Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר אז צריך להוסיף אויר, להעלות את לחץ האויר שהצמיד יהיה יותר קשה, עגול ובסופו של דבר עם פחות אחיזה בצמיגים עם הלחץ אויר הגבוה יותר.

עצה שלי (וכבר הציעו לך אנשים "מעט" מנוסים) אל תעשה את זה.

עצה שלי - אל תכתוב דברים שאתה לא מבין בהם...:idea:

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם תעלה קצת לחץ אוויר מקדימה ותוריד מעט מאחור, האוטו "יזרוק" יותר! הוא לא יתנהג יותר טוב, אבל כן אתה תפחית את האחיזה מאחור, אני מדבר כמובן על שינויי של PSI בודדים!

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
אם תעלה קצת לחץ אוויר מקדימה ותוריד מעט מאחור, האוטו "יזרוק" יותר! הוא לא יתנהג יותר טוב, אבל כן אתה תפחית את האחיזה מאחור, אני מדבר כמובן על שינויי של PSI בודדים!

בברכה נדב

הפוך גוטה, הפוך...

מה שמזכיר לי את החבר שביצע זריקות עם לגאסי 2.0 ונשאר פעם אחת בלי מספיק כוח על מנת לתקן את היגוי היתר. מה עשה הדביל, כשראה שדוושת התאוצה לא מושכת אותו החוצה נתן פול הגה היגוי הפוך מהסיבוב, אז כתוצאה מכך מיד לאחר שנכנס הזנב בגדר הוא גם הכניס את הפרונט...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קארספורום, עד מתי?

אנחנו הופכים לקקטוס לאט לאט....

הת'רד הזה אווילי ודבילי מתחילתו. למה לעזאזל להחליף מציגים בכדי לפגום באחיזה?

מספיק עם העצות האידיוטיות, מספיק עם הת'רדים המטופשים שנפתחים מדיי יום, מספיק! הגיעו מים עד נפש!

המקום הזה הופך לאט לאט לגיהנום עלי פורומים, עם שאלות בסגנון "איפה אפשר להשיג קיט נוס למכסחות דשא?", "אם אני אסע על שלולית שמן האוטו יזרוק יותר?", "האם אפשר להרכיב טורבו של גארט על השרקנים שלי?", "כמה כוח סוס מוסיפים קאליפרים צבועים?"

בחיאת רבאק תפסיקו לפתוח נושא חדש על כל נושא הזוי! תחשבו קצת על הרמה של הפורום ועל תגובות שאנשים יגיבו, ויפה שעה אחת קודם(קודם ללחיצת ה-פרסם נושא)

ובנימה חסרת אונים זו:

בברכת נסיעה בטוחה

שלד

פורסם
השאלה שלי תאורטית, אבל באופן עקרוני...
אין לנו בעיה עם שאלות תיאורטיות

בנתיים אני אנסה פשוט להוריד לחץ אוויר מאחורה ולראות אם הרכב זורק...

מה אתם אומרים?

אתה בטוח שזה תיאורטי?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כל אוטו מסוגל להגיע להיגוי יתר. פשוט בחלקם צריך להתאמץ קצת יותר מעזיבת גז בפניה.

עניין של טכניקה.

קח קורס נהיגה מתקדמת, אני בטוח שתבין על מה אני מדבר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
רציתי קצת תשובות תאורטיות לגבי החלפת הצמיגים הקדמיים.

קראתי את המאמר המ-צ-ו-י-ן של מוטי על מתלים וצמיגים עוד כשהיה טרי, אבל גם לשחק עם קאמבר וקאסטר זה לא נראה לי בטיחותי, ולא יודע מי יהיה מוכן לעשות לי את זה (אפשר אולי פשוט לכוון שם איזה בורג בבית?)

יותר קל לקנות צמיג טוב.

למה להעלות לחץ אוויר מאחורה?

אני קצת המום ממה שאני קורא כאן.

לגרום לאוטו לאובדן אחיזה דרך שינוי סף החיכוך בין הסרנים, שיהפוך אותו ללא צפוי ולא בטיחותי (מישהו אמר מרחקי בלימה?) לא מפחיד אותך, אבל לכוון את זוויות ההיגוי של האוטו באמצעות הברגים שנועדו לכיוונון זוויות ההיגוי על מנת לשנות את ההתנהגות של האוטו לכזו שתותאם באופן יותר אישי לדרישות שלך נראה לך לא בטיחותי?!?!

תסלח לי מאוד ידידי, אבל זה בין הדברים היותר מגוחכים שקראתי כאן בפורום לאחרונה.

ובנוסף אתה גם שואל על איזה כיוונון חאפרי בבית.. :roll:

לא רציני, לא מעשי, לא ברור וגם מסוכן.

מוטי.

פורסם

כתבתי הודעה כתגובה לשמר ואני לא מבין למה מחקו לי את ההודעה ?

שמר, אני לא מבין אותך.

עצה שלי - אל תכתוב דברים שאתה לא מבין בהם...
שוב, אני לא כותב "דברים שאני לא מבין בהם", זה ידע כללי שיש לי,

תבדוק את מה שכתבתי אם זה נכון, אם זה לא נכון אז תתחיל לאסור עליי דברים.

