Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי תאורטית, אבל באופן עקרוני, אם לרכב יש בעית התנהגות, נניח פאסאט או משהו כזה, והרכב נכנס מוקדם לתת-היגוי, האם ניתן לשפר את האחיזה בגלגלים הקדמיים בלי לשפר את האחוריים, כך החלק הקדמי של הרכב יקח סיבובים טוב יותר, בעוד שהאחורי לא ואז התחת ייצא קצת?

מישהו אולי ניסה את זה?

האם זה יצליח יותר מדי ויהיה מסוכן עד איבוד שליטה ?(כביש רטוב למשל)

האם צמיגים אחוריים מקטגוריית "HIGH PERFORMANCE" וקדמיים "MAX PERFORMANCE" זה הבדל מספיק גדול באחיזה? (הפרש של שתי קטגוריות)

חוצמזה, זה כמובן זול יותר מלהחליף את כל ארבעת הצמיגים, והחלפת ארבעת הצמיגים הרי לא תשנה את ההתנהגות הבסיסית של הרכב.

בנתיים אני אנסה פשוט להוריד לחץ אוויר מאחורה ולראות אם הרכב זורק...

מה אתם אומרים?

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואתה עוד קורא לעצמך נהג רגוע?

בשביל מה כל הנסיונות הללו???

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

למה לך להתחיל לעשות ניסויים טיפשיים שיסכנו את החיים שלך ושל כולנו?

עזוב אותך מלזרוק תחת יש לך אוטו יפה וחבל עליו, במקום זה לך תשלם לקורס נהיגה מתקדמת ויהיה לך מקום בטוח לזרוק תחת.

תחשוב שבאחת ה"זריקות" שלך בדיוק ילדה תתחיל לחצות את הכביש ויהיה מאוחר מידי בשבילך להשתלט על האוטו ולהציל אותה?

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

למה לך לנסות את השטויות האלה?

סע לך בכיף על צמיגים נורמליים ואל תחפש תת היגוי.

כל העניין עם הצמיגים מיותר לחלוטין.

פורסם

אתה חופר בכיוון הלא נכון ובדרך לעשות שטות.

מיתלים לא מכוונים בצורה הזו וזה בטח שלא יהפוך אותך לנהג טוב יותר אלא רק לאחד שעושה שטויות ובסוף יימצא את עצמו במצב רע כשהוא פוגש מדרכה / עמוד / עץ / אוטו אחר / פוגע בחיים של מישהו אחר (הקף בעיגול את התשובה הנכונה).

מה שכן, יש הרבה שיטות לכוון מיתלים שרובן הגדול מאוד מופיע במאמר בקישור הבא -

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=52485

עוד מאמר רלבנטי - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=60884

כל זה לא יהפוך אותך לנהג יותר טוב!

גם אם תקנה פרארי אתה לא תהפוך לנהג יותר טוב.

כדי לנהוג טוב צריך ללמוד לנהוג.

אל תעשה שטויות, תלמד לנהוג.

לך תעשה כמה קורסים של נהיגה מתקדמת, זה השיפור היחיד שאתה יכול לקחת איתך לכל רכב שתנהג בו, ההשקעה הכי טובה שיש - השקעה בעצמך.

מוטי.

פורסם
אתה חופר בכיוון הלא נכון ובדרך לעשות שטות.

מיתלים לא מכוונים בצורה הזו וזה בטח שלא יהפוך אותך לנהג טוב יותר אלא רק לאחד שעושה שטויות ובסוף יימצא את עצמו במצב רע כשהוא פוגש מדרכה / עמוד / עץ / אוטו אחר / פוגע בחיים של מישהו אחר (הקף בעיגול את התשובה הנכונה).

מה שכן, יש הרבה שיטות לכוון מיתלים שרובן הגדול מאוד מופיע במאמר בקישור הבא -

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=52485

עוד מאמר רלבנטי - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=60884

כל זה לא יהפוך אותך לנהג יותר טוב!

גם אם תקנה פרארי אתה לא תהפוך לנהג יותר טוב.

כדי לנהוג טוב צריך ללמוד לנהוג.

אל תעשה שטויות, תלמד לנהוג.

