Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 25.10.2022 בשעה 17:11, ניקו פ. כתב:

אתה המלצת לי בעבר על חנות בעלי בשם ERIK WIPERS.  קניתי סט תואם לרכבים שלי. מאז כל פעם שיש טיפה חריקה אני מנקה אותם. אחרי שזה גם לא עובר והגומי באמת נשחק אני פשוט מזמין 5 מטר גומי בעלי אקספרס ומחליף אותו, 3 דקות וזוג מספריים ליג הרכב). 5 מטר עולים 10 שקלים. 

אמת לאמיתה. ברכבים החדשים והמודרניים יש כל מיני פיצ'רים שלצערנו יוסיפו עלות. זה אחד מהם. במאזדות המתזים הם במגב, לכן יש שתי אפשרויות. או להחליף למגבים מקוריים/עם מתזים.

או להחליף את הגומי, 10 שקלים בעלי אקספרס. האיכות שלו סבבה. לא ערכתי מבחן השוואתי לבוש אבל מניסיוני לא מרגיש הבדלים. 

https://www.aliexpress.com/store/3115070?spm=a2g0o.detail.1000007.1.273731c87bO84T

לא בטוח שהמתזים במגבים עצמם, יכול להיות שהם בזרוע, טרם התעמקתי. בכל מקרה, ב 3 וב CX30 ישנה הפרוצדורה להזזת הזרועות ל 90 מעלות. אגב מתזים, השיטה ה"מודרנית" הזו בזבזנית בנוזל שמשות, והמיכל נגמר יחסית מהר ודורש מילוי תדיר יחסית. בדקתי, הקיבולת שלו 2.5 ליטר (טמון עמוק מאחורי הפגוש הקדמי), כאשר בשווקים אחרים שהרכב נמכר הוא מכיל 4 ליטר - בדומה לסטנדרד שלמיטב ידיעתי קיים ברוב הרכבים. לא ברור לי למה שמו מיכל כזה קטן.

• רעיון טוב! 1
פורסם

לא זכור לי מתי בפעם האחרונה השתמשתי בנוזל שמשות לנקות שמשה. ממליץ לך להשאיר שפריצר של מנקה חלונות איכותי ומטלית מיקרופייבר. 

2016 BMW M235i.

פורסם

ומה אתה עושה כשאתה חוטף שפריץ של בוץ מגלגלי משאית בכביש בינעירוני? מערכת ההתזה, כולל נוזל במיכל בכמות מספקת, הוא אמצעי בטיחות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בכל מקום, בודאי בכבישים מהירים. ביומיום שלי זה 22 - רכבים כבדים פשוט מרימים ענן של בוץ בצורת רסס שמתיישב על השמשה, ובלי ניגוב רטוב הגון אני פשוט לא רואה את הדרך.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מוזר, מעולם לא קרה לי. אני יכול לספר על היד מתי שהייתי צריך להשתמש במגבים כדי לנגב משהו מהשמשה.

אני מעדיף לעצור בצד ולהשתמש בחומר ייעודי.

• משעמם 1

2016 BMW M235i.

פורסם

לי קורה לא מעט.

הצגבים קיימים כדי שהם ינקו את השמשה במקומי. כשיפסיקו לעשות את זה פשוט אחליף אותם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 15 שעות, Fraysa כתב:

מוזר, מעולם לא קרה לי. אני יכול לספר על היד מתי שהייתי צריך להשתמש במגבים כדי לנגב משהו מהשמשה.

אני מעדיף לעצור בצד ולהשתמש בחומר ייעודי.

כמעט בכל נסיעה בכביש 6, אם נוסעים מספיק מהר, אני מסיים עם יתושים מתים על השמשה. כנ"ל בצפון. זה עניין של לוקיישן. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה ברור. אבל לא בוץ. שוב, למקרים כאלה, אני שומר בקבוקון של מנקה שמשות ייעודי ומטלית מיקרופייבר. עדיף מאשר להתשמש במגבים.

2016 BMW M235i.

פורסם

סחתיין על הכוחות. נראה לי אתה בין היחידים שעוצר בצד ומנקה מאשר משתמש בוישרים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Fraysa כתב:

זה ברור. אבל לא בוץ. שוב, למקרים כאלה, אני שומר בקבוקון של מנקה שמשות ייעודי ומטלית מיקרופייבר. עדיף מאשר להתשמש במגבים.

מצטער,  הכביש המהיר הוא לא המקום הנכון לעצור לצורך ניקוי השמשה (ולעשות את זה כל קילומטר, כי נוסעת שם יותר ממשאית אחת), ובודאי שזה לא המקום לנהוג עם שמשות מלוכלכות. 

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם (נערך)

מדובר על תום הנסיעה כמובן. אני לא באמת עוצר כל כמה קילומטרים בכביש ומנקה את השמשה. פשוט, אף פעם לא קרה לי מקרה שהצריך ממני להשתמש במתזים

כדי לראות את הכביש, גם בנסיעות מאוד ארוכות. בימים הקרובים אני נוסע לאילת - אני לא הולך להשתמש בהם פעם אחת. זה סתם הורס את השטיפה.

לפני שעה, ניקו פ. כתב:

סחתיין על הכוחות. נראה לי אתה בין היחידים שעוצר בצד ומנקה מאשר משתמש בוישרים.

לא בהכרח מסכים. אני חושב שכל מי שאוהב את הרכב שלו ושוטף אותו באופן קבע נמנע משימוש במתזים.

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 59 דקות, Fraysa כתב:

לא בהכרח מסכים. אני חושב שכל מי שאוהב את הרכב שלו ושוטף אותו באופן קבע נמנע משימוש במתזים.

למה? אולי פספתי, אבל נגיד אני בנסיעה, איזה זבוב עף לי מול הפרצוף לשמשה. איך זה שאשתמש במתזים והמגבים יפגע ברכב?

• אהבתי 1

פורסם
לפני 5 דקות, אסתי11 כתב:

מה הוויכוח? אחד כן ואחד לא...

קארספורום, אוהבים לדבר. מה הבעיה?

לפני 1 דקה, ניקו פ. כתב:

למה? אולי פספתי, אבל נגיד אני בנסיעה, איזה זבוב עף לי מול הפרצוף לשמשה. איך זה שאשתמש במתזים והמגבים יפגע ברכב?

כי אם אתה אחרי שטיפה זה סתם מחרבן אותה: משאיר סימני מים שמתייבשים על השמשה/רכב, משאיר את סימני הניגוב.

• רעיון טוב! 1

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...