Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד עכשיו עשינו את הטיפול השנתי במוסך של הונדה. נוח ואמין אך יקר.

הרכב עשה 40 אלף ק"מ. למרות זאת, אחרי 5 שנים הטיפול הנדרש לפי הספר הוא טיפול 75,000.

הטיפול כולל החלפת שמן מנוע ומסנן שמן, והחלפת מסנן דלק. המוסך של הונדה מבקש 1900 ש"ח.

אני מעוניין בחלפים מקוריים כדי לשמור על האמינות המצויינת של הרכב הזה שכנראה ישרת אותנו עוד כמה שנים טובות.

האם יש דרך נוחה ואמינה לעשות טיפולים במוסך שהוא לא של הונדה?

תודה מראש!

פורסם (נערך)

איו מצב שטיפול שכולל את שלושת הסעיפים שציינת מגיע ל 1900 ש"ח.

כנראה שטיפול 5 שנים / 75 אלף כולל עוד כמה סעיפים.

האם בטיפולים שלך בעבר, בהחלפת שמן + פילטרים, הגעת לסכומים שכאלה?

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
פורסם

הצעת המחיר היא עבור:

תפס למסנן דלק, מסנן דלק, מסנן שמן מנוע, טבעת אטימה לפקק שמן מנוע, שמן מנוע.

סה"כ 1850 ש"ח. 

אם כי עבור המחיר הזה המוסך יקח את הרכב למכון רישוי ויעביר טסט.

פורסם
לפני כשעה, dror101 כתב:

הצעת המחיר היא עבור:

תפס למסנן דלק, מסנן דלק, מסנן שמן מנוע, טבעת אטימה לפקק שמן מנוע, שמן מנוע.

סה"כ 1850 ש"ח. 

אם כי עבור המחיר הזה המוסך יקח את הרכב למכון רישוי ויעביר טסט.

כל מה שעושים בשבילך = יותר כסף. תקנה עוף שלם ותפרק בעצמך, יעלה הרבה יותר זול מאשר עוף מפורק.

אני לא חושב שלקחת רכב לטסט זה סיפור גדול, וזה אחלה ניסיון לחיים - אתה יכול לעשות את זה בעצמך וחבל שהמוסך

יקח לך עמלות נוספות על כך. לפי מה שציינת, מחיר הטיפול עצום, אפילו אם מחיר הטסט והעברת הרכב כלול בו.

טיפול עושים לפי ק"מ או זמן, הבא קודם. גם אם הרכב עבר פחות ק"מ, עדיין עברו 5 שנים - אין קשר.

טיפול במוסך מורשה לא מבטיח איכות. להפך, הם מנסים "לתקתק" כמה שיותר דברים פשוטים כמו טיפולים שוטפיים וזה רק מה שמעניין,

כי זה כסף קל. אני לא מומחה להונדה, אבל בטוח שיש כאן חברים עם המלצות למוסכים מומחים להונדה.

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)

יקר.

במוסך "רגיל" (לא של יבואן) תשלם מחצית מזה כולל חלפים.

קח לטסט לבד. סביר להניח שהמוסך יגבה ממך שעה עד שעתיים על זה (כ350 ש'ח לשעה - הערכה).

עבור מוסך - בקש המלצה כאן בפורום (ציין רק איזור מגורים) 

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה רבה על העצות!

אם יש המלצה למוסך אמין באיזור כ"ס - הוד השרון - רעננה - פ"ת אז אשמח.

לפי האתר של הונדה, מחיר החלפים כולל מע"מ יוצא 1360 ש"ח. כלומר לוקחים 500 ש"ח על עבודה.

האם כדאי לקנות חלפים במקום אחר? איפה אפשר לקנות חלפים מקוריים חוץ מאצל היבואן?

עד עכשיו העברתי טסט לבד, אין לי בעיה עם זה. חשבתי שאם הציעו את זה במוסך אז למה לא.

פורסם

מוסך בדרך כלל עושה רווח על העבודה, לא על החלפים. למרות שהחוק היבש מאפשר לך להביא חלפים בעצמך למוסך, הכמה שקלים האלה שתחסוך

לא שווים את ה"פרצוף" שתקבל לדעתי.

2016 BMW M235i.

פורסם

הגיוני, תודה! מה גם שאם המוסך הוגן אז מגיע לו להרוויח משהו גם על הזמנת החלקים.

השאלה היא איך אני יודע שהחלקים שהוא מרכיב מקוריים?

ושוב, המלצה למוסך אמין באיזור הוד השרון/כ"ס/פ"ת/רעננה תתקבל בברכה

פורסם
לפני 7 שעות, dror101 כתב:

עד עכשיו עשינו את הטיפול השנתי במוסך של הונדה. נוח ואמין אך יקר.

