Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נת"צ בכביש 1 - מה נדפק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רגע לפני שהספקתי להגיב - השרשור המקורי ננעל.

עכשו בפייסבוק דרך 'כאן חדשות' 

שרת התחבורה מירי רגב: נבטל את נתיבי התחבורה הציבורית בכביש החוף ובדרך לירושלים

האם בשורה טובה או וידוא הריגה לתחבורה הציבורית בישראל? 

• אהבתי 1
פורסם

לאור ההקשר (חיסול המטרו, חיסול נתיבו אופניים ו" קידום הפריפריה" זה גם וידוא הריגה, גם קבורת חמור וגם יריקה על הקבר.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני דווקא חושב שזה מהלך ממש ממש חכם..

לא יודע מה היה בכביש החוף, אבל מהניסיון שלי בכביש 1 שהיה זורם ונוח לנסיעה ונהפך לסיוט מתמשך מאז הנתצ המקולל..

אז כן, זה מהלך חכם מאוד

• רעיון גרוע 2
  • רעיון טוב! 1

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם
לפני 20 שעות, המהיר הזהיר כתב:

אני דווקא חושב שזה מהלך ממש ממש חכם..

לא יודע מה היה בכביש החוף, אבל מהניסיון שלי בכביש 1 שהיה זורם ונוח לנסיעה ונהפך לסיוט מתמשך מאז הנתצ המקולל..

אז כן, זה מהלך חכם מאוד

זה מהלך חכם אם מסתכלים יום קדימה.

יגיע היום ש 3 נתיבים גם לא מספיקים כי כמות המכוניות החדשות על הכביש לא מפסיקה, ומה אז?

זה כבר קורה כבר שנים בת"א , גם אם יהיו 4 נתיבים עדיין יהיו פקקים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

נתיבים לא יצמצמו פקקים, כי בסוף כל התנועה מתנקזת לערים צפופות, שבהן אין מקום לעוד כבישים ונתיבים. אז, כן, מתן עדיפות לתחב"צ אולי תקשה על נהג הרכב הפרטי, אבל בחישוב של אוכלוסיה ייחסך הרבה זמן. וזה מה שצריך לעמוד לעיני המחליטים.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לא מוצא את השרשור המתאים.... בכ"א יש לי שאלה:

אני צריך סדר בנוגע לנתצ הזה 

יש תמרורים בחלק מהמקומות שכתוב עליהם  שזה מ6:30 עד 9:30 

כמה שאלות

א    זה אומר שבשאר היום זה נתיב רגיל לחלוטין

דהיינו האם מ9:30 זה רק נתצ בלי אפשרות ל 2+ או שזה נתיב רגיל לחלוטין 

ב    האם התמרורים מתייחסים לכל הכביש דהיינו ממחלף ענבה עד ירושלים או שמא רק בעליות לירושלים ששמה ראיתי תמרורים (אפשרות זו לא נראית סבירה כי יש מקום רב לבלבול ..)

אני שואל כי אוטובוסים עושים לי פרצוף כזה כועס כשאני נוסע שם בשעות שם לא  מ6:30 עד 9:30 לכן התעוררתי לשאול

פורסם

לא מכיר את הנת"צ הספציפי הזה, יכול רק לענות באופן כללי.

אם יש תמרור שמגביל לשעות = בשעות האלו זה נת"צ, ביתר שעות היממה זה נתיב רגיל.

אוטובוסים יעשו לך פרצופים תמיד. לא להתרגש ולנהוג רגוע.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם (נערך)
לפני 17 שעות, ידני כתב:

כמה שאלות

א    זה אומר שבשאר היום זה נתיב רגיל לחלוטין

דהיינו האם מ9:30 זה רק נתצ בלי אפשרות ל 2+ או שזה נתיב רגיל לחלוטין 

ב    האם התמרורים מתייחסים לכל הכביש דהיינו ממחלף ענבה עד ירושלים או שמא רק בעליות לירושלים ששמה ראיתי תמרורים (אפשרות זו לא נראית סבירה כי יש מקום רב לבלבול ..)

אני שואל כי אוטובוסים עושים לי פרצוף כזה כועס כשאני נוסע שם בשעות שם לא  מ6:30 עד 9:30 לכן התעוררתי לשאול

א. כן

ב. כמו כל תמרור הוא תקף למקום בו הוא מסומן. נכון לעכשיו ממחלף ענבה עד למחלף חמד.

הנתץ בכביש 333 (מוצא לירושלים) הוא רק לתחב״ץ בכל שעות היממה.

למה אוטובוסים עושים לך פרצוף?

עריכה אחרונה על ידי borsood

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 18 שעות, ידני כתב:

זה אומר שבשאר היום זה נתיב רגיל לחלוטין

כן, הבעיה שרוב הנהגים לא קוראים את השלטים אלא רק מסתכלים על הצבע הצהוב ואז נוצר מצב שמשאיות והשאר תקועים באמצעי בעוד מי שקורא את השלטים נוסע בקלות בימני (כמוני)

עדיין לא קניתי אורה פאנקי קאט

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, borsood כתב:

כמו כל תמרור הוא תקף למקום בו הוא מסומן. נכון לעכשיו ממחלף ענבה עד למחלף חמד.

שאלתי כי בקטעים הראשונים לא ראיתי את התמרור אלא רק בהמשך הדרך ככל ומתקרבים לירושלים

לפני 5 שעות, borsood כתב:

למה אוטובוסים עושים לך פרצוף?

זה תשאל אותם 

אני מניח מכיוון שאני נוסע במהירות שתואמת לנתיב ימני של כביש ולא ל 110 כשאתה נותן את כל הדוושה באוטובוס עד הסוף  ....כל הזמן

הצעתי בעבר אולי באמת משרד התחבורה צריך לפרסם סרטון הסברה ייעודי לנהגי אוטובוס שבו יוסבר להם שצבע צהוב הוא יפה .....אבל לא בהכרח מקנה להם זכות סנוור נהגים...

עריכה אחרונה על ידי ידני
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...