Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיי שהבורות היא אושר.

פעם לפני שהיה וואטסאפ של פרוייקט וקבוצות רכישה, נכנסתי לאינטרנט, הזמנתי את המקלחון הכי זול שמצאתי וזהו.

היום. מקלחון 6 ממ זה סכנת נפשות והם נשברים כל יום וכל המקלחונים האלו שמגיעים מוכנים ועולים רק 800-1000 שקל הם פשוט גרועים. 

גם הזכוכית מסוכנת. גם הפרזול גרוע. 

רק מקלחון 8 ממ רצוי מ-xxxx המלך התותח!! איזה שירות! איזה יחס!!! 99% הנחה לחברי הקבוצה. במקום 58000 שקל למקלחון אז הוא יעשה לכם ב-3 אלף.

מפה לשם. רציתי בתמימותי לקנות מקלחון פינתי כזה - שיש לו 2 דלתות שנעות על ציר.

ה״מבינים״ הסבירו שזה גרוע. שזה צובר עובש. וכו וכו.

הכצעקתה?

האם גם אתם נפגעי 6 ממ ?

• מצחיק 2
פורסם

לא יודע. לי יש שני מקלחוני כנף 6 מ"מ שעומדים בגבורה כבר 10 שנים, כולל מקרה או שניים של דלתות שנפלו בגלל צירים שנשברו - קיבלו כמה גימלים, תוקנו ושבו לשרות. 

הבעיה שלי עם מקלחוני הזזה היא אחרת - מתוך ניסיון בבתי מלון מדי פעם - בחלקם המעבר צר והכרס לא עוברת. אז אם אתה שחיף אים בעיה, אבל אם הבטן צומחת או שש אישה בהריון (או פוטנציאל לכזה) איני ממליץ.

ורמובן - הכה את המומחה @איציק נ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 29 דקות, Nakamichi כתב:

חיי שהבורות היא אושר.

פעם לפני שהיה וואטסאפ של פרוייקט וקבוצות רכישה, נכנסתי לאינטרנט, הזמנתי את המקלחון הכי זול שמצאתי וזהו.

אין לך מושג כמה אני מבין אותך. להיות מעודכן כל יום בקבוצות הוואטסאפ של הפרוייקט זו עבודה למשרה מלאה.

חזיר דיזל

פורסם

רכשתי מקלחון כזה של פרופילון לפני כשנה וחצי בערך

ביצעתי התקנה לבד

השתמשתי בסיליקון עמיד לעובש, לצערי גם הוא לא הצליח להחזיק אצלי וכבר יש בכל מיני נקודות ניצני עובש.

העובש רק בסיליקון, לא נתקלתי במשהו חריג במקלחון עצמו

המקלחון עצמו סביר בהחלט, עושה את העבודה במחיר סביר בהחלט (למיטב זכרוני היה כ 1000-1200 שח דרך הום סנטר)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המקלחון אצלנו הותקן לפני איזה עשור גם כן. לא הייתה איתו שום בעיה. עובש בסיליקון בין הצירים לקיר - התחיל רק ממש בזמן האחרון.

מה שכן מועד לפורענות, זה הגומיות: יש זוג גומיות מגנטיות בין הדלתות (מה שמהדק ביניהן), ועוד פס גומי בתחתית כל דלת. הם כן מתלכלכים ואם לא מקפידים לפרק ולנקות כמו שצריך - הם יהיו דוחים תוך כמה שנים (לא רק מעובש, אלא גם מהפרשות עור שומניות). אבל מן הסתם, זה די בקטנה - החלפתי את כל הגומיות המדוברות בפחות מ-200 שקל לפני איזה שנה-שנתיים, כשלא הצלחתי לנקות אותם כראוי ומאסתי בהן.

פורסם

המקלחונים שהזכרתי הם פינתיים. אין בעיית עובש כלל וכלל. הגומיה המגנטית שבין הכנפיים לא בעייתית, אם היא טיפה זזה לוחצים אותה והיא חוזרת למקום ואוטמת. הגומיות שבתחתית הדלתות אכן צוברות לכלוך, אבל חלק החילוף עולה פרוטות בכל טמבוריה וההחלפה לוקחת כמה דקות. כנ"ל גם באמבטיון.

