Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לנו בבית ממיר של יס, בחנות אפליקציות של lg יש אפליקציה של יס פלוס שניתן להתקין על הטלויזיה ולצפות דרכה בתכנים של יס. חשבתי להתקין אותה על הטלויזיה בחדר במעונות כדי לצפות ביס בימים שאני נמצא בלימודים.

לא הצלחתי להבין מהאתר של יס אם זה בתשלום נוסף, או שזה פתוח חינם לכל מי שיש לו מנוי של יס. אין סיכוי שאני מנסה להתקשר לשרות הלקוחות המזעזע של יס כדי לשאול, אין לי נטיות אובדניות, האם לחכמי הפורום יש נסיון עם Yes plus, ניתן לצפות בה בבית אחר מזה שבו מחוברים הממירים?

פעם היה ליס משהו דומה שנקרא Yes go שהיה ממש גרוע וכל הזמן נתקע ועשה בעיות בהתחברות. האם הפעם זה עובד כמו שצריך?

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם (נערך)

עובד טוב, ממש לא חייב להיות על אותו ip של הממירים, אם יש לך ממירים שהם סטרימרים הם תופסים משתמשים מתוך ה 6/5 שניתן ביס פלוס. יש את כל התכנים, אפילו ספורט1 לדוגמא.

איכות הצפיה לדעתי מוגבלת ל fhd, לא הכי להיט אבל סביל. למיטב הבנתי אין שום תוספת תשלום, אבל אני לא בטוח כי אני מתעלק על קרובי משפחה 🤫

עריכה אחרונה על ידי MZN
פורסם (נערך)

האפליקציה כרגע רק נמצאת בחנות לצרכי בדיקות וכדומה. היא לא שמישה עדין על טלויזיות LG. 

כרגע רק על אנדרואיד טיוי או אפל טיוי. 

חוץ מזה השירות עובד מצויין. על מנוי זכאי לעד 5 מנויי IP בנוסף לממירים הרגילים. כל התכנים נמצאים שם. אין שום מניעה להתחבר מכתובות אייפי שונות. 

עריכה אחרונה על ידי stas12
פורסם (נערך)

אז אי אפשר להחבר דרך האפליקציה שאפשר להתקין על טלויזיות LG, כי ניתן להתקין אותה על הטלויזיה ויש אפשרות לחיבור כשמפעילים את האפליקציה.

איך מתחברים, יש איזו סיסמה שמקבלים?

מוזר ב LG OLED C2 של ההורים שלי היתה אפליקציה של Yes plus וב Oled c1 ו cx שלי יש אפליקציה שנקראת yes בלי הפלוס.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם
לפני 9 שעות, stas12 כתב:

האפליקציה כרגע רק נמצאת בחנות לצרכי בדיקות וכדומה. היא לא שמישה עדין על טלויזיות LG

ה"כרגע" הזה נמשך כבר לפחות שנתיים.

ממש מעצבן.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אני מכיר אנשים שרצים כבר כמה חודשים טובים על מינוי אחד של יס עם מספר סטרימרים בהם הותקן יס+ בבתים שונים וזה עובד אחלה

במקום שכל אחד ישלם מינוי בסיסי עשו מינוי אחד, פתחו עליו את כ-ל הערוצים ועכשיו לכולם יש הכל ועדין זה זול יותר.

בדומה למנוי נטפליקס אחד שחולקים.

נטפליקס מאיימת לעצור את זה כבר בינואר הקרוב, מעניין איך הם יבצעו את זה.

מעניין מי ואיך ילכו בעקבותם.

• רעיון טוב! 1

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
לפני 13 דקות, bobi כתב:

איך מתחברים ליס פלוס?

מאיפה מקבלים סיסמה?

מכניס ת.ז ובעל המנוי מקבל סיסמא לנייד שלו 

פורסם (נערך)
בתאריך 29.10.2022 בשעה 23:29, stas12 כתב:

האפליקציה כרגע רק נמצאת בחנות לצרכי בדיקות וכדומה. היא לא שמישה עדין על טלויזיות LG. 

כרגע רק על אנדרואיד טיוי או אפל טיוי. 

אז מה קורה אם מנסים להתחבר לאפליקציה שיש בטלויזיות LG?

IMG_20221031_053006.jpg

IMG_20221031_053714.jpg

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם
לפני שעה, bobi כתב:

אז מה קורה אם מנסים להתחבר לאפליקציה שיש בטלויזיות LG?

IMG_20221031_053006.jpg

IMG_20221031_053714.jpg

מקבלים שגיאה "אפליקציה זו לא נתמכת בטלוויזיות LG"  

• מצחיק 1
פורסם (נערך)
לפני 21 שעות, DrorZi כתב:

נטפליקס מאיימת לעצור את זה כבר בינואר הקרוב, מעניין איך הם יבצעו את זה.

זה לא באמת כזה קשה לזהות את זה, זה בעיקר עניין של לאכוף תנאי שימוש שכנראה שם כבר זמן מה.

לגבי אפליקציות על טלוויזיות חכמות - אמרתי את זה בעבר ואני אחזור על זה - אל תבזבזו את הזמן שלכם. קנו סטרימר שנתמך על ידי כל הגדולים. (אפל טיוי , גוגל כרומקאסט עם אפליקציות וכו. וותרו גם על קופסאות סיניות).

הסיבה היא לא רק התמיכה של הנגנים בשיטות נגינה ותצוגה מתקדמות (החל מframe rate וhdr וכל סוגיו בהתאמה אמיתית ולא תרגום) , עדכונים, כח עיבוד וכו - אלא תמיכה אמיתית של מפתחים על בסיס פלטפורמה אחידה.

כן , גם מול טלוויזיות חדשות ויקרות כמו הc1 ומעלה.

(״במקרה״ אני אשכרה יושב מול אחת ברגעים אלו ועבר קצת זמן - אבל גם וידאו בסטרימרים וטלוויזיות חכמות זה משהו שפיתחתי עבורו במשך כמה שנים - כולל לא מעט מאפליקציות התוכן בישראל למעשה … לא, לא עבדתי על האפליקציה של יס בשום שלב)

גם אם תפתור את הבעיה הנוכחית הזו - תתקל בממשק בינוני או בעיה במקור תוכן הבא או זה שאחריו.

המכשירים האלו נשארים מעודכנים הרבה מאוד זמן (האפל טיוי 4k הראשון אפילו שיצא ב2017 מקבל עדיין את כל העדכונים ומריץ את כל הפורמטי וידאו וכל התקנים הכי מתקדמים - מלבד hdr10+ , שהc1 אפילו לא מסוגל להציג. תומך אבל בDolby vision שהוא חלופה יותר מהולמת בוhdr10 וכולל את אותו שבב כמו האייפד פרו 12.9 בזמנו - שעדיין חזק פי כמה וכמה ממה שיש בטלוויזיות חדשות היום)

פשוט קונים פעם אחת ונשארים עם חווית אפליקציות מעולה ל5 שנים הבאות לפחות וסוגרים את הפינה הזו …

(ונתתי צ׳אנס - גם לlg , גם לסדרה 8 של סמסונג - זה נחמד וסביר עד שנתקלים בבעיות מהסוג הזה - אבל כשעוברים לסטרימר יעודי טוב - בקפיצת מדרגה בשימושיות עצומה)

עריכה אחרונה על ידי Liviur
  • רעיון טוב! 4

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...