Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 28.10.2022 בשעה 21:11, Fraysa כתב:

לא זכור לי מתי בפעם האחרונה השתמשתי בנוזל שמשות לנקות שמשה. ממליץ לך להשאיר שפריצר של מנקה חלונות איכותי ומטלית מיקרופייבר. 

יש בקבוקון נוזל מרוכז של סונקס למיכל המתזים, אתה ממלא מים מזוקקים במיכל ושם את זה.

ככה אתה שומר על הגומיות של החלון והמגבים וגם לא צריך לעצור בצד ולנגב בעצמך אם משהו מגעיל עף עליך בנסיעה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, Fraysa כתב:

כי אם אתה אחרי שטיפה זה סתם מחרבן אותה: משאיר סימני מים שמתייבשים על השמשה/רכב, משאיר את סימני הניגוב.

זאת אומרת שאתה מעדיף בוץ על פני "כתמים" של נוזל מתזים. סורי, אם הרכב יוצא מהחניה במקלט ההוא יתלכלך. עדיף שלפחות יהיה אפשר לנהוג בו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא אמרתי שאני מעדיף בוץ. מתי לעזעזאל קרה לך מקרה שנסעת מאחורי משאית שהתיזה עליך כמות של בוץ שלא אפשרה לך לנהוג?

נשמע לי קצת הזוי.

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)

כיוון שזה לא קרה לי פעם אחת, ולא 100, וכנראה הרבה יותר מ-1000 פעמים אז זה ממש לא הזוי.

מקרה הזוי היה שמטוס ריסוס ריסס אותי.

מקרה הזוי היה שמשאית הרימה עלי גל של מים משלולית עמוקה שכיסה את הגג שלה המכונית בכמות כל כך גדולה עד שלקח למגבים 3-4 ניגובים עד שהחלון התנקה מהמים שזרמו עלי ומלמעלה.

(דרך אגב, שני המקרים האלה קרו באותו קטע כביש - בין רמת דוד לגבת, אבל לפני הרבה שנים).

אבל נתזים מכלי רכב (דרך אגב, לא רק משאיות, הן פשוט עושות את זה בכמות יותר גדולה), או, אפילו, גשם בסוף חמסין שמוריד על המכונית שכבת חול מהסהרה או סעודיה? שגרתי לגמרי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 17 שעות, SlowRide כתב:

יש בקבוקון נוזל מרוכז של סונקס למיכל המתזים, אתה ממלא מים מזוקקים במיכל ושם את זה.

ככה אתה שומר על הגומיות של החלון והמגבים וגם לא צריך לעצור בצד ולנגב בעצמך אם משהו מגעיל עף עליך בנסיעה.

מניסיון שלי זה באמת הפתרון הכי טוב!

רק אני משתמש בסבון מרוכז של wurth, עולה אותו דבר כמו סונקס אבל מנקה יותר טוב.

הנוזל הכחול מתחנות דלק עושה סתימות במתזים והורס את המשאבה... לא מומלץ.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 30.10.2022 בשעה 18:28, Fraysa כתב:

שלא אפשרה לך לנהוג?

בתאריך 30.10.2022 בשעה 18:36, sperial כתב:

כנראה הרבה יותר מ-1000 פעמים 

לא, תגובה לא מוגזמת בכלל. 

הגיוני סכ"ה.

בחישוב הכי פשטני בעולם יוצא שפעמיים בחודש (בהנחה שאתה נוהג 40 שנה) עפה על השמשה שלך כזאת כמות של רפש שלא מאפשרת לך לנהוג. 

מה אני אגיד לך, יוצא אחת משתי אופציות:

1. שאתה הנהג הכי נאחס בעולם. כי זה לא הגיוני בשום מצב.

2. שאתה הנהג הכי בר מזל בעולם. פעמיים בחודש, במשך 40 שנה, קורה מקרה שבו אתה במהלך נסיעה לא יכול להמשיך לנהוג אבל כל פעם יוצא מזה בשלום... וואלה, איש מיוחד.

אולי אופציה שלישית היא שאתה מחרטט... בעצם לא. פבל ביקש בשרשור מקביל לא לבאס אנשים, אז אני לא אציע אופציה כזאת.

חבל שלא ביקש לא לכתוב הודעות חרטוט סתם.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

האמת היא שהדבר הכי מבאס זה כשחיפור צירבנה על החלון.

בשביל זה יש וישר.

פורסם

אם ציפור מחרבנת עליך זה מזל טוב

זה מזל שפרות לא יכולות לעוף 🤦🏻‍♂️

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
בתאריך 30.10.2022 בשעה 18:28, Fraysa כתב:

לא אמרתי שאני מעדיף בוץ. מתי לעזעזאל קרה לך מקרה שנסעת מאחורי משאית שהתיזה עליך כמות של בוץ שלא אפשרה לך לנהוג?

נשמע לי קצת הזוי.

אם השמשה התלכלכה מרסס אז גם שאר האוטו. 

אם זבוב שלא הוריד נעליים דרך לך על השמשה אז יש היגיון בניקוי נקודתי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מה שמטריד אותי בנסיעה זו בטיחות - וחלון נקי הוא רכיב בטיחותי - והניקוי צריך להיות מיידי, אין זמן לחפש מקום עצירה בטוח וחוקי.

זה שהצבע נראה כאילו חזרתי מטיול בהר סדום? לא נורא, הניקיון יכול להמתין לסופ"ש הקרוב. עד אז המכונית יכולה להוביל אותי למחוז חפצי, גם אם היא סוחבת כמה גרם לכלוך.

• רעיון טוב! 1

פורסם

מנסיון אישי, מגבי בוש שקניתי בארץ החזיקו בקושי שנה. מגבים זהים שהזמנתי באיביי מבריטניה החזיקו הרבה יותר. אין לי מושג למה אבל אלה העובדות…

דייקנות היא הכישרון לנחש בכמה הצד השני יאחר

• תוכן חדש...