אז מה הבעיה בהודעה שלי ?

נ.ב\עריכה:

איני חושב שיש סיבה למחיקת ההודעות שלי, אני שואל שאלה הוגנת ומצפה לתשובה נורמלית.

פורסם

גם אתה וגם שמר צודקים.

ניתן לנפח את הצמיג כדי לגרום לסוליה להתעגל ולאבד אחיזה, ניתן גם להוריד אויר שיגרום לדפנות לקרוס ולצמיג לאבד אחיזה.

שתי השיטות עובדות, מבין שתיים הייתי מעדיף (מבחינה תיאורטית) להוסיף אויר ולא להוריד כי זה לא גורם נזק מיבני לצמיג (והורדת אויר לרמת קריסת הדפנות גורמת גם גורמת), ובשום מקרה לא הייתי עושה לא את זה ולא את זה (מבחינה מעשית).

מוטי.

פורסם

עניין הצמיגים באמת היה תאורטי, עניין הורדת הלחץ היה מעשי:

סוג הרכב 406 (להרוס 407 בשביל זה...)

הורדתי מאחורה ל18 PSI (מקדימה 32) ובנתיים:

בנסיעה רגילה פשוט אי אפשר להרגיש איזשהו הבדל בנסיעה.

בסיבובים בעוצמה בינונית ומעלה יש שריקה "עמוקה" (לא צווחנית) מהצמיגים, שמזכירה לי מרדפים הוליוודיים של ניידות משטרה בניו יורק.

לאוטו יש בערך 95% מהאחיזה שהיתה קודם.

אבל יש לי פחות תחושת בטחון.

לא הצלחתי לזרוק בשום מצב, פעם אחת קצת סחיפה של ארבע גלגלים, וגם זה במין "קיטועים" מהירים ולא משהו מרשים.

נסיעה טובה!

פורסם

אתה אידיוט !!

פשוט ככה!!!

צא מהסרט של לשנות את האוטו בשביל לגרום לו לתת היגוי, להיגוי יתר, להחלקות, ואני לא יודע למה עוד...

א. תתבגר!!

ב. רצוי שלא בדרך הקשה של תאונה, ואם כן - תשתדל לשים חגורה ולא לקחת בדרך עוד מישהו איתך.

ג. תלמד לנהוג!!!!!!

אם תשקיע בשיפור ה"אחיזה" שלך אולי גם תבין משהו מהחיים שלך ותדע לשלוט באוטו ולא שלחץ האויר או רוחב הצמיג ישלוט בך!!

תקלוט: אפשר להביא כל רכב להיגוי יתר, לתת היגוי, להחלקה, ולמצבים של היגוי הפוך.

כמו שגם אפשר עם כל רכב להתרסק או להתהפך.

מה שבמקרה שלך סביר שיקרה.

תלמד לנהוג, תמצה את כל היכולות שלך כנהג, ורק אחרי זה תחשוב בכלל להתעסק עם הרכב.

ברגע שתלמד לנהוג, כמעט כל אוטו - ייהפך למהנה.

ולנשלט.

ויותר סביר שהוא יישאר במרכב של רכב ולא של ארון קבורה בשבילך.

יום טוב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בסיבובים בעוצמה בינונית ומעלה יש שריקה "עמוקה" (לא צווחנית) מהצמיגים, שמזכירה לי מרדפים הוליוודיים של ניידות משטרה בניו יורק.

לא הצלחתי לזרוק בשום מצב, פעם אחת קצת סחיפה של ארבע גלגלים, וגם זה במין "קיטועים" מהירים ולא משהו מרשים.

נסיעה טובה!

זה מאוד מסוכן ומאוד לא מומלץ להוריד לחץ אוויר, בטח ובטח בכמות שאתה הורדת.

ואתה לא מצליח לזרוק כי אתה לא יודע איך...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נסיעה טובה!

איחוליי, זה בדיוק הסימפטומים של צמיגים שנגרם להם נזק לשלד החוטים בקטע שבין הסוליה לדופן.

אתה גם עשית את אחד הדברים הכי מטומטמים שניתן לבצע וזה להוריד לחץ אויר באופן דראסטי, אין לך שום מושג מה אתה עושה מן הסתם, אחרת היית מבין כמה זה מסוכן.

סתם בשביל שתבין את חומרת המעשים שלך -

משקל הרכב נתמך על ידי האויר שבצמיגים.

כמה שזה גרוע להוריד אויר במהירויות נמוכות זה פי מיליון יותר גרוע להוריד אותו במהירויות גבוהות!

זה כ"כ גרוע, שצמיגים מתפוצצים ומתפרקים לחתיכות באמצע הנסיעה בכבישים בינעירוניים, אני לא הייתי רוצה להיות הנהג שליידך מתי שזה יקרה.

זו חמורות לשמה וסכנה אמיתית, ומכל הדיון התיאורטי הזה שהתחלתי בגישה של השתתפות והסברה נכונה יוצא שאני בסוף מסכים במאה אחוז עם ההודעה הראשונה של שמר בשרשור :evil:.

מוטי.

• תוכן חדש...