יש לי מקלחון נוסף שיוצר במוחד על ידי איש האלומיניום (מיקום מוזר בעלית הגג, תחת קוקיה נמוכה), כולל כנף קבועה וכנף על ציר, עם מסגרת. שום בעיות עד היום.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 17 דקות, sperial כתב:

הגומיה המגנטית שבין הכנפיים לא בעייתית, אם היא טיפה זזה לוחצים אותה והיא חוזרת למקום ואוטמת

זה מתייחס למה שאני כתבתי? כי אם כן, לא כתבתי בשום מקום שהן זזות.

כוונתי הייתה שמצטבר לכלוך בתחתית הגומיה המגנטית (בעיקר). אצלנו היא בנויה כצינורית שבתוכה נמצא המגנט, ובתוך הצינורית הזו מצטבר לכלוך בתחתית. אם לא מקפידים על הניקיון, הלכלוך מצטבר עד לנקודה שהרבה יותר קשה להוציא אותו מתוך הצינורית. אם אתה לא מבין על מה אני מדבר, זה או כי יש לך גומיה שבנויה אחרת או כי לא אתה זה שמנקה את זה. דרך אגב, בגומיות המגנטיות הקודמות שהיו לנו (לדעתי המקוריות שהותקנו עם המקלחון כשעשו את השיפוץ במקור והחזיקו איזה 7-8 שנים עד שהגענו), הלכלוך גם היה מצטבר בין הזכוכית לגומיה המגנטית, כי היא כבר הייתה עייפה ומים היו נכנסים בנקודות מסוימות.

פות"ש, כתבתי את כל הדבר הזה על הגומיות רק כדי לחדד שגם אצלנו, אמנם יש הצטברות של לכלוך - אבל יחסית קל לפתור את זה. אז לא הייתי דואג מזה.

פורסם

התיחסתי לבעיה שאני מוצא בגומיות המגנטיות - שלפעמים הן יוצאות מהמקום, הופכות גליות ולא אוטמות כנדרש כשהדלתות סגורות. אצלי לכלוך מצטבר רק בגומיות שבתחתית הדלת.

פורסם

תודה לכולם. 

כאמור, מכיר מקלחונים. מכיר את הנקודות המדוברות.

אני שואל ספציפית לגבי האיזור המוקף בעיגול שקיים לדעתי רק בפינתיים:

image.thumb.png.8f80f871c6d0f54fa9ec579d7a38a444.png

פורסם

אני לא מכיר מקלחון שאין לו עובש אחרי X שנים, מה שישפיע על ה X זה שמות השימושים, אוורור וניקיון במהלך התקופה.

מן הסתם בפינה זה עלול להגיע קצת יותר מהר, אבל אם השיפועים שלך בסדר לא הייתי מתייחס לזה.

פורסם

מה שמאוד יכול לעזור בעניין היובש זה מכשיר קיטור. פעם בכמה חודשים עוברים על הכל ואין שום עובש 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

זה לא קיים

כל המקלחונים "המוכנים" הם עם מסגרות/פרזול כלשהוא

אם אתה רוצה בלי, אתה צריך שייצרו לך עם זכוכית בלבד, וזה כבר בטווח מחירים אחר (3000 ומעלה)

פורסם
בתאריך 5.3.2023 בשעה 14:12, phpclub כתב:

אם אתה רוצה בלי, אתה צריך שייצרו לך עם זכוכית בלבד, וזה כבר בטווח מחירים אחר (3000 ומעלה)

בתאריך 3.3.2023 בשעה 21:25, Nakamichi כתב:

רק מקלחון 8 ממ רצוי מ-xxxx המלך התותח!! איזה שירות! איזה יחס!!! 99% הנחה לחברי הקבוצה. במקום 58000 שקל למקלחון אז הוא יעשה לכם ב-3 אלף.

:lol:

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...