לך תעשה כמה קורסים של נהיגה מתקדמת, זה השיפור היחיד שאתה יכול לקחת איתך לכל רכב שתנהג בו, ההשקעה הכי טובה שיש - השקעה בעצמך.

מוטי.

יכולת פשוט לכתוב את החתימה שלך:wink::-P:king::inlove::ladysman:

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם
יכולת פשוט לכתוב את החתימה שלך:wink::-P:king::inlove::ladysman:
המדיניות השתנתה - אפשר לפנות אליי לגביי חלקים מארה"ב.

מה הקשר :wink:

אחחח, הורגים אותי שאנים האילו, שקונים איזה פיאט אונו (בלי להעליב את בעלי האונו הגאים)( או לוקחים את המזדה מההורים) וחושבים שאם הוא יוצר באיטליה הוא, סביר להניח דומה לפרארי... ואם הוא דומה לפרארי אז הם בוודאי נהגי מרוצים!!!

לא נורא, אחרי הפעם הראשונה שתתרסקו עם האוטו תבינו שזה לא נכון. נקווה שתוכלו גם לנסות בפעם השניה, הפעם יותר רגוע...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
השאלה שלי תאורטית, אבל באופן עקרוני, אם לרכב יש בעית התנהגות, נניח פאסאט או משהו כזה, והרכב נכנס מוקדם לתת-היגוי, האם ניתן לשפר את האחיזה בגלגלים הקדמיים בלי לשפר את האחוריים, כך החלק הקדמי של הרכב יקח סיבובים טוב יותר, בעוד שהאחורי לא ואז התחת ייצא קצת?

מישהו אולי ניסה את זה?

האם צמיגים אחוריים מקטגוריית "HIGH PERFORMANCE" וקדמיים "MAX PERFORMANCE" זה הבדל מספיק גדול באחיזה? (הפרש של שתי קטגוריות)

חוצמזה, זה כמובן זול יותר מלהחליף את כל ארבעת הצמיגים, והחלפת ארבעת הצמיגים הרי לא תשנה את ההתנהגות הבסיסית של הרכב.

מה אתם אומרים?

אפשר לדעת למה אתה רוצה בכלל שהאוטו יזרוק תחת???????????

בכל מקרה אם אתה באמת רוצה לעשות את הדבר הטיפשי הזה

אז זה להעלות לחץ אוויר מאחורה

ותגיד שלום למעקה או למדרכה כשאתה פוגש אותם בזמן שאתה עורך את הניסויים שלך בכביש ציבורי :wink:

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אישית אני מאוכז מהתגובות שנרשמו כאן מפני שהן לא לענין ורק מתסכלות את פותח התרד הזה

חוץ ממוטי אף אחד לא ענה בצורה אוביקטיבית וכולם פנו אל הבן אדם בצורה גסה בוטה ולא לענין.

עכשיו לשאלה:

תראה הרכב שיש לך בחתימה בנוי בצורה מדוייקת ע''י קבוצת מהנדסים שתיכננו כל פרט ברכב מהגדול ועד הקטן ביותר

על מנת שכל מהערכות יעבדו בצורה מושלמת מתואמת וחלקה ביותר עד כמה שניתן

וכאשר תיכנו את הרכב כנראה הגיעו למסקנה שכיול המתלים הכי נכון הוא לגרום לתת היגוי

מסיבות רבות, אתה מעונין לשנות את ההרמוניה שהרבה אנשים עמלו עליה ולהפוך אותה

זה אומר בעצם שאתה יוצר מצב מסוכן והדבר היחידי שיצא לך כאן הוא מתכון לאסון

לכן הייתי מציע לך כמו קודמי לגשת עם הרכב לקורס נהיגה אישית שיותאם לך במיוחד ע''פ הדרישות

שלך ללמוד מה שאתה רוצה ולהפוך לנהג טוב יותר מיומן יותר ושקול יותר

ותאמין לי שאחרי קורס כזה גם עם סט חדש של 4 צמיגים זהים אתה תדע לעשות כל מה שליבך חפץ

מבלי לגרום לאסון או לסכן חיי אדם ורכוש.

