

אשמח לשמוע חוות דעת - איזה דברים משמעותיים ויהיה כדאי לתקן אם ארצה לרכוש את הרכב (מניח שאצטרך לפחות להחליף את גומיות האבק) וכמה "בגדול" תהיה העלות?

• תוכן חדש...