הדעה שלי שונה מרוב החברים - אני מטפל, גם ברכבים ישנים יחסית, במוסך מורשה שאני סומך עליו ועם חלפים מקוריים. זה עולה יותר, אבל לפחות לתחושתי זה שומר לי את האוטו במצב טוב. כשהיתה לי הונדה טיפלתי ברקורד בכפ"ס שהיו ממש אחלה. כמובן שבכל מוסך, מורשה יבואן או לא מורשה יבואן, צריך להתמקח על המחיר, 10% הנחה זה שגרתי. כמובן שיש גם לא מורשי יבואן טובים ויש מורשי יבואן גרועים, ונכון שלא צריך להיות גאון גדול בשביל להחליף שמן, אבל בעיני - בגדול - מי שרואה מידי יום 5 רכבים כמו שלך, יעשה עבודה טובה יותר ממי שרואה אחד כזה בשבוע.

לדעתי כשמבססים יחסי עבודה עם מורשה יבואן טוב, ומקבלים הנחות סבירות, ההפרש לעומת לא מורשה (כשאתה מטפל בחלקים מקוריים בשניהם כמובן) לא יהיה גדול מאוד. בעיני, גם בתור חובב רכב, כשמדובר ברכב היומיומי שלי, אני לא רוצה להתחיל להתעסק עם לרוץ לקנות חלפים בעצמי, או לחפש חלפים באיביי, אני רוצה לשים את האוטו במוסך, לדעת שהם מטפלים בחלפים מקוריים ולפי הספר, ולחזור לקחת אותו בסוף הטיפול.

דעה לא פופולארית, אני יודע, אבל אני נלחם על זכותי להחזיק בה :-)

• רעיון טוב! 2
פורסם

ערב טוב,

מאחר והמחיר נראה לך גבוה משום מה, אנסה להסביר ממה הוא מורכב.

על מנת להחליף פילטר דלק בהונדה ג'אז,

יש צורך בלפרק את הקונסולה בין המושבים, כדי להגיע לפתח של משאבת הדלק,

עבודה לא בדיוק פשוטה, חלק מהמוסכים מתנער מההחלפה בטענה שזה לא חייב.

הקיט החלפה שמגיע עם פילטר, בית פילטר , אטם, וחיווט יקר יותר.

לשיקולך להחליט איפה לעשות טיפול.

פורסם
לפני 3 שעות, Fazer כתב:

הדעה שלי שונה מרוב החברים - אני מטפל, גם ברכבים ישנים יחסית, במוסך מורשה שאני סומך עליו ועם חלפים מקוריים. זה עולה יותר, אבל לפחות לתחושתי זה שומר לי את האוטו במצב טוב. כשהיתה לי הונדה טיפלתי ברקורד בכפ"ס שהיו ממש אחלה. כמובן שבכל מוסך, מורשה יבואן או לא מורשה יבואן, צריך להתמקח על המחיר, 10% הנחה זה שגרתי. כמובן שיש גם לא מורשי יבואן טובים ויש מורשי יבואן גרועים, ונכון שלא צריך להיות גאון גדול בשביל להחליף שמן, אבל בעיני - בגדול - מי שרואה מידי יום 5 רכבים כמו שלך, יעשה עבודה טובה יותר ממי שרואה אחד כזה בשבוע.

לדעתי כשמבססים יחסי עבודה עם מורשה יבואן טוב, ומקבלים הנחות סבירות, ההפרש לעומת לא מורשה (כשאתה מטפל בחלקים מקוריים בשניהם כמובן) לא יהיה גדול מאוד. בעיני, גם בתור חובב רכב, כשמדובר ברכב היומיומי שלי, אני לא רוצה להתחיל להתעסק עם לרוץ לקנות חלפים בעצמי, או לחפש חלפים באיביי, אני רוצה לשים את האוטו במוסך, לדעת שהם מטפלים בחלפים מקוריים ולפי הספר, ולחזור לקחת אותו בסוף הטיפול.

דעה לא פופולארית, אני יודע, אבל אני נלחם על זכותי להחזיק בה :-)

אני מסכים עם מנעד הדעות שהוצגו כאן :

ניסאן נוט 2013 -

עזבתי את מורשה היבואן כי לתחושתי סתם שחט במחיר וכיום מטפל ב"מוסך עוז" אור יהודה . גם הבן מטפל אצלו בניסאן מיקרה

שמן גיר החלפתי אצל יניב בסגולה.

סוזוקי קרוסאובר 2016 -

בגלל סיפורי הגיר ואחריות היבואן החלטתי לטפל במורשה "שרות לי" כפר סבא .

בינתיים הייתי פעם אחת וסה"כ נראים בסדר.

גם לי לא מתאים לחפש חלקים ברשת או לקנות בעצמי ולהביא למוסך . מגיע לו להרוויח גם על החלקים ושיהיה לו לבריאות. 

כל עוד הרכבים מטופלים ויש לי שקט בגזרה , אני מרוצה

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...