חוץ מזה הפיז'ו 407 הינו רכב מנהלים שהוא יותר כבד ומסורבל מרכבים שקטנים ממנו ולכן הוא לא מתאים

לזריקות תחת ולדברים אחרים שאני יכול לדמיין שליבך חפץ בהם לכן אני מציע לך לחסוך מהוריך הוצאות

מיותרות על בלאי מואץ ופשוט להוציא את הכסף הזה עם קורס שאני מבטיח לך שאתה תהנה בו יותר

מכל דבר אחר שתשקיע...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

תודה שיש גם איזה תגובה אחת או שתיים שמתייחסות לפיזיקה ולא רק לחינוך.

אל תדאגו אני באמת נוהג רגוע, וה 407 באמת הדוקה ומכוילת נהדר.

פעם ה405 היתה זורקת קצת, ה406 בקושי וה407 בכלל לא. ה206 זורקת בקלות מידי. (גם כשהייתי ילדון בדקתי את זה רק במהירויות סבירות, איפה שרואים את כל המשך הכביש, ויש לאן לעוף במקרה הרע)

רציתי קצת תשובות תאורטיות לגבי החלפת הצמיגים הקדמיים.

קראתי את המאמר המ-צ-ו-י-ן של מוטי על מתלים וצמיגים עוד כשהיה טרי, אבל גם לשחק עם קאמבר וקאסטר זה לא נראה לי בטיחותי, ולא יודע מי יהיה מוכן לעשות לי את זה (אפשר אולי פשוט לכוון שם איזה בורג בבית?)

יותר קל לקנות צמיג טוב.

למה להעלות לחץ אוויר מאחורה?

פורסם

הורדת לחץ האוויר מאחורה תגרום להגדלת שטח הפנים של הסוליה אשר פוגש בקרקע שכן הסוליה תהיה יותר "מידלדלת", דבר זה יגרום לאחיזה אמנם יותר טובה, אבל התנהגות זוועתית ורעש אכזרי, עקב החיכוך הגדול שנוצר, כמו כן בפניות אתה תוכל להרגיש שאתה "מטפס" על הסוליה(בצד ההפוך לכיוון הפניה).

לעניות דעתי כיול המתלים של ה-407 מכוייל לתת-היגוי עקב העובדה שמכונית זו מצויידת במערכת ESP.

מערכת ה-ESP מזהה את הזריקה, או תת ההיגוי, ונוקטת בבלימה לגלגלים אשר גורמים להחלקה/תת ההיגוי ובכך מחזירה את האחזיה לגלגלים ולרכב עצמו.

שלד

פורסם

כיול מתלים לתת היגוי לא קשור למערכת ESP. מערכת ESP מסוגלת להתמודד גם עם היגוי יתר. מכונית משפחתית ללא אופי ספורטיבי בד"כ תהיה מכוילת לתת היגוי בגלל שזה יותר בטוח לנהג.

תת היגוי הוא יותר פשוט להתמודדות, פחות קיצוני בצורה שלו ולכן גם יותר בטוח שהמכונית תהיה מכוילת כך. (כמובן שהוא גם מסוכן מאוד וצריך לדעת איך להתמודד איתו, וזאת רק ע"י לימוד נהיגה מקצועי).

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

redbaron, גילי, הוא התכוון ל:

"if you can't drive fast with 90 HP, 900 HP won't help you"

----------------------------------

מישהו אולי ניסה את זה?

מה אתם אומרים?

אם כבר אז צריך להוסיף אויר, להעלות את לחץ האויר שהצמיד יהיה יותר קשה, עגול ובסופו של דבר עם פחות אחיזה בצמיגים עם הלחץ אויר הגבוה יותר.

עצה שלי (וכבר הציעו לך אנשים "מעט" מנוסים) אל תעשה את זה.

אתה רוצה להנות ? לך לקורס נהיגה מתקדמת.

כמו שמוטי אמר:

"לך תעשה כמה קורסים של נהיגה מתקדמת, זה השיפור היחיד שאתה יכול לקחת איתך לכל רכב שתנהג בו, ההשקעה הכי טובה שיש - השקעה בעצמך."

אין מה להוסיף.

• תוכן חדש...